Veled lesz teljes a VÍZiónk - Országos dizájnpályázatot indít a Cup Revolution

Veled lesz teljes a VÍZiónk - Országos dizájnpályázatot indít a Cup Revolution
Forrás: Cup Revolution

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Grafikai pályázatot indít a víz világnapja alkalmából Magyarország elsőszámú újrahasználható pohár rendszere, a Cup Revolution. A VÍZió néven meghirdetett verseny nyertes alkotásai rákerülhetnek a klubokban és rendezvényeken széles körben elérhető félliteres RevoCupokra, ezzel is ösztönözve a fiatalokat a környezettudatosságra, a tudatos vízhasználatra és a tartós műanyagpoharak újrahasználatára. A szervezők április 12-ig várják a pályázatokat, melyekkel értékes díjakat is nyerhetnek a résztvevők.

Egy vendéglátóipari mosogatógép átlagosan 2,3 liter vizet használ 20 pohár elmosásához, ami poharanként 11,5 centiliter vizet jelent. Összehasonlításképpen a nagy sportlétesítményekben, valamint a Budapest Parkban is jelen lévő Cup Revolution speciális mosó- és szárítóberendezése 300 liter vízzel 10 000 darab RevoCupot mos el, azaz poharanként majdnem negyedannyi, mindössze 3 centiliter vizet használ fel.

A körforgásos megoldáson alapuló RevoCup nemcsak a vízfelhasználás csökkentésében játszik szerepet, hanem hulladékmennyiség visszaszorításában is, ezáltal pedig a fenntarthatóságot segíti a vendéglátóhelyeken, a sporteseményeken, a fesztiválokon és a különböző rendezvényhelyszíneken. A több mint 500 alkalommal is felhasználható RevoCupokat országszerte egyre több helyen válthatják vissza a fogyasztók, akik nélkül a poharak körforgásban tartása nem lehetséges.

Kép
forrás: Cup Revolution

A víz világnapja alkalmából, március 22-én országos grafikai pályázatot hirdet a Cup Revolution. A szervezők olyan digitális vagy kézzel rajzolt illusztrációkat várnak, melyek a víz fogalmához kapcsolódnak, vagy a víz megóvására, tudatos felhasználására motiválnak. A beérkezett pályázatokból 10 shortlistes alkotást választ ki a szakmai zsűri, melynek tagjai Maros Róbert, a Cup Revolution Kft. ügyvezető igazgatója, Kiss-Benedek Kristóf, a Budapest Park senior art direktora, Gazdig Bence grafikus-designer, a Gazduig Kreatív Ügynökség alapítója, valamint egy, a Facebookon kisorsolt, művészeti tapasztalattal rendelkező jelentkező.

Az első helyezett illusztrációja a félliteres RevoCupokon is meg fog jelenni, a pályázó továbbá 100 ezer forinttal is gazdagodhat. A közönség is szavazhat majd kedvenc alkotására a Cup Revolution közösségi oldalain. A legtöbb szavazatot kapó mű szintén felkerül a RevoCupokra, alkotója pedig 50 ezer forint pénzjutalomban részesül. Emellett minden shortlistre kerülő dizájn pályázója páros koncertjegyet kap a Budapest Park felajánlásával.

A pályázók 2024. március 22 – április 12. között nevezhetnek a versenyre, az alkotásaikat pedig a vizio.cuprevolution.eu oldalra kell feltölteniük. Maros Róbert elmondta: a pályázat szorosan kapcsolódik a cég hosszú távú víziójához is.

Olyan jövő megteremtésén dolgozunk, ahol a fenntarthatóság és az újrahasználat természetes része a mindennapi életnek, és ahol a Cup Revolution vezető szerepet tölt be ezen változások előmozdításában. A pályázatunk célja, hogy az alkotókkal összefogva minél többeket ösztönözzünk a RevoCupok visszaváltására, a víztakarékosságra, valamint a környezeti lábnyom minimalizálására.

- Maros Róbert

A Cup Revolution folyamatosan törekszik az olyan innovációkra, melyek még inkább felhaszálóbaráttá és fenntarthatóbbá teszik a működésüket. A RevoToken applikáció például garantálja, hogy többé ne vesszenek el vagy maradjanak otthon a tokenek, hiszen általa kényelmesen, a telefonokon is tárolhatóvá válnak. A vendégek visszajelzéseire alapozva pedig idén bevezetik a letéti díjas hibrid rendszert is.

Újdonság lesz, hogy mostantól a hibrid rendszert választó partnereinknél a RevoCup letéti díja – a legfeljebb 100 forintos használati díj levonása után – visszafizetésre kerül a vásárlást igazoló bizonylat felmutatásával. A használati díj a fizetési tranzakciók, illetve a visszaváltó pontok üzemeltetési költségeit fedezi.

- mondta Maros Róbert.

Látogass el a pályázat weboldalára további információkért: https://vizio.cuprevolution.eu/

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!