Pezsgő helyett fogyassz kollagént!

Pezsgő helyett fogyassz kollagént!
Forrás: Getty

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogyan növelhetjük a kollagénszintünket a leghatékonyabban? Kiderítettük.

A mai modern, rohanó világban, ahol a nőknek piszkosul nehéz zsonglőrködni a család, a magánélet és az önmegvalósítás között, sokszor lehetetlen küldetésnek tűnik megtalálni az egyensúlyt. A mindennapos stresszhelyzetek folyamatosan próbára teszik védekező rendszerünket. Ha nem szánunk magunkra elegendő időt a tápanyagszintünket gyorsan kimeríthetjük, bőrünk fakóvá válik, elveszíti üdeségét, megereszkedik, amit már a legerősebb antioxidáns tartalmú pezsgőkkel sem tudunk újra feszesebbé és puhává varázsolni. Pedig milyen nagyszerű lenne!

kollagén
forrás: Getty

Pezsgő helyett fogyassz kollagént!

A kollagénkiegészítők könnyen hozzáférhető kollagénláncokat biztosítanak, amelyeket a szervezet az összes szükséges szövetben felhasználhat. Hatékonyabb a szervezet számára, mint az, amikor a szervezetnek a nulláról kell létrehoznia.

Ezt a legkönnyebben úgy képzelhetjük el, hogy míg a táplálékkal bevitt nyersanyagokat arra használja a szervezet, hogy ragasztót (kollagén) készítsen, a kollagénkiegészítők közvetlenül a kész “ragasztót” adják a szervezetnek, aminek köszönhetően javul a bőrünk rugalmassága, csökken a cellulitisz, erősödik a hajunk és körmeink szerkezete, sőt elősegíti az inak (kötőszövetek) és porcok regenerálódását, segíti pótolni az öregedés, genetikai hajlam, vagy traumák miatt kialakult kollagénhiányt.

Azonban a sok kollagénkiegészítő közül nehéz lehet kiválasztani a legjobbat. Segítünk a kritériumok meghatározásában!

Galéria / 4 kép

Minden, amire érdemes figyelned a kollagénkiegészítő választásakor

Megnézem a galériát

Ne felejtsd el: a kollagénnek egy kiegészítőnk kell lennie az étrendben, nem helyettesítheti a fehérjét. Táplálkozz kiegyensúlyozottan, ne vigyél túlzásba semmit, a kollagént sem.

Galéria / 5 kép

TOP5 kollagénépítő étel

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!