Itt az igazi magyarázat: Ezért nem tér vissza Puskás-Dallos Peti az X-Faktor mentoraként

Itt az igazi magyarázat: Ezért nem tér vissza Puskás-Dallos Peti az X-Faktor mentoraként
Forrás: RTL Klub

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Puskás-Dallos Peti számára véget ért az X-Faktor, és most el is mondta őszintén, hogy miért nem lesz már a műsor mentora 2024-ben.

Puskás-Dallos Peti 8 évvel ezelőtt, 2016-ban ült be először az X-Faktor mentorszékébe, azóta a műsor oszlopos tagja, aki az elmúlt 6 évadban segítette a tehetségeket. Ennek viszont itt a vége. Egy ideje már sokan találgatják, hogy kik is lesznek a 2024-es X-Faktor mentorai, tagnap pedig már fényt derült arra is, hogy az eddigi mentorcsapatból csak egyvalakivel, mégpedig Gáspár Lacival folytatódik tovább a műsor. A kérdések azóta is záporoznak, Puskás-Dallos Peti pedig ma az Insagramon tett közzé egy posztot, amiben választ ad távozásának okára.

Köszönöm a sok csodás emléket és legfőképpen azt, hogy megismerhettem a szerelmem, a feleségem, gyermekeim anyját, akivel most életünk legfontosabb feladatát kell teljesítenünk… Rengeteg dolog változott az elmúlt 8 évben és engem most a családjaim igényelnek: Bogi, Ábel és Mimó, illetve a második családom, a Biebers család.

- írta a videója mellé Puskás-Dallos Peti.

Az egykori mentor a videójában azt is elmondta, hogy az apaság megváltoztatta az egész életét, és mivel az X-Faktor mentorként nagyjából egy fél éves koncentrált munka várna rá, ő ezt az időt most nem szeretné elvenni a családjától.

Sok sikert az újaknak és kívánok annyi sikert ( bár a 40 százalék közeli, sőt fölötti nézettségünk azért kihívás lesz😂) és örömöt, mint amit mi éltünk át. Hamarosan pedig találkozunk a megújult Biebers koncerteken és az RTL képernyőjén!

- zárta szavait az énekes.

Hogy változás jön Peti életében, arra számítani lehetett, az előadó ugyanis a tavalyi év végén az InStyle #Képesvagyok podcastjának vendége volt, és már itt is beszélt arról, hogy hogyan változtatta meg az életét az elmúlt időszak, és milyen nehéz elengednie olyan projekteket az életében, amikről már maga is tudja, hogy el kellene engednie. Peti bevallása szerint sokat őrlődik, de igyekszik ebben fejlődni, és úgy tűnik ennek most az X-Faktor is az egyik lépése volt.

Nézd vissza a Puskás-Dallos Petivel készült beszélgetésünket itt!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!