TEILOR - Minden alkalomra... Nyerj 150 000 forint értékű vásárlási utalványt!

TEILOR - Minden alkalomra... Nyerj 150 000 forint értékű vásárlási utalványt!
Forrás: TEILOR

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt hetven év alatt jöttek-mentek trendek, a midiszoknyát többször felváltotta a mini, megjelentek és eltűntek trapéznadrágok, azonban ízléstől és korszaktól függetlenül egy dologban mindannyian egyetérthetünk: ahogy a való életben, úgy a divatban is vannak időtlen és örök klasszikus darabok - mint például a gyémánt.

A gyémánt nem csak az esküvők éke. Kerek születésnap? Munkahelyi előléptetés vagy anyák napja? Kishúgod ballagása? Számtalan olyan esemény van az életünkben, ami megérdemli, hogy megünnepeljük, és amire örökké emlékezni fogunk, különösen, ha egy örök érvényű darabbal lepjük meg szeretteinket vagy magunkat. Az ékszerek minden ünnepet feldobnak, és legyen szó akár a minimalizmusról, akár a csillogás és az elegancia legmagasabb fokáról, a TEILOR ékszerek között biztosan találsz olyat, amitől nagyot dobban a szíved.

Kép
forrás: TEILOR

Amikor megismerkedsz az ásványok és színes drágakövek látványos világával, a csillogás és a színek varázsa könnyen rabul ejt. Ahogyan a fény megtörik a kövek izgalmas formáin és mintáin, és színük minden mozdulatnál más és más világba kalauzol el, a ragyogás és az árnyékok egyszerre intenzív és elillanó varázslatában találod magad. Olyan vonzerő ez, amelyet nem lehet szavakkal kifejezni.

A színek mellett a második elem, amelyen keresztül a természet játszik velünk, és lep meg minket nap mint nap, az a forma: pillangók és szitakötők ragyogó galaxisa, virágfantáziák és színes tollak elevenednek meg a drágakövekkel díszített darabokon.

Soha nem tévedhetsz egy olyan darabbal, amely valós értékeket fejez ki - legyen szó akár időtlen klasszikus, 14 vagy 18 karátos fehér vagy sárga aranyból készült ékszerről, vagy akár a merész, a szivárvány minden színében tündöklő, drágakövekkel vagy féldrágakövekkel kirakott aranyból készült darabokról. Egy biztos - egy TEILOR ékszerrel minden ajándékozás emlékezetes lesz.

A TEILOR 25 éves fennállása alatt egy családi üzletből Közép-Kelet-Európa luxus ékszerláncává nőtte ki magát. A gyémántokra és drágakövekre specializálódott márka erős portfóliót épített ki, amely az iparág két legfontosabb intézete,a GIA (Gemological Institute of America) és a De Beers Institute of Diamonds által minősített gyémántokkal ellátott eljegyzési gyűrűk kollekcióját tartalmazza. Minden üzletben jól képzett értékesítési tanácsadók csapata áll készen arra, hogy segítsen megtalálni a megfelelő ékszert.

Kép
forrás: TEILOR

Most kíváncsiak vagyunk a te véleményedre a gyémántékszerekről!


Töltsd ki a TEILOR kérdőívét, amely mindössze néhány percet vesz igénybe!

A kitöltők között egy 150 000 Ft értékű utalványt sorsolunk ki, amely a 4 budapesti TEILOR üzlet bármelyikében felhasználható.

Lepd meg szeretteidet vagy magad egy igazán különleges ajándékkal!

A kérdőív kitöltéséhez kattints >> ide!

A játékszabályzatot >> itt éred el!

A nyereményjáték 2023. május 21., éjfélig tart.

WWW.TEILOR.HU

A TEILOR-ról
A TEILOR 25 éves fennállását ünneplő, családi hagyományokra épülő nemzetközi luxus ékszerüzletlánc. A márka minden kollekciójában modern csavarral ötvözi a klasszikus eleganciát. A TEILOR 65 üzletét öt országban (Románia, Bulgária, Magyarország, Lengyelország és a Cseh Köztársaság) erős online jelenlét kíséri a teilor.com, teilor.ro, teilor.pl, teilor.hu és teilor.bg e-kereskedelmi platformokon keresztül.
A TEILOR kollekciói között arany ékszerek, valamint egyedi, gyémántokkal és drágakövekkel kirakott ékszerek, amelyek a vásárlók kívánságaihoz igazodnak.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!