Blake Lively egy szett alatt megidézte Blair Waldorf ikonikus stílusát - FOTÓK

Blake Lively egy szett alatt megidézte Blair Waldorf ikonikus stílusát - FOTÓK
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Blake Lively hivatalosan is visszatért a vörös szőnyegre!

Blake Lively idén februárban adott életet Ryan Reynoldsszal közös negyedik gyermeküknek, április végén pedig pár nyaralós fotóval örvendeztette meg a rajongóit, filterek nélkül mutatva meg a szülés után alig két hónappal irigylésre méltóan formás alakját. Szerencsére nem kellett sokat várni a színésznő újabb bejelentkezésére, ami hozzá hűen ismét emlékezetesre sikerült.
A 35 éves színésznő a minap a Barnard College éves gáláján vett részt New Yorkban, az eseményre egy virágmintás, fehér, váll nélküli Carolina Herrera midi ruhát vett fel, amit egy rózsaszín Manolo Blahnik magas sarkúval tett káprázatosan teljessé. A rajongók Blake Lively fotói láttán szinte rögtön nosztalgikus hanglatba kerültek, ugyanis a szőke szépség ruhaválasztása tényleg erősen idézte Gossip Girl-t, ám ezúttal nem Serena van der Woodsen, hanem Blair Waldorf jelent meg a szemeink előtt. Legalábbis ami a szettet illeti!

A meseszép, elegáns kreációt elnézve teljesen jogos az, hogy többeknek rögtön Blair gardróbja jutott az eszébe, már csak azért is, mert az egykori sorozatban a Blake Lively által életre keltett Serena van der Woodsen stílusa inkább volt vad és bohó, mint ennyire virágokban tobzódó.

Mi pedig azt gondoljuk, hogy az lényeg tényleg mindig a részletekben rejlik, és az egyébként kabáttal összerakott teljes szett már egészen más hatást kelt. Nem? Mondjuk igazából tényleg mindegy, mert így is és úgy is gyönyörű!

Most pedig galériánkban nézd meg, hogy milyen életmódtippekre esküszik Blake Lively, amivel ilyen hamar formába került negyedik gyermeke születése után!

Galéria / 4 kép

Blake Lively 4 szuperkönnyű fitt-tippje

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.