Ragyogó, fiatalos bőr nyáron is – a modern bőrápolás eszközeivel

Ragyogó, fiatalos bőr nyáron is – a modern bőrápolás eszközeivel
Forrás: Nu Skin

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A nyár számos kellemes, rég várt változást hoz el az életünkben de legalább ennyi kihívás elé is állít minket a bőrápolás területén. A mindennapi arcápolási rutinunkat érdemes ilyenkor újra gondolni egy kicsit, hiszen a környezeti hatások jelentős befolyással bírnak a bőr állapotát illetően.

A hőség, a magas páratartalom és az ezekre szervezetünkben válaszreakcióként megjelenő izzadás kifejezetten kedvez a pórusok eltömődésének és a pattanások megjelenésének. Ráadásul a nyári hónapokban még elrejteni sem könnyű ezeket a kellemetlen kis bőrhibákat, hiszen ki szeretne több réteg sminkben feszengeni egész nap, kockáztatva ezzel egy elkenődő sminkkatasztrófát?! Nem beszélve arról, hogy igen könnyen egy ördögi körben találhatjuk magunkat, ugyanis ha bőrünk nem lélegezhet szabadon a vastag sminkréteg alatt, még több miteszer és pattanás alakul ki, mint amit eredendően elrejteni szándékoztunk.

Elfedés helyett érdemes inkább a megelőzésre koncentrálni és a megfelelő arctisztításra nagy figyelmet fordítani. Ebben nyújt kiemelkedő segítséget a Nu Skin innovatív megoldása, az ageLOC LumiSpa iO készülék a világ elsőszámú szépségápolási eszközrendszer-márkájától.*

Kattints a képre és tudj meg többet!
forrás: Nu skin
Kattints a képre és tudj meg többet!

Minössze napi kétszer két perc használattal olyan azonnali eredményeket érhetünk el, amelyeket látni és érezni is lehet úgy mint: alapos tisztítás, puhaság, simaság és ragyogó arcbőr, kisebb pórusméret, világosabb bőrtónus és frissesség. Sőt, mi több a hét, klinikailag bizonyított előny rendszeres használattal egyre erősödik. Öt különböző bőrtípushoz kifejlesztett arctisztító közül választhatunk, továbbá a készülék szilikonfeje is három változatban kapható.

Ami pedig a használatot illeti: az ageLOC LumiSpa iO az „okos” bőrápolás trend egyik úttörője azáltal hogy Bluetooth technológia segítségével csatlakoztatható a Nu Skin Vera applikációhoz. Ez a kapcsolat lehetővé teszi, hogy teljes mértékben személyre szabjuk az arcápolási rutinunkat. Aki esetleg megijed attól, hogy ez milyen bonyolultan hangzik, azt máris megnyugtatjuk: nem az! (Megpróbálni összefoglalni talán nehezebb is, mint alkalmazni- a szerk.)

Kattints a képre és töltsd le a Nu Skin Vera applikációt!
forrás: Nu Skin
Kattints a képre és töltsd le a Nu Skin Vera applikációt!

Az applikáció abszolút felhasználóbarát, magyar nyelven is elérhető és ingyenesen letölthető mindkét platformon. Használat közben az okos szenzorok és a csatlakozott alkalmazás intelligens útmutatóként szolgálnak, hogy megfelelő nyomást és sebességet alkalmazz, valamint az arc egyetlen részét se hagyd ki a rutinból. A folyamaton egyébiránt praktikus illusztrációk segítenek végig.
A heti használati trendek fontos visszajelzést biztosítanak a helyes és rendszeres használatot illetően, amikért pontokat és díjakat is szerezhetsz – így játszva fejlődhetsz. A Szelfi idővonal funkció lehetőséget nyújt arra, hogy az applikációban mentett önarcképeidet időről időre összehasolíthasd, vagyis saját magadon láthatod a változást. Emellett arra is figyelmeztet az applikáció, ha ideje az arctisztítóból vagy a szilikonfejből újra rendelned – ezt sem kell tehát külön észben tartani.

Az alapos tisztítás még egy fontos pozitív hatással bír: optimalizálja az utána használatos bőrápoló termékek hatását. Sokan többféle bőrproblémával is küzdünk egyidejűleg, hiszen a pattanások még el sem múlnak, az első apróbb ráncok és finom vonalak máris megjelennek nagyjából a huszas éveink közepétől. A többfrontos harc tovább komplikálja a bőrápolási rutin kialakítását, elég csak a különböző összetevők egymásra adott reakcióira gondolni vagy a több réteg felvitelére.

Az ageLOC LumiSpa termékcsalád újdonsága, az ageLOC LumiSpa Blemish Serum ezzel szemben multifunkciós megoldást kínál: egyszerre segít legyőzni a pattanásokat és a bőr öregedésének látható jelei ellen is fellép. Gyengéden hámlaszt és serkenti a sejtmegújulást, ugyanakkor nyugtatja és kellemes érzetűvé is teszi közben a bőrt.

ageLOC LumiSpa Blemish Serum
forrás: Nu Skin
ageLOC LumiSpa Blemish Serum

Egyszerű, nem? Két perc az alapos tisztítás, aztán egy vékony réteg a szérumból a pattanások és az apróbb ráncok ellen és már jöhet is a befejező, hidratáló lépés. A nyári melegben sem szabad erről a lépésről megfeledkezni, hiszen az a bőr kiszáradásához vezet, azonban a gazdag textúra helyett inkább valami könnyedebb krémet vagy gélkrémet válasszunk, és a nappali arcápolásunk feltétlenül fényvédelemmel záruljon.

Kép
forrás: Nu Skin

Tippünk: A Nu Skin Vera alkalmazás Árnyalatkereső funkciója segít a Nu Skin népszerű folyékony alapozójának 17 árnyalatából kiválasztani a bőrtónusodhoz leginkább illőt. Ez a hibrid formula a bőrápoló készítmények és a sminktermékek jótékony hatásait ötvözi.

Élvezd a nyarat magabiztosan, fiatalosan ragyogó bőrrel!

További részletek: www.nuskin.com

*Forrás: Euromonitor International Ltd; kiskereskedelmi érték kiskereskedelmi eladási ár (Retail Value RSP) alapján; összes csatorna; 2017 és 2021. A szépségápolási rendszerek olyan otthoni bőrápoló szépségápolási készülékek, amelyeket kifejezetten ugyanannak a márkának a helyileg alkalmazandó készítményével ajánlott használni. Az állítás alapja az Euromonitor 2022. január-márciusban végzett egyedi kutatása és módszertana. Az otthoni bőrápoló szépségápolási készülékek értékesítési adatai a Passport adatbázisban meghatározott elektromos arctisztítókat tartalmazzák. A kategória nem tartalmazza a hajápolókat, szőrtelenítőket, borotvákat vagy szájhigiéniai készülékeket.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!