Új beauty shop a láthatáron!

Új beauty shop a láthatáron!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A PIXIBOX-ot eddig az izgalmas meglepetés-dobozairól ismerhettük. Minden hónapban más-más limitált kiadású kozmetikai összeállításra csaphatunk le, mostantól azonban bármikor vásárolhatunk náluk, hiszen megnyílt beauty webshopjuk. Két igazán exkluzív márka érkezett a kínálatba és egy újabb beauty meglepetés-box, amelyet bármikor megvásárolhatsz. Nézz körül már most!

A PIXIBOX híres arról, hogy prémium kozmetikai márkákat rejt meglepetés-csomagjába, így érthető, hogy a SHOP-ba is prémium kategóriás termékek kerültek, mégpedig két igen nagy név: az Origins és a Glamglow. Mindkét beauty brand ikonikus, lássuk miért!

December 15-ig, vagy a készlet erejéig tart a NYITÁSI AKCIÓ: vásárolj az Origins és/vagy a Glamglow termékekből összesen 2 db-ot, és ajándékod egy LUCKY BOX lesz, sőt a kiválasztott kozmetikumok egy csinos kis papírtáskába kerülnek. Ráadásul ez nem minden, mert így a szállítás is INGYENES lesz!

Ajándék LUCKY BOX-od pedig biztosan tartalmaz majd egy Lacoste Pour Femme parfüm testápolót (100 ml, a készlet erejéig)!

Kép

Origins

Imádod a természetet, hiszel a növények jótékony hatásában és olyan szépségápolókra vágysz, amelyek innovatív módon, a tudomány segítségével készülnek, ügyelve arra, hogy a természetes hatóanyagok a legjobb formában kerüljenek felhasználásra? Akkor most örülni fogsz, mert ez az Origins: tudomány+természet tökéletes harmóniában, mindez környezettudatosan.

Az Origins márka 1990-ben New Yorkban született azzal a küldetéssel, hogy forradalmian új bőrápoló termékeket hozzon létre növényekből nyert természetes anyagokból, 100%-ban természetes illóolajok hozzáadásával. Amíg a 80-as évek a fölöslegekről, a fogyasztói társadalomról szóltak, filozófiájukat már akkor a felelősség és a tisztelet ihlette: a természet, bolygónk és bőrük tisztelete.

Ez nem minden, hiszen az Origins tevékenyen részt vesz az újrahasznosítás terén: a kozmtikai piacon elsőként hirdették meg a tégely újrahasznosítási programjukat és több fák ültetésével foglalkozó szervezettel is szorosan együttműködik. Alapanyagaikat fenntartható gazdaságból szerzik be, természetbarát technológiát és megújuló erőforrásokat használ a termékek előállítása során.

Ha számodra is fontos, hogy a fürdőszoba polcodra kerülő termékek mit tartalmaznak és a márka mennyire veszi ki részét a fenntarthatóságból, akkor válaszd bátran ezt a márkát. Próbáld ki az Origins bármely termékét, nem fogsz csalódni!

Kép

GLAMGLOW

Az ikonikus GLAMGLOW valódi maszk-nagyhatalom, és sokkal több ennél: luxus, innováció, kiváló hatóanyagok. Nem véletlenül a hollywoodi sztárok kedvence, hiszen képes azonnal kamera-kész arcbőrt varázsolni. Legalább egy GLAMGLOW termék kötelező minden beauty rajongó polcán!

A GLAMGLOW a sztárok világában híres az agyagos kezelések széles skálájáról, amelyek hidratálják és helyreállítják a bőr természetes ragyogását pillanatok alatt: gyorsan, hatékonyan dolgoznak, és a legmagasabb minőségű összetevőket tartalmazzák.

Első termékük a YouthMud ikonikus bestseller lett és azért született meg, hogy szinte azonnal forgatásra kész bőrt varázsoljon a híres filmcsillagoknak. Azóta már nem csak maszkok, de hihetetlenül hatékony arcápolók is megtalálhatók kínálatban, amelyek szintén arra fókuszálnak, hogy a lehető leggyorsabban, látványos eredményeket érhessünk el velük.

Mostantól a GLAMGLOW-val te is úgy érezheted magad, mint egy sztár, hiszen a shopban kedvedre válogathatsz arcápolói között, meglátod, nem véletlenül lett hirtelen oly sokak kedvence.

Kép

Itt az instant beauty meglepetés: LUCKY BOX

Azt mondod, inkább egy új arcápoló, mint egy új felső? Nem bírsz ellenálni semminek, ha kozmetikumokról van szó? Imádod a meglepetéseket? Lehetőleg azonnal? Na, jó, majdnem azonnal... akkor rendelj magadnak egy izgalmas LUCKY BOX-ot!

A LUCKY BOX legalább 5 kozmetikumot tartalmaz, és nincs belőle két egyforma összeállítású, hiszen egyedileg készülnek. Tartalmaz szépségápolókat korábbi PIXI kiadásokból, de találhatsz benne olyan termékeket is, melyek még egyikben sem fordultak meg eddig. Most például minden ajándék LUCKY BOX-ban egy Lacoste Pour Femme parfüm testápoló lapul majd.

Az ára 2.990,- Ft. és a benne található termékek összértéke mindig jóval magasabb. Rendelheted bármikor, a PIXIBOX 48 órán belül szállítja oda, ahová csak szeretnéd. Ajándéknak is tökéletes, de így bármikor meglepheted vele magad, biztos lehetsz benne, hogy jól kihasználható termékeket kapsz, rendkívül jó áron.

A LUCKY BOX hamarosan önállóan is rendelhető lesz a SHOP-ban. Regisztrálj, kérj hírlevelet és így értesülni fogsz minden a PIXIBOX-szal és csodás meglepetés-dobozaikkal kapcsolatos hírekről.

Szóval irány, fedezd fel a PIXI SHOP-ot és használd ki a nyitási akciót, próbálj ki prémium termékeket és élvezd a villámgyors kiszállítást!

Kép

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!