Sztárok, akik a natúrkozmetikumokra esküsznek

Sztárok, akik a natúrkozmetikumokra esküsznek
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A sztárokra sokszor irigykedve nézünk nem csak a tehetségük, hanem a szépségük miatt is. Nem csoda, hiszen sokan közülük natúrkozmetikumokkal tartják magukat formában.

Egy sztár bőre erős megpróbáltatásnak van kitéve a rengeteg forgatás, fotózás és rendezvény miatt. Mindennapi elvárás, hogy a reflektorfények kereszttüzében mindig gyönyörűek és tökéletesek legyenek, különösen a photoshop nélküli mindennapokban. Sokan nemcsak a karrierjükben tudatosak, de a szépségápolás tekintetében is. A natúrkozmetikumok használata bőrük hosszú távú egészségének biztosítása mellett megóvják a természetet is, és választásukkal kiállnak az állatkísérlet-mentes gyártás mellett is.

Az időt nyilván megállítani nem lehet, de megfelelő életmóddal, vegyszer- és méregmentes táplálkozással, és bőrápolással le lehet lassítani az idő fogaskerekét. Utánajártunk, hogy kik azok a női sztárok, akik tehetségükkel és szépségükkel is motiválóan hathatnak ránk, ugyani is a natúrkozmetikumok mellett tették le a voksukat!

Galéria / 7 kép

Kedvenc sztárjaink, akik a natúrkozmetikumokra esküsznek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!