Végre itt egy igazán isteni illat

Végre itt egy igazán isteni illat

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Paco Rabanne neve mindig is a merészség és az újszerűség szinonimája volt. Ismerjétek meg most a legistenibb illatot, amit valaha alkottak, az Olympéát!


Az üveg


Sunlight Through Columns
Sunlight Through Columns

A parfüm üvegét egy Rómából származó desginer, Marc Ange készítette. Minden egyes művének célja, hogy zavart keltsen a valóság és a képzelt világ között. Az Olympéa karakterét az üvege adja; halvány rózsaszín, tiszta fehér és a rosé árnyalatokkal megjelenítve. Mintha egy ékszert érintenénk, amikor levesszük a tetejét, ezzel feltárva az üvegben rejlő esszenciát. Egy bronzszerű fém koronába foglalt kör alakú üveg, ami visszaadja a szent talizmánok alakját és ezzel együtt isteni erejüket is. A korona vízszintes nézetben egy babérkoszorú látványát kelti, ha pedig függőlegesen nézzük, Niké görög istennő szárnyait idézi, aki a görög mitológiában a győzelmet megtestesítő istennő volt. Ebben a különleges deisgnban egyesülnek a klasszikus vonások és az Art Deco, az egyensúllyal és merészséggel.


Az illat


Kép

Az Olympéa egy egyedi illatélmény, amely a sós vanília érzékiségét keresztezi a friss virágok illatával. Egy igazi összhang. Friss keletiesség jellemzi, amelyben a zöld mandarin stimulálja az érzékeket. Mindez a gyömbérliliom és a vízben nevelt jázmin esszenciájával felfrissítve. Csábító, merész és teljesen természetes. Az érzéki és ragyogó vanília felerősítve a szantálkivonat és az ámbra esszenciájával szinte függőséget okoz. Paco Rabanne névjegye az erős illat és az egyedi összhang, ami ebben a parfümében is megmutatkozik.



Az alkotók


Kép

Az illat megszületéséhez Paco Rabanne az IFF, Loc Dong, Anne Flipo és Dominique Ropion segítségét kérte. Ez volt a belépője Franciaországban Loc Dongnak, egy Vietnámi származású parfümésznek, aki már több éve New Yorkban munkálkodik. Több mint két évbe telt kifejleszteni ezt az érzéki és egyedi kettőséget, amit a parfüm testesít meg.
Kép

„A kiinduló ötlet nagyon gyorsan jött. A Paco Rabanne csapattal rögtön a vizes illatok után kezdtünk kutatni” - mondja Loc. „Abban a Vietnámi régióban, ahol születtem, a sót úgy termelik ki, hogy elpárologtatják a tengervizet. Így hát gyorsan rájöttem, hogy a só a kiinduló pont, ez lesz a jelképe az Olympéa frissességének. A nőies és virágos megjelenés miatt, azt javasoltam, hogy dolgozzunk a speciális, vízben termesztett jázminnal. Ez a talaj nélküli fejlődés eltűnteti a föld illatát és kiemeli a többi illatanyag eszenciáját. Amikor a saját illataimat alkotom, szeretek játszani az ellentétekkel, mint a ying és a yang. Ahhoz hogy ellensúlyozni tudjuk ezt a frissességet, egy telített, nagyon érzéki és átölelő vanília illatot párosítottunk hozzá.”


Az összetétel


Kép

Fejjegy: A friss keleties illat az érzéki sós vanília akkorddal indul, mely szexi és isteni.
Szívjegy: A kirobbanóan friss zöld mandarin feltárja a virágos acquatikus jegyeket és a kristálytiszta vízi jázmin illatát.
Alapjegy: Végül a gyönyörű befejezést a krémes kasmírfa adja, melyet megkoronáz az ámbra illata, így alkotva meg egy eredeti illatot.


A modell


Kép

Paco Rabanne, hogy megtestesítse ezt az isteni nőiességet, Lumát, a 21 éves brazil származású modellt választotta. A modern érzékisége, a gyakorlatilag természetfeletti szépsége és a megnyerő személyisége tökéletesen igazodik a Paco Rabanne cég arculatához.
Vonzó szemei végigkísérnek minket a reklámfilm elejétől a végéig. „Luma szemében csábítás és csíny lakozik. Rendkívül nagy mennyiségű érzelmet sugároz tekintetével. Ez az, ami megragad és elcsábít, mintha Olympusi istenek lennénk.” - jegyzi meg Alexander Courtes filmrendező.
Luma szembeszáll saját vonzereje segítségével NickYoungquest férfias karakterével, aki az Invcitus reklámarca volt. Kiegészítik egymást. Ez a két perspektíva az egyetlen abszolút fantázia, amely a győzelmet jelképezi, ami lehet akár fizikai vagy szellemi. Egy új, legendás duó született, amelynek senki sem állhat ellen.


A film



Kétségtelenül halálra unjuk magunkat az istenek birodalmában... Halhatatlanság márványból készítve. Olympéa ekkor megjelenik és teljesen biztos magában. Megjelenésével porba tiporja maga körül a magabiztosságot és az önteltséget. Az istenek végül felébrednek és minden életre kel.
Az Invictus, a 1 Million, illetve a Lady Million után Alexander Courtes megalkotta az ötödik filmjét is Paco Rabanne számára. Egy erősen vizuális és stílusos megjelenésű filmet álmodott; egyben antik és kortárs beállítással, megkoronázva egy meglepően világi összecsapással. Luma megragadja a nézők figyelmét az ellenállhatatlan tekintetével egészen a végső győzelméig.
„Egy szinte isteni képét akartuk bemutatni a hatalomnak, mely erőszak nélküil. A női nemnek vannak hatásosabb fegyverei és erősségei is ennél. Férfi izmokkal jelenítettük ezt meg, melyek a jelenetben szerepelnek. Így még személyesebb a környezet. A kád sajnos leváltotta a stadiont, de Luma egy igazi hódító, aki sikert ér el mindenben.” - Alexandre Courtes.

Ide vele, azonnal! Mondjuk karácsonyra. ;)


Kép

Köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok! Gratulálunk a nyerteseknek: Kriszta Bóka, Monika Piller és Petra Sipos küldje el a postacímét az [email protected] címre. Köszönjük! :)


Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.