Végre lehullt a lepel Tom Hanks és Rita Wilson titkáról - emiatt szeretik egymást 35 éve

Végre lehullt a lepel Tom Hanks és Rita Wilson titkáról - emiatt szeretik egymást 35 éve
Forrás: GettyImages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Tom Hanks és Rita Wilson idén ünnepelte a 35. házassági évfordulóját, aminek alkalmából megosztották a rajongóikkal a több mint három évtizedes boldogság titkait!

Tom Hanks és Rita Wilson 1981-ben találkoztak először a Bosom Buddies című tévésorozat forgatásán, és kapcsolatuk azóta is tart. Tom Hanks nemrég elárulta, hogy részéről szerelem volt első látásra, és már jóval korábban rajongott későbbi feleségéért, ugyanis Rita 1972-ben debütált a Brady Bunch című sorozatban, és a színész már akkor kiszemelte magának a színésznőt. Elmondásuk szerint amikor végre először találkoztak személyesen, az első pillanattól kezdve meg volt köztük a kémia, pedig Tom akkoriban még főiskolai szerelmének, Samantha Lewesnek volt a házastársa. 1984-ben hozta őket össze ismét a sors egy forgatáson, ahol újra nagyon sok időt töltöttek együtt, de csak 1986-ban vállalták fel kapcsolatukat, amit a színész 1987-es válása követett, majd 1988. április 30-án egy hatalmas ceremónia keretében kötötték össze az életüket.
A pár 4 gyermeket nevelt fel, Tom Hanksnek még a korábbi házasságából született a lánya, Elizabeth, és a fia Colin, Rita Wilsonnal pedig két örökbefogadott gyermek boldog szülei. 1990-ben érkezett a családba Chet, 1995-ben pedig második közös gyermekük, Truman. Időközben Tom gyermekeinek anyja, Samantha 2002-ben elhunyt.

A pár szerint a 35 éves boldogság egyik titka, hogy folyamatosan ébren kell tartani a lángot, amit mi sem bizonyít jobban, mint Rita nemrég az Instagramon közzé tett megható posztja, ahol nyilvánosan vallott újra szerelmet férjének. „A szerelem a minden” - írta a fotó alá, ahol épp a mérföldkőnek számító évfordulójukat ünneplik férjével. A képen a 66 éves színész szerelmesen néz feleségére, miközben egy sárga virágokkal díszített tortát tart a kezében, amire az van írva, hogy „Boldog évfordulót”. A 66 éves kedvese mellette ül, mosolyogva, kezét az arcára téve - ez egy igazán szívmelengető pillanat, amely megmutatja a pár egymás iránti szeretetét és ragaszkodását.
Tom „szerencsés embernek„ tartja magát. „Úgy tekintek a feleségemre, mint a szerelmemre, olyan kötelék van köztünk, amely túlmutat olyan szavakon, mint feleség, barátnő vagy anya” - mondta. „Amikor Forrest Gumpot játszottam, sokat merítettem a saját kapcsolatomból. Emlékeztek Jennyre? A Ritával való kapcsolatom nélkül nem tudom, hogyan tudtam volna azonosulni mindazzal, amin Forrest keresztülment.”
Ami feleségét illeti, ő is szerencsésnek vallja magát, hiszen elárulta: „Néha csak ülünk a kanapén és beszélgetünk, vagy valami ilyesmi... Még csak kérnem sem kell, mindig megmasszírozza a hátamat és a lábamat”. Hanks továbbá azt is elárulta, hogy a házasságukat az időzítésnek, az érettségnek és a komolyabb kapcsolatra való hajlandóságnak is köszönhető. Bevallotta, hogy tudta, változnia kell, amikor feleségül vette Wilsont. Valamint szerint a sors keze is közrejátszott abban, hogy összekerültek, de azért azt is elárulta, hogy az ő kapcsolatuk sem tündérmese. „A házasság kihívást jelent” - ismerte el, de ők hosszú távon tekintenek a másikra, és mindig kitartanak egymás mellett, bármi is történjék. Lehet, hogy szerintük ez nem tündérmese, de szerintünk mégis csak az! További boldog évfordulókat kívánunk a párnak!

Most pedig olyan elfeledett párosokat mutatunk, akiket ma már el sem tudnánk képzelni egymás mellett, sőt, egyik-másik híresség olyannyira megváltozott, hogy már abban sem vagyunk biztosak, hogy exe felismerné őt az utcán!

Galéria / 12 kép

Akkor és most: Legendás sztárpárok a múltból

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!