„És akkor belenyúlt az orrába a vacsoránál": Legszörnyűbb randitapasztalataink

„És akkor belenyúlt az orrába a vacsoránál": Legszörnyűbb randitapasztalataink
Forrás: InterCom

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Az online társkeresés legfeljebb annyiban tehermentesít, hogy az első lépéseket egy profil mögé rejtőzve, viszonylagos biztonságban teheted meg, de ettől még a személyes találkozás elkerülhetetlen...

Ami persze frenetikus, amennyiben álmaid lovagja kavargatja előtted a kávét, de ismerjük be, az első randik egyikén ez viszonylag ritkán és csak a nagyon szerencsésekkel történik meg. Többségünknek jó néhány csúfos helyzeten kell keresztülbotorkálnia, mire célt ér – néha annyira elkeserítőt, hogy a randizás természetének létjogosultságát úgy-ahogy van, kétségbe vonja.

Megkérdeztem néhány ismerőst a környezetemben, mi volt a legrosszabb társkeresős élménye. Vannak tipikus válaszok, de olyan is akadt, amitől leesett az állam.

Veronika, 32, házas

„Legtöbbször azért volt gáz, mert teljesen hiányzott a kémia vagy bármiféle érzelem. Ültem a pasas előtt a drága étteremben, hallgattam az unalmas történeteit, néztem, ahogy igyekszik, és nem éreztem semmit. Nekem az volt ebben a legszörnyűbb, hogy azt gondoltam, velem van a baj. Találkoztam kedves, szimpatikus emberekkel is, mégis tökéletesen üres voltam. Idő kellett, hogy rájöjjek: a randizást nem nekem találták ki. A férjemmel munkahelyen dolgoztunk, hétköznapi módon viszonyultunk egymáshoz: rögtön bele is szerettem!”

Lina, 44

„Nekem sikerült randiznom a világ leggusztustalanabb férfijával. Az egy dolog volt, hogy úgy szürcsölte a levest, hogy az étterem másik végében is hallották. A főétel és a desszert között, amikor már amúgy is menni akartam, mert untam hallgatni az öntudatos locsogását, egyszer csak beletúrt az orrába. És nem ám csak egy pillanatra, mint aki megfeledkezett magáról, hanem hosszan és kéjjel, legalább egy percen keresztül. Megbűvölten bámultam, aztán egyszer csak felugrottam, kidobtam a pénzt az asztalra, és szabályosan kirohantam az étteremből. Vissza se néztem.”

Kép
forrás: pexels/cottonbro studio

Zita, 38

„A legbizarrabb randiélményemen a partnerem egy órán belül megivott három sört, és kudarcos házasságával traktált. Amikor másfél óra múlva is a feleségét szidta, a hülye k..vát, aki minden pénzéből kiforgatta, felálltam, megköszöntem a szép estét, és kisétáltam. Utána még kétszer felhívott, de persze nem vettem fel többé a telefont.”

Kata, 29

„A fickó nagydarab volt, és totál paranoiás. Szabályosan féltem tőle, és mint kiderült, nem alaptalanul. Amikor a bárban egy vendég véletlenül belerúgott a földön hagyott táskájába, felugrott, és olyan mozdulatokat tett, mint aki mindjárt nekiesik a másiknak. Velem kedves volt ugyan, de ez az agresszív kakaskodás épp elég volt ahhoz, hogy úgy tegyek, mintha hívna valaki, majd bokros teendőimre hivatkozva kereket oldjak.”

Vica, 52

A válásom után megpróbálkoztam a randizással és rögtön egy spirituálmániással hozott össze a sors. Egyfolytában a csakrákról meg a csíről tartott kiselőadást, táltosokat akart hozni a lakásomba, hogy megtisztítsa a nem tudom mitől, és olyan álpozitív, kenetteljes modorban beszélt, hogy minden kiejtett magánhangzónál a hideg futkosott a hátamon. Ennek ellenére vagy háromszor találkoztam vele, mert anyukám túl udvariasnak nevelt. A negyedikre már nemet mondtam. Azt mondta, rendben, tudomásul veszi, de a táltost azért elhozza, ha szeretném.”

Bea, 41

„Szörnyűséges élményem nem volt, legalábbis nem emlékszem. A legkellemetlenebb helyzetbe akkor kerültem, amikor egy fickóról, aki tetszett nekem, megtudtam, hogy valójában nős. Kétszer találkoztunk, nem volt tragédia, csak a viszolygásra emlékszem, hogy lám, engem is be akart hálózni egy hazug szélhámos.”

Galériánkban további bizarr randikalandról olvashatsz!

Galéria / 10 kép

Magyar férfiak és nők megosztották a legbizarrabb randis sztorijukat

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!