33 év kellett ahhoz, hogy észrevegyük! A Reszkessetek, betörők! egyik jelenetében döbbenetes hibát fedeztek fel a rajongók

33 év kellett ahhoz, hogy észrevegyük! A Reszkessetek, betörők! egyik jelenetében döbbenetes hibát fedeztek fel a rajongók
Forrás: Mokép

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

A Reszkessetek, betörők! tele van vicces bakikkal, ezt észrevetted már?

Mondanánk, hogy vigyázz, spoilerveszély, de szerintünk nincs olyan ember a Földön, aki ne látta volna legalább egyszer a Reszkessetek, betörők! című karácsonyi filmsorozat első (vagy inkább összes) részét, amely 1990-ben került a mozikba. A sztori középpontjában egy Kevin McCallister nevű 8 éves fiúcska állt, akit az akkor kicsit idősebb, 9-10 éves Macaulay Culkin alakított. A történet szerint a gyerek családja karácsonyi utazásra indul, azonban őt otthon felejtik teljesen egyedül, ha pedig ez nem lenne elég, megjelenik az üresnek vélt háznál két betörő (Joe Pesci és Daniel Stern). A találékony és bátor Kevin nem hagyja magát, egészen elképesztő trükkökkel igyekszik megszabadulni a bűnözőktől.
Mivel a film generációk kedvenc karácsonyi meséje, szinte minden országban kötelező jelleggel leadják az ünnepekkor, ennek köszönhető, hogy még ma, 33 évvel később is akadnak újabb és újabb olyan bakik, amiket csak most fedeznek fel a rajongók. Legutóbb például egy sajtos makaróni akasztotta ki őket!

Baki a Reszkessetek, betörők! ikonikus jelenetében

A Reszkessetek, betörők! egyik legcukibb jelenete, amikor a kis Kevin leül a megterített asztalhoz, gyújt két gyertyát és hálát ad azért, hogy a mikró megmelegítette neki a konzerves sajtos makarónit, amely mellé egy kis tejet szolgált fel magának borospohárban. Emlékszel, igaz? A jelenet úgy ér véget, hogy 9-et üt az óra, Kevin elfújja a gyertyákat és elszalad.

Pár perccel később ugyanebbe a helyiségbe lép be az egyik betörő, Joe Pesci karaktere, ekkor már azonban teljesen más étel látható az asztalon, a sajtos makaróni pedig rejtélyes módon eltűnt. A fanok erről a bakiról a Redditen kezdtek eszmecserébe, olyasmiket kommenteltek, mint:

„Ezért biztosan kirúgták a kellékest!”

„Ez a kellékes ezután tuti nem dolgozhatott többet Hollywoodban!”

„Fogalmam sincs, emberek hogy vesznek észre ilyen jelentéktelen kis bakikat!”

„Konkrétan minden alkalommal észreveszek egy új hibát, valahányszor újra megnézem a filmet!”

Ahogyan az már a netezők kommentjeiből is kiderült, nem ez a film egyetlen vicces bakija, akad több is. Egy alkalommal például eltűnik az égési sérülés az egyik betörő kezéről, majd újra megjelenik. Szintén mókás volt, hogy az aggódó szülők nem érték el telefonon Kevint a házban, ő azonban pár perccel később simán rendelt magának egy pizzát az elvileg rossz készülékkel.

A Reszkessetek, betörők! című filmet idén is műsorra tűzte egy magyar adó, december 24-én, szenteste 21 órától nézheted a családdal a TV2-n, vagy megtalálod a Disney+-on sok más karácsonyi tartalom mellett!

Galéria / 8 kép

Karácsonyi Disney+ bakancslista 2023-ra

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!