33 év kellett ahhoz, hogy észrevegyük! A Reszkessetek, betörők! egyik jelenetében döbbenetes hibát fedeztek fel a rajongók

33 év kellett ahhoz, hogy észrevegyük! A Reszkessetek, betörők! egyik jelenetében döbbenetes hibát fedeztek fel a rajongók
Forrás: Mokép
Facebook
Twitter
Pinterest

A Reszkessetek, betörők! tele van vicces bakikkal, ezt észrevetted már?

Mondanánk, hogy vigyázz, spoilerveszély, de szerintünk nincs olyan ember a Földön, aki ne látta volna legalább egyszer a Reszkessetek, betörők! című karácsonyi filmsorozat első (vagy inkább összes) részét, amely 1990-ben került a mozikba. A sztori középpontjában egy Kevin McCallister nevű 8 éves fiúcska állt, akit az akkor kicsit idősebb, 9-10 éves Macaulay Culkin alakított. A történet szerint a gyerek családja karácsonyi utazásra indul, azonban őt otthon felejtik teljesen egyedül, ha pedig ez nem lenne elég, megjelenik az üresnek vélt háznál két betörő (Joe Pesci és Daniel Stern). A találékony és bátor Kevin nem hagyja magát, egészen elképesztő trükkökkel igyekszik megszabadulni a bűnözőktől.
Mivel a film generációk kedvenc karácsonyi meséje, szinte minden országban kötelező jelleggel leadják az ünnepekkor, ennek köszönhető, hogy még ma, 33 évvel később is akadnak újabb és újabb olyan bakik, amiket csak most fedeznek fel a rajongók. Legutóbb például egy sajtos makaróni akasztotta ki őket!

Baki a Reszkessetek, betörők! ikonikus jelenetében

A Reszkessetek, betörők! egyik legcukibb jelenete, amikor a kis Kevin leül a megterített asztalhoz, gyújt két gyertyát és hálát ad azért, hogy a mikró megmelegítette neki a konzerves sajtos makarónit, amely mellé egy kis tejet szolgált fel magának borospohárban. Emlékszel, igaz? A jelenet úgy ér véget, hogy 9-et üt az óra, Kevin elfújja a gyertyákat és elszalad.

Pár perccel később ugyanebbe a helyiségbe lép be az egyik betörő, Joe Pesci karaktere, ekkor már azonban teljesen más étel látható az asztalon, a sajtos makaróni pedig rejtélyes módon eltűnt. A fanok erről a bakiról a Redditen kezdtek eszmecserébe, olyasmiket kommenteltek, mint:

„Ezért biztosan kirúgták a kellékest!”

„Ez a kellékes ezután tuti nem dolgozhatott többet Hollywoodban!”

„Fogalmam sincs, emberek hogy vesznek észre ilyen jelentéktelen kis bakikat!”

„Konkrétan minden alkalommal észreveszek egy új hibát, valahányszor újra megnézem a filmet!”

Ahogyan az már a netezők kommentjeiből is kiderült, nem ez a film egyetlen vicces bakija, akad több is. Egy alkalommal például eltűnik az égési sérülés az egyik betörő kezéről, majd újra megjelenik. Szintén mókás volt, hogy az aggódó szülők nem érték el telefonon Kevint a házban, ő azonban pár perccel később simán rendelt magának egy pizzát az elvileg rossz készülékkel.

A Reszkessetek, betörők! című filmet idén is műsorra tűzte egy magyar adó, december 24-én, szenteste 21 órától nézheted a családdal a TV2-n, vagy megtalálod a Disney+-on sok más karácsonyi tartalom mellett!

Galéria / 8 kép

Karácsonyi Disney+ bakancslista 2023-ra

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

Az asztrológus mindenkit óva int ettől február utolsó hetén: Ha nem figyelsz, komoly következménye lehet!

Hogy mi vár rád február 26-március 3. között? Heti horoszkópunkból most kiderül!

Kép
Életmód

4 konyhai trend, ami már nem lesz divatos 2024-ben a lakberendezésben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Igen megosztó trendek érkeztek 2024-ben, ami a konyhát érinti: egy olyan darab ment ki a divatból, amit tényleg sosem gondoltunk volna!

Kép
Életmód

Köztünk járnak! Így él egy mai, modern boszorkány - még világsztárok is vannak köztük!

A 20. században született modern boszorkányság, a Wicca egyre népszerűbb. Hírességek is gyakorolják!

Kép
Életmód

Idén már 50 éves! Íme 12 érdekesség, amit talán nem is tudtál A Keresztapa II-ről

Idén éppen ötvenéves a film, amely hat Oscar-díjat nyert, és máig az egyik legsikeresebb, legkedveltebb folytatás.

Kép
Életmód

6 filmes baki, amit csak kevesen vettek észre: te kiszúrtad ezeket?

Hat film és sorozat, aminek a bakijaira talán nem pontosan emlékszel.

Kép
Életmód

6 pszichológiai kísérlet, ami megmutatta, milyen kiszámíthatatlan is emberi természet

Kiszámíthatatlan és kegyetlen az emberi természet? Mutatunk 6 pszichológiai kísérletet, ami azt bizonyítja, hogy emberségből megbuktunk!