Végre lehullt a lepel Tom Hanks és Rita Wilson titkáról - emiatt szeretik egymást 35 éve

Végre lehullt a lepel Tom Hanks és Rita Wilson titkáról - emiatt szeretik egymást 35 éve
Forrás: GettyImages

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Tom Hanks és Rita Wilson idén ünnepelte a 35. házassági évfordulóját, aminek alkalmából megosztották a rajongóikkal a több mint három évtizedes boldogság titkait!

Tom Hanks és Rita Wilson 1981-ben találkoztak először a Bosom Buddies című tévésorozat forgatásán, és kapcsolatuk azóta is tart. Tom Hanks nemrég elárulta, hogy részéről szerelem volt első látásra, és már jóval korábban rajongott későbbi feleségéért, ugyanis Rita 1972-ben debütált a Brady Bunch című sorozatban, és a színész már akkor kiszemelte magának a színésznőt. Elmondásuk szerint amikor végre először találkoztak személyesen, az első pillanattól kezdve meg volt köztük a kémia, pedig Tom akkoriban még főiskolai szerelmének, Samantha Lewesnek volt a házastársa. 1984-ben hozta őket össze ismét a sors egy forgatáson, ahol újra nagyon sok időt töltöttek együtt, de csak 1986-ban vállalták fel kapcsolatukat, amit a színész 1987-es válása követett, majd 1988. április 30-án egy hatalmas ceremónia keretében kötötték össze az életüket.
A pár 4 gyermeket nevelt fel, Tom Hanksnek még a korábbi házasságából született a lánya, Elizabeth, és a fia Colin, Rita Wilsonnal pedig két örökbefogadott gyermek boldog szülei. 1990-ben érkezett a családba Chet, 1995-ben pedig második közös gyermekük, Truman. Időközben Tom gyermekeinek anyja, Samantha 2002-ben elhunyt.

A pár szerint a 35 éves boldogság egyik titka, hogy folyamatosan ébren kell tartani a lángot, amit mi sem bizonyít jobban, mint Rita nemrég az Instagramon közzé tett megható posztja, ahol nyilvánosan vallott újra szerelmet férjének. „A szerelem a minden” - írta a fotó alá, ahol épp a mérföldkőnek számító évfordulójukat ünneplik férjével. A képen a 66 éves színész szerelmesen néz feleségére, miközben egy sárga virágokkal díszített tortát tart a kezében, amire az van írva, hogy „Boldog évfordulót”. A 66 éves kedvese mellette ül, mosolyogva, kezét az arcára téve - ez egy igazán szívmelengető pillanat, amely megmutatja a pár egymás iránti szeretetét és ragaszkodását.
Tom „szerencsés embernek„ tartja magát. „Úgy tekintek a feleségemre, mint a szerelmemre, olyan kötelék van köztünk, amely túlmutat olyan szavakon, mint feleség, barátnő vagy anya” - mondta. „Amikor Forrest Gumpot játszottam, sokat merítettem a saját kapcsolatomból. Emlékeztek Jennyre? A Ritával való kapcsolatom nélkül nem tudom, hogyan tudtam volna azonosulni mindazzal, amin Forrest keresztülment.”
Ami feleségét illeti, ő is szerencsésnek vallja magát, hiszen elárulta: „Néha csak ülünk a kanapén és beszélgetünk, vagy valami ilyesmi... Még csak kérnem sem kell, mindig megmasszírozza a hátamat és a lábamat”. Hanks továbbá azt is elárulta, hogy a házasságukat az időzítésnek, az érettségnek és a komolyabb kapcsolatra való hajlandóságnak is köszönhető. Bevallotta, hogy tudta, változnia kell, amikor feleségül vette Wilsont. Valamint szerint a sors keze is közrejátszott abban, hogy összekerültek, de azért azt is elárulta, hogy az ő kapcsolatuk sem tündérmese. „A házasság kihívást jelent” - ismerte el, de ők hosszú távon tekintenek a másikra, és mindig kitartanak egymás mellett, bármi is történjék. Lehet, hogy szerintük ez nem tündérmese, de szerintünk mégis csak az! További boldog évfordulókat kívánunk a párnak!

Most pedig olyan elfeledett párosokat mutatunk, akiket ma már el sem tudnánk képzelni egymás mellett, sőt, egyik-másik híresség olyannyira megváltozott, hogy már abban sem vagyunk biztosak, hogy exe felismerné őt az utcán!

Galéria / 12 kép

Akkor és most: Legendás sztárpárok a múltból

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!