A Terminátor 2 gyerekszínésze komoly függőségekkel küzdött meg: vallott az elmúlt évekről

Terminátor
Forrás: Terminátor 2. – Az ítélet napja/InterCom

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

A 90-as években nagy jövőt jósoltak a finom arcú Edward Furlongnak, aki az 1991-es Terminátor 2-vel szerzett hírnevet magának.

A gyerekszínész pillanatok alatt lett a világ kedvence az ifjú John Connorként, ahol Arnold Schwarzenegger oldalán alakított nagyszerűt, ám ahogy az sajnos a fiatalkori hírnévvel gyakran együtt jár, ő sem tudta jól kezelni a gyorsan jött népszerűséget. A csúcs után gyorsan jött a lejtmenet, holott akkoriban mindenki fényes jövőt jósolt Edward Furlongnak, aki több filmklasszikusban is csodás alakítást nyújtott.

Furlong évekig küzdött heroin- és metil-függőséggel, amelyről a most 44 éves színész őszintén beszélt egy interjúban. Edward bevallotta, hogy nem volt túl sok ember, aki vigyázott volna rá, ami azt eredményezte, hogy tinédzserként szó szerint megvadult.

Jelenleg 4 éve teljesen józan életet él, és minden erejével azon van, hogy újra egyenesbe hozza magát, illetve a karrierjét is. Elmondása szerint a függőség marihuánával és alkohollal kezdődött, majd jött a kokain és egyéb komoly tudatmódosító szerek.

Kép
forrás: Steve Granitz/gettyimages

Hirtelen úgy éreztem, hogy tartozom valahova és ezzel illeszkedem be… Rengeteg heroint és meth-et lőttem, de szívtam DMT-t is. Így voltam egész nap. Kész csoda, hogy még mindig élek.

Józansága óta elsősorban arra összpontosít, hogy helyreállítsa azokat a szakmai kapcsolatokat, amelyeket fénykorában tönkretett.

Hosszú folyamat visszanyerni a veled dolgozó emberek bizalmát, amikor rosszul bántál velük... Olyan ez, mint a barátság, ami egy rossz szakítás után kialakul – az emberek újra megtanulnak bízni bennem. A dolgok lassan kezdenek újra beindulni.

2019-ben Edward John Connorként tért vissza a Terminátor franchise-ban, de olyan filmekben is láthattuk, mint a Amerikai história X, a Kedvencek temetője 2., A gyanú árnyéka és a Zöld darázs.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik komoly függőségekkel küzdöttek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!