Szűzies tinilányból vált a világ legirigyeltebb nőjévé: Priscilla Presley stílusnapló

Szűzies tinilányból vált a világ legirigyeltebb nőjévé: Priscilla Presley stílusnapló
Forrás: Pascal Le Segretain/Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Priscilla Presley viszonylag hamar a figyelem középpontjába került, így pedig még érdekesebb volt nyomon követni stílusevolúcióját.

Priscilla Presley, Priscilla Ann Wagner néven látta meg a napvilágot 1945. május 24-én a New York-ban található Brooklyn Haditengerészeti Kórházban. Biológiai apja az amerikai haditengerészet pilótája, James Frederick Wagner volt, aki tragikus módon 1945. november 3-án egy repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt. Édesanyja 1948-ban újra megházasodott és egy légierő tisztnek, Paul Beaulieu-nak mondta ki a boldogító igent.

Nevelőapja munkája miatt sokat költözködtek az Egyesült Államokon belül, és bár édesanyja új nászából Priscillának öt féltestvére született, mégis sokszor érezte egyedül magát, és nehezen tudott szoros barátságokat kialakítani iskolatársaival. Elkeseredettségét csak tovább rontotta azt, amikor a családfőt 1956-ban Wiesbadenbe, Nyugat-Németországba helyezték át. A 14 éves Priscilla 1959. szeptember 13-án, egy partin találkozott az akkor 24 éves Elvis Presley-vel a németországi Bad Nauheimben, ahonnan aztán későn ért haza, szülei ezért úgy döntöttek, hogy jobb, ha lányuk nem találkozik többet a sármos sztárral. Ám Elvis kitartó volt, és még azt is megígérte nekik, hogy soha többé nem hozza haza későn a lányukat. A találkozásból randik, majd pedig szerelem lett. Az énekes 1960. márciusában leszerelt, a még mindig hihetetlenül fiatal barátnőjére pedig hatalmas sajtófigyelem irányult. Hosszú ideig telefonon tartották a kapcsolatát, míg végre 1962 nyarán ismét találkozhattak mindössze két hétre. A szülők 1963. márciusában végül mégis hagyták, hogy lányuk végleg Memphisbe költözzön, ezen megállapodásnak pedig az is része volt, hogy a fiatalok egybekeljenek. Elvis eközben rengeteg időt töltött Hollywoodban és filmes karrierjét építette, miközben a lapok számos gyönyörű színésznővel összeboronálták őt, Priscilla tehetetlen volt, és nem volt más lehetősége, mint hinni szerelmének abban, hogy mindezek csak üres kitalációk. Végül 1967-ben házasodtak össze, és bár nem így tervezték, az élet felülírta az elképzeléseket, és egyetlen gyermekük, Lisa Marie pontosan kilenc hónappal az esküvőjük után, 1968. február 1-én megszületett. A kezdeti idillt azonban mind a két oldalról viszonyok kezdték megtörni, és bár próbálkoztak egyben tartani ezt a kapcsolatot, sajnos idővel rájöttek arra, hogy teljesen másként gondolkodnak a dolgokról és szépen lassan több volt a sértettség, mint a boldog percek. 1972-ben szakítottak, válásukat pedig 1973. október 9-én véglegesítették, ők pedig kézen fogva sétáltak ki a bíróság épületéből.

Elvis és Priscilla Presley az újszülött Lisa Marie-vel 1968 februárjában.
forrás: Priscilla Presley/Wikipedia
Elvis és Priscilla Presley az újszülött Lisa Marie-vel 1968 februárjában.

Priscillát ezután számos férfihoz fűzték gyengéd szálak, miközben kitartóan dologzott azon, hogy egykori híres férje nélkül, egyedül is tökéletesen boldoguljon. Kezdetben egy butikot nyitott, majd színésznőként is kipróbálta magát, többek közt szerepelt a Csupasz pisztoly-filmekben, a Melrose Place-ben, de a rajongók nagy része kétségtelenül a Dallas című sorozatból emlékszik rá. Egy ilyen hosszú és érdekes életút után pedig úgy gondoltuk, hogy megmutatjuk, hogy miként alakult a most 78 éves híresség stílusa az elmúlt évtizedek alatt!

Kattints tovább és kövesd velünk végig Priscilla Presley stílus evolúcióját a kezdetektől egészen napjainkig!

Galéria / 22 kép

Sztárok stílusevolúciója: Priscilla Presley

Megnézem a galériát

Olvasnál még Elvisről? Kattints tovább és ismerd meg jobban Elvis Presley családjának kicsit sem szokványos, ám annál szomorúbb történeteit!

Galéria / 9 kép

9 bizonyíték arra, hogy Elvis Presley családját több generáció óta tragédiák sújtják

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!