Selena Gomez megdöbbentő dolgokat mesélt Justin Bieberről

Selena Gomez megdöbbentő dolgokat mesélt Justin Bieberről
Forrás: Getty

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A sztárpár a szakításuk után is sokáig jóban volt, így senki sem sejthette, hogy az énekesnő min ment keresztül, amíg együtt voltak.

A 28 éves énekes-színésznő évekig élt együtt Justin Bieberrel, Hollywood egyik legcukibb fiatal párosa volt, szakításuk után is sokáig jóban voltak sőt, amikor Selenát kiengedték legutóbb a pszichiátriáról, Justin Bieberrel is sokszor lefotózták, holott Bieber akkor már Hailey Baldwin vőlegénye volt.

Selena Gomez és Justin Bieber 2012-ben.
forrás: Getty
Selena Gomez és Justin Bieber 2012-ben.

Mi történt régen?

Az énekesnő harmadik stúdióalbuma 2019-ben jelent meg Rare címmel, azon pedig volt egy Lose You To Love Me című dal, amelyben Selena pont azt próbálja elmesélni és feldolgozni, amilyen traumán átesett a viharos szerelmük ideje alatt.

Például az is nyílt titok, hogy Selena Weekenddel randizott, amikor épp szünetet tartottak Justinnal, majd az utolsó szakításuk után pár héttel – amikor Selena életmentő műtéten esett át – Justin összejött újra régi barátnőjébe Hailey-vel, és pár hét után eljegyezték egymást.

„Nagyon büszke vagyok a dalra. Ma már mást jelent számomra, mint amikor írtam. Úgy éreztem, hogy nem zártuk le tisztességesen a kapcsolatunkat, és ezt elfogadtam anno, de tudtam, hogy egyszer néhány dologról még beszélnem kell, amit akkor nem mondtam ki.”

- Selena Gomez

Mi az érzelmi bántalmazás?


Az érzelmi bántalmazás ugyanolyan romboló hatású lelkileg, mint a fizikai erőszak, de nem a testi erő a bántalmazó eszköze, hanem a szavak. Sértéseket, csúnya, lekicsinylő beszólásokkal szeretné elérni a bántalmazó, hogy áldozata felett hatalmat gyakorolhasson. Miben nyilvánul meg? Folytonos kritizálásban, gúnyolódásban, a másik kinevetésében, büntetésképp a szeretet megvonásában, számonkérésben vagy örökös kontroll alatt tartásban.

Egy interjúban elmondta, hogy ettől még a szerzeménye nem egy vádaskodó, keserű szakítós dal. „Ez csak egy dal, amiben azt mesélem el, hogy ami köztünk volt, csodálatos volt, de nehéz volt, és örülök, hogy túl vagyok rajta.” A sztár elmondása szerint azért is volt nehéz ezen a lemezen dolgozni és feldolgozni a történteket, mert veszélyes az áldozati mentalitást.

Úgy éreztem, bántalmazás áldozata vagyok...

- Selena Gomez

Elmondása szerint nagyon nehéz észrevenni, hogy áldozat, és ezek után tudatos döntéseket hozni áldozatként. Fel kell tudni ismerni a választási lehetőségeket. Mi történik, ha ezt választom, és mi lesz, ha a másik utat járom? Azt is elmondta Selena, hogy nem akar élete végéig ezzel foglalkozni, elmerülni az önsajnálatba, most erősebb, mint valahs és szeretné, ha ez így is maradna.

Az énekesnő most szuper formában van, látszik rajta, hogy remekül érzi magát a bőrében! A galériában megnézheted Selena igazán nőies szettjeit.

Galéria / 8 kép

Selena Gomez magabiztosságot és erőt sugárzó outfitjei

Megnézem a galériát

Az utóbbi napokban más sztárok is most látták elérkezettnek az időt, hogy régi sérelmekről, traumákról beszéljenek nyíltan. Jessica Simpson egy gyerekkori megrázkódtatásról mesélt.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.