A színésznő elárulta, miért kezdett önpusztító életmódba

Jessica Simpson,zaklatás,memoár,Open Book
Forrás: Getty

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

A 39 éves amerikai sztár csak most vallott egy gyerekkori traumáról, amely egész életére nézve szörnyű következményekkel járt.

Jessica Simpsonról az utóbbi években kétféle hír olvashattunk: vagy bejelentette a jó hírt, hogy gyermeket vár, vagy arról szóltak a hírek, hogy megint rengeteget fogyott/hízott. Valójában igen aktív életet él, bár most nem egy reality show-ban követhetjük mindennapjait, mint régen, amikor még első férjével Nickkel élt. Jessica 3 csodaszép gyerek anyukája, a második férjével imádják egymást – most mégis fényt derült arra, hogy mégsem olyan tökéletes az élete, mint gondoltuk.

Open Book

Nem régen megjelent memoárjában arról is szól esik, hogy kiskorában szexuálisan zaklatták. Persze a történtek nagyon mély nyomot hagytak benne, sokáig senkinek sem árulta el a titkot. Az eset 6 éves korábban történt, amikor a család egyik barátjának a lánya náluk aludt, az ismerős gyerek nyalogatta a hátát és más hasonlóan kényelmetlen gesztusokat tett felé.

.... Az életnek megvan a szépséges másik oldala is a félelmek mellett, és remélem, azzal, hogy elmondtam az igazságot, segítek másoknak is...

- Jessica Simpson

Beismerés és sokk

Az énekes-színésznő csak 12 évesen mesélte el a szüleinek az esetet, mert hiába tudta, hogy áldozat, mégis úgy érezte ő a rossz. Amikor egyszer autóval utaztak valahova, Jessica elmesélte a szüleinek az autóban, hogy mi történt 6 évvel korábban azon az estén. Az anyja felcsattant és mondta az apjának, hogy megmondta, hogy történt valami, csak az apuka nem tudta elképezni, hogy valóban zaklathatta egy másik lány az ő kislányát. Az apja csak nézte az utat és semmit nem szólt, többet nem maradtak közeli kapcsolatban a családdal. Viszont Jessica minden lehetőséget megragadott, hogy önpusztításra. Alkohol- és drogfüggősége miatt többször is volt elvonókúrán. Végül 3 évvel ezelőtt hagyott fel az ivással.

Kép

Könnyű volt abbahagyni az ivást, mert utáltam az alkoholt. Gyűlöltem, hogy totálisan idiótává váltam tőle: egy kába, önelégült állapotban lebegtem tőle.

Az sztár az interjúban elárulja, hogy minderről csakis azért beszél nyilvánosság előtt és a könyvében, mert ő már tisztában van vele, hogy az ilyen elnyomott rossz élmények milyen hatással lehetnek az emberre. Ő már tudja, hogy azért lett függő, mert nem bírt ezzel egyedül, segítség nélkül megbirkózni, és szeretné, ha az ő példája másoknak pozitív példa lehetne. Merjenek segítséget kérni, hiszen a zaklatott nők áldozatok. A bátorságuk pedig hosszú távon megtérül.

A könyvnek egyébként nagy a sikere, Jessica arról is posztolt az Instán. hogy 78 db alkoholos filctollat koptatott el a dedikálás alatt.

Az énekesnő sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb, amióta feltárta a titkát, és egy újságíróval karöltve megírta a memoárját. A képei is erről a boldog Jessicáról árulkodnak!

Galéria / 5 kép

Új, boldog és bátor Jessica Simpson

Megnézem a galériát

Natalie Portman generációink egyik legjelentősebb és legelismertebb színésznője, ám úgy tűnik, őt sem kerülte el a Hollywoodban tagadhatatlanul uralkodó szexizmus, szexuális zaklatás és nemi erőszak...

Tovább olvasok

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.