Ő volt Vilmos herceg első nagy szerelme, aki még a Voice-ban is fellépett

Ő volt Vilmos herceg első nagy szerelme, aki még a Voice-ban is fellépett
Forrás: Steve Parsons - WPA Pool/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ő volt a herceg első komoly kapcsolata!

Vilmos és Katalin szerelmi történetét már mindenki ismeri: az egyetemi évek alatt találkoztak, barátságból szerelem szövődött köztük, majd átéltek egy szakítást, ám végül ismét visszataláltak egymáshoz. Azóta egybekeltek, három gyermekük született, és a királyi család egyik, ha nem a legpéldásabb házaspárjaként emlegetik őket.

Korábbi cikkünkben megmutattuk, ki volt az a férfi, aki elrabolta Katalin hercegné szívét még Vilmos előtt, most pedig azt is eláruljuk, a herceg kiért volt oda még az egyetemi évek elején!

Merthogy Vilmosnak is volt komoly kapcsolata még Katalint megelőzően, sőt, nem is egy barátnője volt. Egyikük volt Rose Farquhar, akit már gyerekkora óta ismert, de csak az egyetemi évek alatt találtak egymásra romantikus értelemben is. Ő volt a herceg első komolyabb párkapcsolata, ám viszonylag hamar szakítottak, így a sajtó sem különösebben kapta fel a románcot.

Rose viszont a maga módján híres lett: 2016-ban a brit The Voice-ban lépett fel, ám mielőtt szerepelt volna, Vilmos "áldását" is kikérte, mert nem akarta, hogy bármiféle negatív visszhangja legyen ennek rá nézve. Nagyon figyelmes, igaz?

Íme a fellépés, amit meg is nézhetsz videón:

Jól látszik, hogy baráti maradt köztük a kapcsolat, annak ellenére is, hogy Rose-t 2011-es esküvőjére nem hívta meg (annak ellenére, hogy Harry és Meghan esküvőjén részt vett). Ettől függetlenül 2012-ben is találkoztak, amikor egy közös barátjuk lagzijára voltak hivatalosak.

Ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

12 alkalom, amikor Katalin hercegné és Vilmos herceg összeöltöztek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!