Szupersztár hatóanyag a fiatalos bőr megőrzéséért

Szupersztár hatóanyag a fiatalos bőr megőrzéséért
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Az öregedésgátló kozmetikumok egyik legnépszerűbb hatóanyaga a retinol, melynek hatását a bőrgyógyászok is igazolják.

A tiszta retinol (A-vitamin) a retinol leghatékonyabb formája, a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt összetevő. Ez a fantasztikus hatóanyag elérhető mindenki számára a L’Oréal Paris Revitalift új, tiszta retinolt tartalmazó éjszakai szérumában, ráadásul a nemzetközi szabadalmaztatás alatt álló stabil formula megvédi a retinolt a degradálódástól, hogy sokáig hatékony maradjon. A szérum optimalizálja a tiszta retinol bőr általi felszívódását, és még a mélyebb ráncok ellen is hat.

"Bőrgyógyászként különböző korú hölgyeket kezelek. A gyógyító bőrgyógyászat mellett leginkább hialuronos feltöltést, botoxot, hámlasztást és egyéb bőrfiatalító kezeléseket végzek. Habár manapság a nők körében teljesen elfogadottak a szépészeti beavatkozások a fiatalosság, szépség és frissesség megőrzéséért, mégsem szeretnék, hogy a kezeléseknek látható nyoma legyen. A természetesség megőrzése érdekében úgy gondolom, hogy érdemesebb a megelőzésre fektetni a hangsúlyt bőrápolás terén, ezzel hosszútávon megelőzve a szépészeti beavatkozások szükségességét, gyakoriságát. Praxisomban a retinol bizonyult az egyik legjobb öregedésgátló hatóanyagnak, és az esetek jelentős részében fel is írom pácienseimnek, hiszen tökéletesen megfelelő előkezelés, és fenntartja a különböző beavatkozások által elért eredményeket. Egyszerűen nem tudnám elképzelni a munkámat nélküle. Körülbelül két-három hétnyi használat után már láthatóak az eredmények, majd hónapról hónapra tovább simítja a ráncokat és javítja a bőr textúráját. Minden bőrtípusra használom a retinolt, még érzékeny bőrre is, azonban nagy hatásfoka miatt időt kell adni a bőrnek az alkalmazkodásra. Tudván, hogy közismerten nehéz hatékonyan előállítani ezt a hatóanyagot, rendkívül lenyűgözött a L’Oréal Paris tudományos munkája, amit a Revitalift Laser Pure Retinol éjszakai szérumának kifejlesztése során láthattam. Igazi tudományos áttörésnek számít a hatóanyag stabilizálása és bőrápolásra történő kifejlesztése, a mély ráncokkal szembeni hatékonyságát igazoló klinikai tanulmányok pedig igen alaposak, jelentősek. Magam is kipróbáltam a szérumot, kellemes érzést kölcsönöz a bőrnek, és igen gyorsan hat" - ajánlotta Dr. Gyöngyösi Nóra, bőrgyógyász.

Dr. Gyöngyösi Nóra, bőrgyógyász
forrás: PR
Dr. Gyöngyösi Nóra, bőrgyógyász

Így használd!

Mivel a tiszta retinol egy nagyon hatékony, öregedésgátló összetevő, ezért bőrünknek szüksége van egy kis időre, hogy hozzászokjon a szérumhoz. A termék használatát fokozatosan vezessük be esti szépségrutinunkba és figyeljünk arra, hogy minden reggel vigyünk fel egy legalább SPF 20 faktorszámú fényvédőt.

Kép
forrás: PR

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!