Szűzies tinilányból vált a világ legirigyeltebb nőjévé: Priscilla Presley stílusnapló

Szűzies tinilányból vált a világ legirigyeltebb nőjévé: Priscilla Presley stílusnapló
Forrás: Pascal Le Segretain/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Priscilla Presley viszonylag hamar a figyelem középpontjába került, így pedig még érdekesebb volt nyomon követni stílusevolúcióját.

Priscilla Presley, Priscilla Ann Wagner néven látta meg a napvilágot 1945. május 24-én a New York-ban található Brooklyn Haditengerészeti Kórházban. Biológiai apja az amerikai haditengerészet pilótája, James Frederick Wagner volt, aki tragikus módon 1945. november 3-án egy repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt. Édesanyja 1948-ban újra megházasodott és egy légierő tisztnek, Paul Beaulieu-nak mondta ki a boldogító igent.

Nevelőapja munkája miatt sokat költözködtek az Egyesült Államokon belül, és bár édesanyja új nászából Priscillának öt féltestvére született, mégis sokszor érezte egyedül magát, és nehezen tudott szoros barátságokat kialakítani iskolatársaival. Elkeseredettségét csak tovább rontotta azt, amikor a családfőt 1956-ban Wiesbadenbe, Nyugat-Németországba helyezték át. A 14 éves Priscilla 1959. szeptember 13-án, egy partin találkozott az akkor 24 éves Elvis Presley-vel a németországi Bad Nauheimben, ahonnan aztán későn ért haza, szülei ezért úgy döntöttek, hogy jobb, ha lányuk nem találkozik többet a sármos sztárral. Ám Elvis kitartó volt, és még azt is megígérte nekik, hogy soha többé nem hozza haza későn a lányukat. A találkozásból randik, majd pedig szerelem lett. Az énekes 1960. márciusában leszerelt, a még mindig hihetetlenül fiatal barátnőjére pedig hatalmas sajtófigyelem irányult. Hosszú ideig telefonon tartották a kapcsolatát, míg végre 1962 nyarán ismét találkozhattak mindössze két hétre. A szülők 1963. márciusában végül mégis hagyták, hogy lányuk végleg Memphisbe költözzön, ezen megállapodásnak pedig az is része volt, hogy a fiatalok egybekeljenek. Elvis eközben rengeteg időt töltött Hollywoodban és filmes karrierjét építette, miközben a lapok számos gyönyörű színésznővel összeboronálták őt, Priscilla tehetetlen volt, és nem volt más lehetősége, mint hinni szerelmének abban, hogy mindezek csak üres kitalációk. Végül 1967-ben házasodtak össze, és bár nem így tervezték, az élet felülírta az elképzeléseket, és egyetlen gyermekük, Lisa Marie pontosan kilenc hónappal az esküvőjük után, 1968. február 1-én megszületett. A kezdeti idillt azonban mind a két oldalról viszonyok kezdték megtörni, és bár próbálkoztak egyben tartani ezt a kapcsolatot, sajnos idővel rájöttek arra, hogy teljesen másként gondolkodnak a dolgokról és szépen lassan több volt a sértettség, mint a boldog percek. 1972-ben szakítottak, válásukat pedig 1973. október 9-én véglegesítették, ők pedig kézen fogva sétáltak ki a bíróság épületéből.

Elvis és Priscilla Presley az újszülött Lisa Marie-vel 1968 februárjában.
forrás: Priscilla Presley/Wikipedia
Elvis és Priscilla Presley az újszülött Lisa Marie-vel 1968 februárjában.

Priscillát ezután számos férfihoz fűzték gyengéd szálak, miközben kitartóan dologzott azon, hogy egykori híres férje nélkül, egyedül is tökéletesen boldoguljon. Kezdetben egy butikot nyitott, majd színésznőként is kipróbálta magát, többek közt szerepelt a Csupasz pisztoly-filmekben, a Melrose Place-ben, de a rajongók nagy része kétségtelenül a Dallas című sorozatból emlékszik rá. Egy ilyen hosszú és érdekes életút után pedig úgy gondoltuk, hogy megmutatjuk, hogy miként alakult a most 78 éves híresség stílusa az elmúlt évtizedek alatt!

Kattints tovább és kövesd velünk végig Priscilla Presley stílus evolúcióját a kezdetektől egészen napjainkig!

Galéria / 22 kép

Sztárok stílusevolúciója: Priscilla Presley

Megnézem a galériát

Olvasnál még Elvisről? Kattints tovább és ismerd meg jobban Elvis Presley családjának kicsit sem szokványos, ám annál szomorúbb történeteit!

Galéria / 9 kép

9 bizonyíték arra, hogy Elvis Presley családját több generáció óta tragédiák sújtják

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!