Új illat és új arcok a Calvin Klein Reveal kampányában

Új illat és új arcok a Calvin Klein Reveal kampányában

Szépség

7 dolog, amivel bizonyítottan meghosszabbíthatod sejtjeid élettartamát

Promóciók

Forma és funkció kohéziója a Nothing új okostelefonjában

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A CALVIN KLEIN ILLATMÁRKA BEJELENTI, HOGY NŐKNEK KÉSZÜLT ÚJ ILLATA, A REVEAL REKLÁMKAMPÁNYÁNAK FŐSZEREPLŐI A FIATAL SZÍNÉSZ, CHARLIE HUNNAM ÉS A HOLLAND SZÁRMAZÁSÚ SZUPERMODELL,DOUTZEN KROES

A Calvin Klein divatmárka, és a Calvin Klein Illatok, mely a Coty Inc. divízió része, ma közös közleményben jelentették be, hogy 2014 júliusában világhódító útjára induló kampányuk,a Calvin Klein Reveal parfüm reklámjában az angol színész, Charlie Hunnam – aki olyan filmekben szerepelt, mint a Sons of Anarchy sorozat – és a holland szupermodell, Doutzen Kroes játsszák a főszerepet.

A Calvin Klein Reveal nyomtatott reklámját a hires fotósok, Mert Alas és Marcus Piggott készítették, szoros együttműködésben a Lloyd&Co kreatív igazgatójával, Doug Lloyd-al. A reklámképen Ms Kroes és Mr Hunnam forrón ölelkeznek, a felvétel egy ellesett pillanat, mintha a nő toronyházban lévő lakásának ablakán keresztül néznénk őket. A lemenő nap sugarai sejtelmes homályba burkolják a nagyváros sziluettjét, a kontúrok tükröződnek az ablaküvegen, olyan érzést keltve, mintha a csábítás szexi játékába nyernénk bepillantást.A hires rendező, Jonas Akerlund kreatív tanácsadóként segítette a Lloyd ügynökség munkáját a Calvin Klein Reveal tv reklámjának megalkotásánál. Maga a sztori mintha a nyomtatott reklámfotón ellesett pillanatot vinné tovább, fellebenti a fátylat, hogyan folytatódhatna a szerelmes pár erotikus játszadozása. A reklám aláfestő zenéje a Grammy díjas Gary Clarc Jr. ‘Bright Lights” című száma.


“REVEAL Calvin Klein” parfüm egy igazi Calvin Klein klasszikus, nagyon megnyerő, mert azokhoz nőkhöz szól, akik magabiztosak, provokatívak, szexisen vonzónak akarják érezni magukat.” – meséli Steve Mormoris, a Coty illatok marketing igazgatója. “Doutzen pedig tökéletesen megszemélyesíti ezt a nőt.”

Steve Shiffman, a Calvin Klein márka vezérigazgatója hozzáteszi: “A Reveal a Calvin Klein márka illat porfoliójának izgalmas újdonsága. Különleges kreáció, mely tovább erősíti azt az innovatív lendületet, ami előreviszi a márkát. “

A Calvin Klein Reveal parfüm új kategóriát nyit az illatok világában. Solar-oriental (napsütötte, fűszeres) illattípus – karakteres, izgalmas kettősség jellemzi, pezsdítő frissesség és puha melegség ötvöződik benne. A kiemelkedően érzéki sós jegy az erotikát sugárzó bőr ízét, illatát, aromáját csempészi a kompozícióba. Az illatot az IFF parfümőrei, Jean-Marc Chaillan és Bruno Jovanovic tervezték, szoros együttműködésben Ann Gottlieb tanácsadóval.Calvin Klein REVEAL parfüm reklámkampányának főszereplői Doutzen Kroes és Charlie Hunnam


A FX Stúdió nevéhez köthető, az “Anarchia gyermekei” című nagysikerű drámasorozatban, Jackson ‘Jax’ Teller szerepében ismerhette meg a nagyközönség Mr Hunnam-ot. Ezen kívül még számos filmben játszott, mint pl Guillermo del Toro filmjében, a Pacific Rim, Jordan Roberts vígjátékában, a Frankie Go Boom filmben, vagy Stefan Ruzowitzky Deadfall thrillerében Eric Bana-val és Olivia Wilde-al. De szerepelt még pl Eliah Wood-al a Green Street Hooligans c. filmben, mely a futball huliganizmus elterjedéséről szól, most éppen Guillermo del Toro Crimson Peak című új filmjében forgat, Tom Hiddleston és Jessica Chastain oldalán.

Ms. Kroes világhírű szupermodell, aki a szakma legnevesebb fotósaival dolgozik együtt, szerepelt az amerikai, japán, olasz, kínai, német és spanyol Vogue címlapján is. Amikor éppen nem dolgozik, DJ/rendező férjével, Sunnery James-el és kisfiával, Phylonnal tölti az időt. Ms Kroes aktívan támogatja a környezetvédelmet és a holland non-profit szervezetet, a dance4life-t, mely zene és tánc segítségével a fiatalok felvilágosításán dolgozik, hogyan kerüljék el a HIV és az AIDS fertőzést.

Videók

Szépség

7 dolog, amivel bizonyítottan meghosszabbíthatod sejtjeid élettartamát

Promóciók

Forma és funkció kohéziója a Nothing új okostelefonjában

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Szerelmi horoszkóp: A Vénusz-jegyed elárulja, mire lenne igazából szükséged egy párkapcsolatban

A Vénusz-jegyből arra lehet következtetni, milyen vagy a szerelemben, a párkapcsolatodban.

Kép
Életmód

Hannibal Lectertől Batmanig – ikonikus filmes maszkok

A humorostól a komolyon át a rémisztőig igen sokféle maszkot láttunk már a mozitörténelemben. Ezek a legemlékezetesebbek.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két néven még mi is meglepődtünk...

Kép
Shopping

9 outfit Rachel Green ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Jennifer Aniston ikonikus karakterének nemcsak a frizurája divatos még ma is, hanem a '90-es évek trendjeit követő szettjei is. Szóval megéri inspirálódni Rachel gardróbjából!

Kép
Életmód

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép
Életmód