Csiganyálka az arckrémedben? Az InStyle kipróbálta

Csiganyálka az arckrémedben? Az InStyle kipróbálta

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Teszteltük a Cell-1 csiganyálka kivonatot tartalmazó arc- és kézápolóját. Hogy mit tud egy olyan krém, ami egy ennyire bizarr összetevőt tartalmaz? Olvasd el tapasztalatainkat!

A Cell-1 termékek egy forradalmian új fejlesztés eredményei, segítik a sejtregenerálódást és megújítják a bőrt. De ki gondolta volna, hogy a csiganyálka másra is jó lehet, mint a csigák mozgásának elősegítésére? Az allantoin kivonat nem csak villám tempót biztosít a csigáknak, állítólag csodákat tesz a bőrrel is. Nos, utánanéztünk! Online szerkesztőnk hetekig használta a Cell-1 bőrápoló krémet, íme a tapasztalatai!

gif

Első benyomások

Nem tartom magam nagy kísérletezőnek. Általában ugyan azokat a szépségápolási termékeket vásárolom újra, de egy ilyen meglepő összetevő még engem is elcsábított az ismeretlenbe. Csiganyálka. Oké, furán hangzik, ám ettől elvonatkoztatva az arcgél és a kézkrém sokat ígér. A bennük található allantion segít a bőr megújulásában, ami az én esetben apró hegeket, és piros foltokat jelent az arcomon. Kész voltam megválni tőlük, és reméltem, hogy szuperül fog hidratálni.

gif

Állag

A gélen nagyon meglepődtem. Amik kinyitottam, egy teljesen áttetsző kocsonyás valamit találtam a tégelyben. Itt újra eszembe jutottak a csigák, és a nyálka, de ez sem állíthatott meg abban, hogy belenyúljak. Ennek a gélnek lágy, vizes állaga van, ami igazán kellemes érzés, de elsőre szokatlan volt. Egyébként nem csak arcra, a test teljes bőrfelületére használható. A kézkrém ehhez képest teljesen szokványos.

Illat

Nem tudom mit vártam tőle mielőtt megszimatoltam. Azon töprengtem, vajon milyen illata lehet egy csigának. Nyilván ennek semmi köze az illatához, szóval csak annyit szerettem volna, hogy ne legyen túl émelyítő, mert nálam ez kizáró ok. Örültem, mert mindkettőnek kellemes krém illata van. Ezt nem tudom jobban leírni, van egy tipikus krém illat, ami finom és friss, de gyorsan elillan. Na, ez pont ilyen.

gif

Érzet

Mind a két termék gyorsan beszívódik, és egyik sem hagy ragacsos érzést maga után. Nekem nagyon tetszett a gél vizes állag, nem szeretem a nehéz krémeket, rátelepednek az arcra. Most mégis a kézkrémet emelném ki, hiszen ennek tényleg extra gyorsnak kell lenni, ha a táskámban szeretne landolni. A Cell-1 kézkrém megugrotta ezt a lécet, és nem kellett azon bosszankodnom, hogy hosszú percekig csúszós marad a kezem.


Kattints a részletekért!
Kattints a részletekért!

Cell-1 gél

Mint mondtam, ezt a vizes gélt hihetetlenül gyorsan beszívta az amúgy száraz bőröm. Ez azért szuper, mert gyorsabban tudtam reggel rásminkelni. Nem rontott az alapozóm tartósságán sem, sőt kifejezetten jól működtek együtt. Tudom, hogy remekül alkalmazható ez a termék aknék, hegek, ráncok és terhességi csíkok kezelésére, de én igazán csak az apróbb hegeimen tudtam tesztelni. Azt vettem észre, hogy gyorsabban regenerálódik a bőröm a gél hatására, hamarabb tűntek el a piros foltok, és az egész arcom színe egységesebb lett az eltelt időben. Frissnek és feszesnek éreztem tőle a bőröm, szóval maximálisan elégedett vagyok.

gif

Cell-1 kézkrém

A puding próbája az evés közhellyel élnék ebben az esetben, mert erre a krémre tényleg rábíztam a kezeimet az elmúlt hetekben. Belecsöppent egy költözés kellős közepébe. Volt itt pakolás, takarítás, festés, cipekedés, és még egy kis takarítás. A lényeg - sokszor éreztem, hogy kiszárad a kezem, de mindig helyrehozta ez a kézkrém.

Eredmény

Nem tudom, hogy hosszútávon milyen eredményekre képes a Cell-1 bőrápoló szett, de ebben a rövid időszakban én csupa pozitív eredményt tapasztaltam. Nincsen problémás bőröm, de beváltotta amit ígért, és a kezdeti fenntartásaim hamar elszálltak. Azért örülök, hogy nem kell csigákat közvetlenül a bőrömre pakolnom!

gif

A tökéletes bőr 5 aranyszabálya - Kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.