„És akkor belenyúlt az orrába a vacsoránál": Legszörnyűbb randitapasztalataink

„És akkor belenyúlt az orrába a vacsoránál": Legszörnyűbb randitapasztalataink
Forrás: InterCom

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az online társkeresés legfeljebb annyiban tehermentesít, hogy az első lépéseket egy profil mögé rejtőzve, viszonylagos biztonságban teheted meg, de ettől még a személyes találkozás elkerülhetetlen...

Ami persze frenetikus, amennyiben álmaid lovagja kavargatja előtted a kávét, de ismerjük be, az első randik egyikén ez viszonylag ritkán és csak a nagyon szerencsésekkel történik meg. Többségünknek jó néhány csúfos helyzeten kell keresztülbotorkálnia, mire célt ér – néha annyira elkeserítőt, hogy a randizás természetének létjogosultságát úgy-ahogy van, kétségbe vonja.

Megkérdeztem néhány ismerőst a környezetemben, mi volt a legrosszabb társkeresős élménye. Vannak tipikus válaszok, de olyan is akadt, amitől leesett az állam.

Veronika, 32, házas

„Legtöbbször azért volt gáz, mert teljesen hiányzott a kémia vagy bármiféle érzelem. Ültem a pasas előtt a drága étteremben, hallgattam az unalmas történeteit, néztem, ahogy igyekszik, és nem éreztem semmit. Nekem az volt ebben a legszörnyűbb, hogy azt gondoltam, velem van a baj. Találkoztam kedves, szimpatikus emberekkel is, mégis tökéletesen üres voltam. Idő kellett, hogy rájöjjek: a randizást nem nekem találták ki. A férjemmel munkahelyen dolgoztunk, hétköznapi módon viszonyultunk egymáshoz: rögtön bele is szerettem!”

Lina, 44

„Nekem sikerült randiznom a világ leggusztustalanabb férfijával. Az egy dolog volt, hogy úgy szürcsölte a levest, hogy az étterem másik végében is hallották. A főétel és a desszert között, amikor már amúgy is menni akartam, mert untam hallgatni az öntudatos locsogását, egyszer csak beletúrt az orrába. És nem ám csak egy pillanatra, mint aki megfeledkezett magáról, hanem hosszan és kéjjel, legalább egy percen keresztül. Megbűvölten bámultam, aztán egyszer csak felugrottam, kidobtam a pénzt az asztalra, és szabályosan kirohantam az étteremből. Vissza se néztem.”

Kép
forrás: pexels/cottonbro studio

Zita, 38

„A legbizarrabb randiélményemen a partnerem egy órán belül megivott három sört, és kudarcos házasságával traktált. Amikor másfél óra múlva is a feleségét szidta, a hülye k..vát, aki minden pénzéből kiforgatta, felálltam, megköszöntem a szép estét, és kisétáltam. Utána még kétszer felhívott, de persze nem vettem fel többé a telefont.”

Kata, 29

„A fickó nagydarab volt, és totál paranoiás. Szabályosan féltem tőle, és mint kiderült, nem alaptalanul. Amikor a bárban egy vendég véletlenül belerúgott a földön hagyott táskájába, felugrott, és olyan mozdulatokat tett, mint aki mindjárt nekiesik a másiknak. Velem kedves volt ugyan, de ez az agresszív kakaskodás épp elég volt ahhoz, hogy úgy tegyek, mintha hívna valaki, majd bokros teendőimre hivatkozva kereket oldjak.”

Vica, 52

A válásom után megpróbálkoztam a randizással és rögtön egy spirituálmániással hozott össze a sors. Egyfolytában a csakrákról meg a csíről tartott kiselőadást, táltosokat akart hozni a lakásomba, hogy megtisztítsa a nem tudom mitől, és olyan álpozitív, kenetteljes modorban beszélt, hogy minden kiejtett magánhangzónál a hideg futkosott a hátamon. Ennek ellenére vagy háromszor találkoztam vele, mert anyukám túl udvariasnak nevelt. A negyedikre már nemet mondtam. Azt mondta, rendben, tudomásul veszi, de a táltost azért elhozza, ha szeretném.”

Bea, 41

„Szörnyűséges élményem nem volt, legalábbis nem emlékszem. A legkellemetlenebb helyzetbe akkor kerültem, amikor egy fickóról, aki tetszett nekem, megtudtam, hogy valójában nős. Kétszer találkoztunk, nem volt tragédia, csak a viszolygásra emlékszem, hogy lám, engem is be akart hálózni egy hazug szélhámos.”

Galériánkban további bizarr randikalandról olvashatsz!

Galéria / 10 kép

Magyar férfiak és nők megosztották a legbizarrabb randis sztorijukat

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?