Selma Blair döbbenetes vallomása: többször is nemi erőszak áldozata volt alkoholfüggősége miatt

Selma Blair döbbenetes vallomása: többször is nemi erőszak áldozata volt alkoholfüggősége miatt
Forrás: Rachel Murray/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő őszintén és tabuk nélkül mesélt arról, mit élt át évekkel ezelőtt.

Selma Blair számára az elmúlt néhány év rengeteg kihívást hozott magával. A színésznő hosszas vizsgálatok után tudta meg, hogy szkelóris multiplexe van, majd állapota miatt egy immunszupresszív kezelésben vett részt, amely nemcsak fizikailag, de lelkileg is megviselte őt. Ugyanakkor egy pillanatig sem bánja, hogy igent mondott a kezelésre, mert azóta sokkal jobban érzi magát.

Ám örömét hamar beárnyékolta az, hogy exe fizikailag és lelkileg is bántalmazni kezdte őt, és egy ponton nemcsak rendőrt kellett hívni, de Selma Blair konkrétan távoltartási végzést kért a férfi ellen. Erről könnyek között mesélt közösségi oldalán is:

Most pedig nagyon személyes memoirral készül a színésznő, amiben olyan titkokat is felfed, melyeket eddig soha, senkinek nem mondott el. Selma Blair nemcsak egész életét beárnyékoló alkoholfüggőségéről vallott, hanem arról is, hogy mindössze 7 éves volt, amikor először berúgott, emiatt pedig alkoholizmusa már nagyon fiatalon elkezdődött.

Később az alkohollal próbálta oldani szorongását iskolás évei alatt, és az egyetemi évek során ez még rosszabb lett. Selma Blair felfedte, hogy többször is megerőszakolták férfiak, mert ő olyan részeg volt, hogy nem bírt ellenük küzdeni és nemet mondani. Minden alkalommal szégyenkezett és összetört, emiatt pedig hosszú évekig nem tudta letenni az alkoholt, ugyanis ezzel próbálta elfelejteni mindazt, ami történt. Ördögi körbe került a színésznő. Végül 2016-ban, amikor egy repülőúton az akkor 4 éves kisfia előtt rúgott be és vesztette el az irányítást maga fölött, rájött, hogy változtatnia kell.

Az, ami elérte, hogy abbahagyjam az ivást, a tény volt, hogy akár meg is hallhattam volna azon a repülőgépen. Most, hogy már anya vagyok, ez mindent megváltoztatott.

- mesélte a TODAY showban.

A színésznő 2016 óta nem ivott alkoholt, és terapeuta segítségével dolgozta fel az elmúlt évek traumáit.

Tudtad, hogy ezek a sztárok is megküzdöttek az alkohollal?

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik az alkoholizmus rabjai voltak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves