Skechers – miért olyan népszerű ez a márka a sportolók körében?

Skechers – miért olyan népszerű ez a márka a sportolók körében?
Forrás: PR

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A Skechers márkát a kilencvenes években, Amerikában alapították, és fő sikerét valójában nem a sportcipők hozták meg. A kiváló minőségű márka egy teljesen más lehetőségben látta az előrehaladását, ami be is vált.

Egy márka, ami a világ legfontosabb cipő típusát teremtette

A Skechers márkát sokan ismerik. Egyrészt a sportcipőket és a bakancsokat, másrészt a sneakereket ettől a brandtől. Utóbbi volt az, ami a márka igazi sikerét elhozta. Igaz, hogy a Skechers egy rendkívül minőségi lábbeliket gyártó cég, viszont az igazi áttörés nem emiatt történt meg, hiszen a kilencvenes években már bőven virágzott a Nike, a Puma és az adidas is a hétköznapi viselet részeként. Viszont egy dolgot egyik márka sem gyártott – olyan utcai sportcipőket és sneakereket, amiket a Skechers kezdett el készíteni. Az átütő siker pontosan ez lett. A márka volt az, amely először készített például kifejezetten utcára való csillogós és színes sneakereket a hölgyek számára. Korábban erre nem volt példa, hiszen a jól ismert márkák mindig a sportos vonalat adták, vagyis elsősorban sportcipőket készítettek. A Skechers viszont divatos színeket és stílust hozott be ezen lábbelik világába.

Kép
forrás: PR

Tökéletes minőségű sportcipők profiknak és kezdőknek

A Skechers igaz, hogy az utcai cipőkkel érte el a világhírnevet, de nem állt meg ennyinél. Fejlesztéseinek köszönhetően ugyanis mára már a Nike, Puma, adidas szentségének negyedik csatlakozójaként piacvezető a sport- és lifestyle cipők gyártásában. Olyan technológiák köthetőek hozzá, mint a GOrun, GOwalk és a GOga Mat, amelyek mind a sportolás közbeni erőhatások elnyelésére és az energia visszaforgatására összpontosítanak. Hasonlóan a többi ismert márkához, itt is specifikusan találunk megfelelő sportcipőket az adott sportokhoz. Például a futócipők között a Max Cushioning igen népszerűek a futást kedvelők körében. Ez nem csak a remek szellőzés, a kiváló komfort miatt van így, hanem a speciális talpszerkezetnek is köszönhető, amit a Skechers fejlesztett.

Kép
forrás: PR

Milyen Skechers sportcipőt érdemes választanunk?

Sportoláshoz egyértelműen az adott sporthoz való lábbelit válasszuk mindig. A Skechers futócipőket és más edzőcipőket is készít, amelyek között jó néhány legendás is akad, hiszen több híres sportoló választja a márka cipőit. Például a Skech Fast széria, vagy a Go Walk és a Go Run modellek nem csak a hétköznapokra kiválóak de edzéshez is. Ráadásul a gyermek Skechers modellek kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a Skechers számtalan különleges világítós lábbelit dobott piacra a legkisebbek számára is.

A Skechers sportcipők előnyei

A Skechers cipői rendkívül könnyűek és flexibilisek. Ezen kívül különösen kiemelendő, hogy sok cipőmodelljük kifejezetten olyan technológiával készült, ami által moshatóak mosógépben is. Vagyis ha egy olyan lábbelit keresünk, amit nem kell óvni még a széltől is, könnyen mosható és rendkívül kényelmes, akkor a Skechers márkánál megtaláljuk. Ha pedig könnyen és gyorsan szeretnénk vásárolni egy Skechers modellt, akkor a CCC üzletében széles választékban megtaláljuk a legújabb darabokat. Ráadásul a CCC nem csak online van jelen, hanem fizikai mivoltában is az ország számos pontján. Ezért ha bizonytalanok volnánk a webáruházból való vásárlásnál, érdemes személyesen ellátogatni a CCC valamelyik üzletébe, és felpróbálni a kinézett modelleket.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Robert Pattinson is bevallotta! 8 film, amikben az intim jelenetek valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.

Kép
Sztárok
Kép
Életmód

Nem csak az alkohol káros! A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!