Betelt a pohár! Vilmos herceg kíméletlen húzással vágott vissza Harry hercegnek

Betelt a pohár! Vilmos herceg kíméletlen húzással vágott vissza Harry hercegnek
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy végre kibékül-e Vilmos herceg és Harry? Nem hinnénk...

Lassan már két éve annak, hogy a fél világ találgatja, vajon mikor, mennyire, és miért romlott meg annyira az egykor imádott hercegi testvérpár, Vilmos és Harry kapcsolata. Diana hercegné minden bizonnyal nem lenne boldog, ha látná, hogy szeretett fiai veszekednek, ám a róluk készült közös fotókon bizony a mai napig arról árulkodnak, hogy kettejük viszálya nem csupán pletyka, tényleg eltávolodtak egymástól.

A kezdeti nézeteltéréseken minden bizonnyal az sem segített, hogy Harry herceg ebben az évben több alkalommal is betámadta kijelentéseivel a királyi családot és annak minden tagját, a napokban pedig ismét nagy bejelentést tett, könyvet ír, a készülő emlékirata kapcsán így fogalmazott:

Ezt nem a hercegként írom, akinek születtem, hanem mint az ember, akivé váltam.

Szó se róla, Harry könyve minden bizonnyal tartalmazni fog néhány izgalmas részletet, ám mi még ennél is jobban bírtuk, ahogy erre az egészre testvére reagált. Vilmos herceg ugyanis egy nappal később szintén bejelentette, hogy könyvet ír!

gif

Ám mielőtt még éreznéd robbanni a botrányszagot, leszögeznénk, hogy mindezzel együtt Vilmos herceg egy nagy leckét is adott öccsének. Ugyanis ahelyett, hogy egy a Harry-éhez hasonló memoárt adna ki, a herceg egy készülő környezetvédelmi könyv, az Earthshot: How to Save Our Planet készítésébe fog részt venni, ezzel is bebizonyítva, hogy a szájkarate helyett mennyivel fontosabb, hogy a valódi problémák megoldásán dolgozzunk. Kiváltképp, ha az ember azt hangoztatja, hogy elege van a médiacirkuszból... Ott a pont, Vilmos!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 8 kép

Itt él most a gyerekekkel Katalin hercegné és Vilmos herceg

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok