11 híresség, aki nem tervez milliókat hagyni gyerekeire: van, aki inkább árva kutyáknak adná örökségét

11 híresség, aki nem tervez milliókat hagyni gyerekeire: van, aki inkább árva kutyáknak adná örökségét
Forrás: Mike Marsland/Getty Images for Omega

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Számos híresség szeretné, ha gyermeke maga dolgozna meg vagyonáért, ezért nem tervez ráhagyni semmit. Cikkünkben már elhunyt és még élő sztárokat mutatunk, akik eszerint vélekednek, de akad köztük olyan is, aki csak váratlan, tragikusan korai halála miatt nem hagyott semmit gyermekére.

Bár sokan kételkednek efelől, de bizony előfordul, hogy nehezebb életük van azoknak, akik gazdag és híres családba születnek, mint azoknak, akiknek átlagos szüleik vannak. Magánéletük gyakran a nyilvánosság előtt zajlik, lesifotósok várják őket minden sarkon és felnőttként az sem egyértelmű számukra, hogy saját maguk miatt sikeresek-e vagy csupán családjuk miatt. Nicolas Cage például pont ezért változtatta meg nevét, ugyanis a híres Coppola család tagja, de ő maga akarta elérni a sikereit, így elhagyta a közismert vezetéknevet.

Egyesekkel viszont az a helyzet, hogy nem ők maguk, hanem családjuk gondolja, hogy jobb, ha a saját szerencséjük kovácsai lesznek.

A következő listában 10 hírességet mutatunk, akik nem hagynak/hagytak semmit gyerekeikre!

Marlon Brando

A színésznek 11 gyermeke volt, akik között megoszthatta örökségét. Azonban még életében 2 embert kizárt végrendeletéből: fogadott lányát, Petrát, akit 14 éves korától nevelt, és néhai lánya, Cheyenne fiát. Ennek hivatalos okát soha nem hozták nyilvánosságra. De sokak szerint a Petrával kapcsolatos döntést azért hozták meg, mert a lány anyja pénzért beperelte Brandót. Az, hogy az Oscar-díjas színész miért büntette meg unokáját, nem ismert.

Kép
forrás: Getty Images/Bettmann

Daniel Craig

A 007-es ügynököt alakító színész igen gazdag ember. Egyes becslések szerint majdnem 160 millió dollárt ér vagyona, aminek nagy részét Craig James Bond szerepében szerezte meg. A 2 lánya azonban aligha kap valamit ebből az összegből. Mivel szegény családból származik (Craig apja tengerész volt, anyja művésztanár), úgy véli, hogy az embernek magának kell megkeresnie a kenyerét. A színész maga az „öröklés” fogalmát is elég gusztustalannak nevezi. Filozófiája szerint az embernek élete során minden pénzét el kell költenie.

Sean Connery

Connery még életében többször kijelentette, hogy megfosztja fiát örökségétől, hogy jó leckét adjon neki: „Nem tudja, milyen, ha valaki egy nehéz időszakon megy keresztül, de még nem késő ezt megtanulnia.” Connery szegény munkáscsalád gyermekeként jól tudta, milyen a nélkülözés. Édesanyja takarítónő volt, apja teherautósofőr, neki pedig abba kellett hagynia az általános iskolát, hogy pénzt tudjon keresni.

2007-ben a színész nyilvánosságra hozta, hogy azt szeretné, ha 45 éves fia „magától keresne megélhetést, nem pedig az apja által jutna pénzhez”. A Sean Connery Alapítvány, melyet az egykori színész családja hozott létre. Az alapítvány, melynek elnöke Connery mostohafia, oktatással kapcsolatos és óceánvédelmi projekteket támogat Skóciában és a Bahamákon.

Galériánkban megtalálhatod a további 7 hírességet!

Galéria / 8 kép

Hírességek, akiktől nem örökölnek semmit gyermekeik

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.