Szívmelengető oka van annak, Pink miért döntött úgy, hogy sosem növeszti meg haját

pink, rövid haj, frizura
Forrás: Chiaki Nozu/WireImage/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az énekesnő igazi példakép, és ezt az alábbi történet is jól bizonyítja.

Mióta 1999-ben megjelent a zenei világban Pink, az énekesnő egy dolgon sosem volt hajlandó változtatni: haját mindig rövidre vágva viselte. Persze azért kísérletezett ezzel-azzal, kipróbálta a rózsaszín fürtöket vagy épp a mohawk fazont, de hosszú hajjal maximum parókában vagy póthajjal láthattuk őt. Abban viszont valószínűleg mindenki egyetért, hogy Pinknek a rövid, vagány frizura áll a legjobban!

Azt viszont kevesen tudják, hogy az énekesnő miért is döntött úgy még évekkel ezelőtt, hogy sosem fogja hosszúra növeszteni haját. Az okot még egy díjátadón árulta el, és azóta is tartja magát véleményéhez. Jó pár évvel ezelőtt épp iskolába vitte kislányát, Willow-t, aki egyszer csak váratlanul megszólalt: "Én vagyok a világ legcsúnyább kislánya. Úgy nézek ki, mint egy fiú hosszú hajjal."

Amikor ezt Pink meghallotta, rögtön mutatott lányának néhány olyan világsztárt, akik nem féltek szembemenni a klasszikus nemi szerepekkel és társadalmi elvárással: David Bowie vagy épp Prince, majd ezután az alábbi szavakat intézte gyermekéhez.

"Látod, hogy növesztem a hajam? Látod, hogy változtatok a testemen?" - A lánya erre nemmel válaszolt. "De azt látod, hogy világszerte arénákat töltök meg?" - Willow igent mondott. "Mi nem változtatunk. Fogjuk a kavicsot és a kagylót, aztán csinálunk belőle gyöngyöt. Segítünk másoknak, hogy lássák, a szépségnek több fajtája létezik."

Pink szavai pedig biztosan mély hatást tettek Willowra, aki most már 9 éves, és nemrég úgy döntött, anyukájához hasonlóan rövidre vágatja a haját. És hogy Pink bebizonyítsa, nem kell hosszú frizura vagy extra sok smink ahhoz, hogy szépek legyünk, továbbra is kiáll a természetesség mellett.

Sőt, Pink nagyon büszke kisfiára is! Jameson ugyanis szintén nem foglalkozik mások véleményével, és míg nővére inkább rövid hajat választott, addig ő szép hosszúra növesztette frizuráját.

És ezeket a fotókat láttad már?

Galéria / 11 kép

Sztárgyerekek, akiket a szüleik ritkán mutatnak meg a nagyvilágnak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok