10 érdekesség, amit csak kevesen tudnak III. Károly királyról

10 érdekesség, amit csak kevesen tudnak III. Károly királyról
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Azt gondolnánk, hogy ilyen híráradat mellett szinte minden érdekességet hallottunk már III. Károly királyról, aztán könnyen kiderülhet, hogy tévedtünk!

Az egész világ izgatottan és kíváncsian készül III. Károly király koronázásra, ami hivatalos keretek között május 6-án tartanak a Westminster-apátságban, és természetesen a vele kapcsolatos érdekességek is minden eddiginél nagyobb fókuszt kapnak.
A 74 éves uralkodóról hihetetlenül sok pletyka és hír kapott szárnyra az elmúlt évtizedekben, és bár a legtöbb kétségtelenül a Diana hercegnéhez fűződő házasságának titkairól illetve a Kamillához köthető, közel öt évtizede tartó románcáról szól, azért ezek mellett jócskán találni különös részleteket. III. Károly király életéről ugyanis még mindig rejt olyan, igazából sosem titkolt tényeket, amikről a mai napig viszonylag kevés szó esik. Galériánkra kattintva megtudhatsz 10 eddig keveset hallott - és néhol vicces - tényt III. Károly királyról!

Galéria / 10 kép

10 érdekesség, amit lehet nem tudtál III. Károly királyról

Megnézem a galériát

Folytatásként pedig kicsit elmerülünk a Windsor-ház fényképalbumában és mutatunk pár elfeledett régi fotót a III. Károly király életéből, azaz abból az időszakból, amikor még walesi herceg volt!

Galéria / 17 kép

17 ritkán látott fotó III. Károly király gyerekkorából

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.