Ez Selena Gomez kedvenc testápolója, amiből 14 másodpercenként eladnak egyet

Ez Selena Gomez kedvenc testápolója, amiből 14 másodpercenként eladnak egyet
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Selena Gomez bőre ettől a krémtől olyan feszes és bársonyos. Ismerd meg a titkát!

A 31 éves Selena Gomez a világ egyik leghíresebb, legnépszerűbb és legcsinosabb énekesnő-színésznője, aki már egészen fiatalon kivívta helyét Hollywoodban. A szépséges sztár apukája mexikói, míg anyukája olasz származású, nevét pedig a kilencvenes évek tragikusan fiatalon elhunyt popsztárja, Selena Quintanilla után kapta. A híresség gyermekkora nem volt könnyű, szeretett anyukája csupán 16 éves kamaszlány volt, amikor teherbe esett vele, gyakorlatilag mindent feláldozott korán érkező kislányáért. Selena Gomez éppen ezért a mai napig nagyon szerény, nem vág fel a pénzével, pontosan tudja, milyen mélyszegénységben éli, megbecsül mindent, amilye van.

Selena Gomez kedvenc krémje

A fentiek Selena egészségére és szépségére is igazak, ezért nagyon odafigyel a megfelelő bőrápolásra. Jelenlegi kedvenc krémje például Brazilian Bum Bum Cream a Sol de Janeiro márkától. A testápolóból egy kisebb tégely jelenleg 5650 forintba kerül, és a visszajelzések alapján minden fillért megér!

Sol de Janeiro, Brazilian Bum Bum Cream, 5650 Ft - itt!
Sol de Janeiro, Brazilian Bum Bum Cream, 5650 Ft - itt!

Az énekesnő közvetlenül zuhanyzás után használja, neki így vált be a legjobban, ettől mindig üde és hidratált a bőre, és egyébként egy másik hollywoodi híresség, Blake Lively szintén nem titkolja, minden fürdőszobájában tart ebből a csodából. És az a helyzet, hogy ezt a krémet nem csupán a híres nők kedvelik, a márka szerint akkora az érdeklődés a termékük iránt, hogy gyakorlatilag 14 másodpercenként vesznek tőlük egy tégellyel.
A Brazilian Bum Bum Cream illata a sós karamella, a pisztácia és vanília jegyeit viseli, igazi ínyenc csemege. Állaga sűrű, krémes és tápláló. Egy itthon kevéssé ismert összetevő, guarana is található benne, ami elvileg ötször több koffeint tartalmaz, mint a kávé, vagyis nagyszerűen serkenti a keringést, feszesíti a bőrt. Van még benne shea vaj és kókuszolaj, ezeknek köszönhetően válik igazán selymessé a bőr a használata után. Attól sem kell félned, hogy túl nehéz vagy zsíros a krém, mert nem az, szuper gyorsan beszívódik. Ha egészen konkrétan szeretnénk fogalmazni, azt mondanánk, ez nem is egyszerűen egy krém, valahol félúton van a testápoló és a tusfürdő között, kicsit géles állagú, a bőrön habbá alakul. Csoda, hogy Hollywoodban is úgy imádják?

Most pedig kutassunk tovább Selena Gomez szépségrutinjában! Kattints galériánkra kedvenc trükkjeiért!

Galéria / 7 kép

Ezek Selena Gomez kedvenc szépségtrükkjei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!