11 híresség, aki nem tervez milliókat hagyni gyerekeire: van, aki inkább árva kutyáknak adná örökségét

11 híresség, aki nem tervez milliókat hagyni gyerekeire: van, aki inkább árva kutyáknak adná örökségét
Forrás: Mike Marsland/Getty Images for Omega

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Számos híresség szeretné, ha gyermeke maga dolgozna meg vagyonáért, ezért nem tervez ráhagyni semmit. Cikkünkben már elhunyt és még élő sztárokat mutatunk, akik eszerint vélekednek, de akad köztük olyan is, aki csak váratlan, tragikusan korai halála miatt nem hagyott semmit gyermekére.

Bár sokan kételkednek efelől, de bizony előfordul, hogy nehezebb életük van azoknak, akik gazdag és híres családba születnek, mint azoknak, akiknek átlagos szüleik vannak. Magánéletük gyakran a nyilvánosság előtt zajlik, lesifotósok várják őket minden sarkon és felnőttként az sem egyértelmű számukra, hogy saját maguk miatt sikeresek-e vagy csupán családjuk miatt. Nicolas Cage például pont ezért változtatta meg nevét, ugyanis a híres Coppola család tagja, de ő maga akarta elérni a sikereit, így elhagyta a közismert vezetéknevet.

Egyesekkel viszont az a helyzet, hogy nem ők maguk, hanem családjuk gondolja, hogy jobb, ha a saját szerencséjük kovácsai lesznek.

A következő listában 10 hírességet mutatunk, akik nem hagynak/hagytak semmit gyerekeikre!

Marlon Brando

A színésznek 11 gyermeke volt, akik között megoszthatta örökségét. Azonban még életében 2 embert kizárt végrendeletéből: fogadott lányát, Petrát, akit 14 éves korától nevelt, és néhai lánya, Cheyenne fiát. Ennek hivatalos okát soha nem hozták nyilvánosságra. De sokak szerint a Petrával kapcsolatos döntést azért hozták meg, mert a lány anyja pénzért beperelte Brandót. Az, hogy az Oscar-díjas színész miért büntette meg unokáját, nem ismert.

Kép
forrás: Getty Images/Bettmann

Daniel Craig

A 007-es ügynököt alakító színész igen gazdag ember. Egyes becslések szerint majdnem 160 millió dollárt ér vagyona, aminek nagy részét Craig James Bond szerepében szerezte meg. A 2 lánya azonban aligha kap valamit ebből az összegből. Mivel szegény családból származik (Craig apja tengerész volt, anyja művésztanár), úgy véli, hogy az embernek magának kell megkeresnie a kenyerét. A színész maga az „öröklés” fogalmát is elég gusztustalannak nevezi. Filozófiája szerint az embernek élete során minden pénzét el kell költenie.

Sean Connery

Connery még életében többször kijelentette, hogy megfosztja fiát örökségétől, hogy jó leckét adjon neki: „Nem tudja, milyen, ha valaki egy nehéz időszakon megy keresztül, de még nem késő ezt megtanulnia.” Connery szegény munkáscsalád gyermekeként jól tudta, milyen a nélkülözés. Édesanyja takarítónő volt, apja teherautósofőr, neki pedig abba kellett hagynia az általános iskolát, hogy pénzt tudjon keresni.

2007-ben a színész nyilvánosságra hozta, hogy azt szeretné, ha 45 éves fia „magától keresne megélhetést, nem pedig az apja által jutna pénzhez”. A Sean Connery Alapítvány, melyet az egykori színész családja hozott létre. Az alapítvány, melynek elnöke Connery mostohafia, oktatással kapcsolatos és óceánvédelmi projekteket támogat Skóciában és a Bahamákon.

Galériánkban megtalálhatod a további 7 hírességet!

Galéria / 8 kép

Hírességek, akiktől nem örökölnek semmit gyermekeik

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!