TEILOR - Minden alkalomra... Nyerj 150 000 forint értékű vásárlási utalványt!

TEILOR - Minden alkalomra... Nyerj 150 000 forint értékű vásárlási utalványt!
Forrás: TEILOR

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt hetven év alatt jöttek-mentek trendek, a midiszoknyát többször felváltotta a mini, megjelentek és eltűntek trapéznadrágok, azonban ízléstől és korszaktól függetlenül egy dologban mindannyian egyetérthetünk: ahogy a való életben, úgy a divatban is vannak időtlen és örök klasszikus darabok - mint például a gyémánt.

A gyémánt nem csak az esküvők éke. Kerek születésnap? Munkahelyi előléptetés vagy anyák napja? Kishúgod ballagása? Számtalan olyan esemény van az életünkben, ami megérdemli, hogy megünnepeljük, és amire örökké emlékezni fogunk, különösen, ha egy örök érvényű darabbal lepjük meg szeretteinket vagy magunkat. Az ékszerek minden ünnepet feldobnak, és legyen szó akár a minimalizmusról, akár a csillogás és az elegancia legmagasabb fokáról, a TEILOR ékszerek között biztosan találsz olyat, amitől nagyot dobban a szíved.

Kép
forrás: TEILOR

Amikor megismerkedsz az ásványok és színes drágakövek látványos világával, a csillogás és a színek varázsa könnyen rabul ejt. Ahogyan a fény megtörik a kövek izgalmas formáin és mintáin, és színük minden mozdulatnál más és más világba kalauzol el, a ragyogás és az árnyékok egyszerre intenzív és elillanó varázslatában találod magad. Olyan vonzerő ez, amelyet nem lehet szavakkal kifejezni.

A színek mellett a második elem, amelyen keresztül a természet játszik velünk, és lep meg minket nap mint nap, az a forma: pillangók és szitakötők ragyogó galaxisa, virágfantáziák és színes tollak elevenednek meg a drágakövekkel díszített darabokon.

Soha nem tévedhetsz egy olyan darabbal, amely valós értékeket fejez ki - legyen szó akár időtlen klasszikus, 14 vagy 18 karátos fehér vagy sárga aranyból készült ékszerről, vagy akár a merész, a szivárvány minden színében tündöklő, drágakövekkel vagy féldrágakövekkel kirakott aranyból készült darabokról. Egy biztos - egy TEILOR ékszerrel minden ajándékozás emlékezetes lesz.

A TEILOR 25 éves fennállása alatt egy családi üzletből Közép-Kelet-Európa luxus ékszerláncává nőtte ki magát. A gyémántokra és drágakövekre specializálódott márka erős portfóliót épített ki, amely az iparág két legfontosabb intézete,a GIA (Gemological Institute of America) és a De Beers Institute of Diamonds által minősített gyémántokkal ellátott eljegyzési gyűrűk kollekcióját tartalmazza. Minden üzletben jól képzett értékesítési tanácsadók csapata áll készen arra, hogy segítsen megtalálni a megfelelő ékszert.

Kép
forrás: TEILOR

Most kíváncsiak vagyunk a te véleményedre a gyémántékszerekről!


Töltsd ki a TEILOR kérdőívét, amely mindössze néhány percet vesz igénybe!

A kitöltők között egy 150 000 Ft értékű utalványt sorsolunk ki, amely a 4 budapesti TEILOR üzlet bármelyikében felhasználható.

Lepd meg szeretteidet vagy magad egy igazán különleges ajándékkal!

A kérdőív kitöltéséhez kattints >> ide!

A játékszabályzatot >> itt éred el!

A nyereményjáték 2023. május 21., éjfélig tart.

WWW.TEILOR.HU

A TEILOR-ról
A TEILOR 25 éves fennállását ünneplő, családi hagyományokra épülő nemzetközi luxus ékszerüzletlánc. A márka minden kollekciójában modern csavarral ötvözi a klasszikus eleganciát. A TEILOR 65 üzletét öt országban (Románia, Bulgária, Magyarország, Lengyelország és a Cseh Köztársaság) erős online jelenlét kíséri a teilor.com, teilor.ro, teilor.pl, teilor.hu és teilor.bg e-kereskedelmi platformokon keresztül.
A TEILOR kollekciói között arany ékszerek, valamint egyedi, gyémántokkal és drágakövekkel kirakott ékszerek, amelyek a vásárlók kívánságaihoz igazodnak.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Sztárok

A magyar színésznő, aki Erno Laszlo felesége volt, de Greta Garbóhoz is szerelmi szálak fűzték

Gombaszögi Irén kalandos életéről viszonylag keveset hallattunk, pedig bizony cseppet sem volt unalmas!

Kép
Sztárok

Hűha! Blake Lively egy több mint 7 millió forintos farmerben pompázott! Mutatjuk a méregdrága ruhadarabot - FOTÓ

Blake Lively stílusa mindig ámulatba ejt minket, most viszont nemcsak a megjelenése, hanem annak ára is: egy több mint 7 milliós farmerban jelent meg! Fantasztikusan nézett ki, de vajon megérte az árát?

Kép
Életmód

Nem csak időseknél fordul elő a probléma: 8 hatásos és természetes módszer a visszér ellen

Minden tévhittel ellentétben, a visszérproblémák nem csupán az időseket érintik, sajnos fiatalabb korban is egyre gyakrabban fordulnak elő, főleg olyan tényezők hatására, mint a genetika, a terhesség, az elhízás, a hosszas álló- vagy ülőmunka, és a nem megfelelő cipőviselés. Emellett pedig a kor előrehaladtával is nagyobb eséllyel alakul ki. Az alábbiakban olyan hatásos módszereket hoztunk, melyek segíthetnek felvenni a harcot a visszér ellen.

Kép
Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

A hazai filmes szakma a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gálán is mindent megtett azért, hogy a lehető legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatokkal kápráztasson el minket.

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.