Többé már nem titok! Így érte el a tökéletes alakot 2 hónappal 4. gyermeke születése után Blake Lively

Többé már nem titok! Így érte el a tökéletes alakot 2 hónappal 4. gyermeke születése után Blake Lively
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Blake Lively meseszép alakját hosszú évek óta csodálva figyeljük, most pedig végre az is kiderül, hogy mitől van ilyen bomba jó formában a színésznő.

Blake Lively tavaly szeptemberben, egy vörös szőnyeges eseményen tudatta a nyilvánossággal azt, hogy férjével, Ryan Reynoldsszal negyedik gyermeküket várják, és bár a kicsiről jelenleg még nem sokat tudni, annyi már bizonyos, hogy a színésznő idén februárban adott életet legkisebb csemetéjüknek.
A 35 éves sztár sose élte a magánéletét a nyilvánosság előtt, és mindig pont annyit osztott meg mindennapjaikról, amennyi még szerinte is belefér a normális keretek közé. Pont ezért külön öröm, hogy Blake Lively nemrég egy nem akármilyen poszttal örvendeztette meg rajongóit. A gyönyörű színésznő ugyanis hűen önmagához nem félt megmutatni ezúttal várandósság utáni alakját, ami egyébként irigylésre méltóan formás alig két hónappal negyedik gyermekük születése után. A 2. és az 5. slide-on található fotók láttán pedig nem csodálkozunk azon, hogy a Blake követői egészen odavoltak!

A családi nyaraláson készült képek után pedig már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogy csinálja? Szerencsére megtaláltuk a választ! Személyi edzője, Don Saladino elárulta, hogy Blake edzésterve egyszerű és hatékony, amelyet bárki megismételhet, ennek fényében pedig nem is kérdés, hogy azonnal ki akarjuk próbálni mi is! Blake Lively könnyű és látványos fitt-titkaiért kattints tovább!

Galéria / 4 kép

Blake Lively 4 szuperkönnyű fitt-tippje

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

Blake Lively és Ryan Reynolds története: ilyen az igaz szerelem

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.