A Terminátor 2 gyerekszínésze komoly függőségekkel küzdött meg: vallott az elmúlt évekről

Terminátor
Forrás: Terminátor 2. – Az ítélet napja/InterCom
Facebook
Twitter
Pinterest

A 90-as években nagy jövőt jósoltak a finom arcú Edward Furlongnak, aki az 1991-es Terminátor 2-vel szerzett hírnevet magának.

A gyerekszínész pillanatok alatt lett a világ kedvence az ifjú John Connorként, ahol Arnold Schwarzenegger oldalán alakított nagyszerűt, ám ahogy az sajnos a fiatalkori hírnévvel gyakran együtt jár, ő sem tudta jól kezelni a gyorsan jött népszerűséget. A csúcs után gyorsan jött a lejtmenet, holott akkoriban mindenki fényes jövőt jósolt Edward Furlongnak, aki több filmklasszikusban is csodás alakítást nyújtott.

Furlong évekig küzdött heroin- és metil-függőséggel, amelyről a most 44 éves színész őszintén beszélt egy interjúban. Edward bevallotta, hogy nem volt túl sok ember, aki vigyázott volna rá, ami azt eredményezte, hogy tinédzserként szó szerint megvadult.

Jelenleg 4 éve teljesen józan életet él, és minden erejével azon van, hogy újra egyenesbe hozza magát, illetve a karrierjét is. Elmondása szerint a függőség marihuánával és alkohollal kezdődött, majd jött a kokain és egyéb komoly tudatmódosító szerek.

Kép
forrás: Steve Granitz/gettyimages

Hirtelen úgy éreztem, hogy tartozom valahova és ezzel illeszkedem be… Rengeteg heroint és meth-et lőttem, de szívtam DMT-t is. Így voltam egész nap. Kész csoda, hogy még mindig élek.

Józansága óta elsősorban arra összpontosít, hogy helyreállítsa azokat a szakmai kapcsolatokat, amelyeket fénykorában tönkretett.

Hosszú folyamat visszanyerni a veled dolgozó emberek bizalmát, amikor rosszul bántál velük... Olyan ez, mint a barátság, ami egy rossz szakítás után kialakul – az emberek újra megtanulnak bízni bennem. A dolgok lassan kezdenek újra beindulni.

2019-ben Edward John Connorként tért vissza a Terminátor franchise-ban, de olyan filmekben is láthattuk, mint a Amerikai história X, a Kedvencek temetője 2., A gyanú árnyéka és a Zöld darázs.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik komoly függőségekkel küzdöttek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!