8 dolog, ami megszépíti a leghisztisebb napjaidat is

8 dolog, ami megszépíti a leghisztisebb napjaidat is

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Női drámák, és hektikus napok. Ha nem vagy éppen a csúcson, akkor próbáld ki ezeket a tippeket, és hozd ki a legtöbbet az amúgy nem túl fényes napodból. Jöhet a béke a káosz közepén!

A stresszes munkanapok könnyen elkerül minket a zen életérzés. Pörög a város, cikáznak a gondolatok és úgy érezzük belenyugodtunk az örök mókuskerékbe. A harmonikus élethez nem kell más, csak néhány megnyugtató pillanat, ami egyből megszépít mindent, még a leghisztisebb napokon is. Nem tudod, hogyan lazíts? Mondjuk így!

Reggeli

Igen, tudjuk. Kinek van ideje reggel összedobni valami értelmes és ehető ételt? Ám, a szundi szüntelen nyomogatása helyett, inkább kelj egy kicsit előbb, és hagyj időt magadnak. Már reggel belopózik az életedbe a stressz, ha rohanva sietsz a munkába, és még félig álmosan esel be az iroda ajtaján.

gif

Egy kis huncutság

Bizonyított tény, hogy egy gyönyörű csipkefehérnemű a lelkünket is ápolja. Ne csak akkor legyél dögös, mikor alkalom van - sőt, sokkal jobb ha nincs. Magabiztosságot ad, ha a szuperkényelmes, de uncsi melltartód helyett, reggel egy nőies darabot veszel ki a fiókból.

gif

Értelmes szünet


Hagyj magadnak pihenőt! Na nem úgy, hogy közben 600 dolgot végig böngészel a telefonodon. Mikor szünetet tartasz próbálj meg csak egy dologgal foglalkozni - olvass el egy cikket ami érdekel, gyors eszmecsere a barátnőddel, egy csendes kávézás, beszélgetés egy kollégáddal (szigorúan nem a munkáról). Zárj ki minden fölösleges időtöltést.

gif

Szépség percek


A nőket talán semmi sem tudja annyira nyomasztani, mint mikor nincsenek kibékülve magukkal. Egy rosszul sikerült reggeli frizura, vagy egy lepattant körömlakk, káoszba taszíthat egy egész napot. Ne csak hétvégén szánj időt magadra, hiszen a hétköznapokban is akad egy-egy lopott pillanat a szépítkezésre. Egy gyors kézkrémezés néha maga a nirvána.

gif

Teszteltük a csiganyálkás kézápolót – Kattints ide!

Most 2 db Cell-1 kézkrém csak 4990 Ft (7990 Ft helyett), a Cell-1 regeneráló gél pedig 11990 Ft helyett most csak 6490 Ft!
Az akció esetén 2016. január 31-ig tart.
Keresd a patikákban is!


Munka off

A legrosszabb ami történhet velünk, ha képtelenek vagyunk elengedni a munkát. Ha végeztél a teendőkkel, vagy letelt a munkaidőd, akkor engedd el mindazt, ami holnapig várathat magára. Nincs céges e-mailezés este nyolckor, és semmi sem lehet olyan sos, hogy ne érne rá másnap reggelig. A legjobb, ha kerülsz minden olyan platformot amin utolérnek ezek a dolgok.

gif

Mozgás

Le kell vezetned a stresszt vagy így, vagy úgy. Inkább egy kellemesen fárasztó sportolást iktass be a napodba, a fölösleges veszekedés helyett. Ha nem tudod levezetni a felgyülemlett energiákat, annak hiszti lesz a vége. Találd meg azt a mozgásformát ami megnyugtat, és ha másra nincs időd, legalább egy laza sétát tegyél meg hazafelé.

gif

Jutalom

Bármi klassz dolog történik veled a héten, azt ne engedd el szó nélkül. Minek vannak a sikerek, ha meg sem állsz örülni neki? Brillíroztál a munkahelyeden, vagy csak szimplán túléltél egy kemény napot? Örülj neki és kicsit ünnepelj!

gif

Napvégi pihenés

Minden nap csinálj valamit, amit szeretsz. Nézz egy részt a kedvenc sorozatodból, olvass egy fejezetet a kedvenc könyvedből, vegyél egy pofátlanul nagy kádfürdőt, főzz! Nincs jobb, mint napvégén lelazítani.

gif

Villámtippek: Az elfoglalt nők 5 szépségtrükkje - Kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.