Palvin Barbi babát vár? Ezért nem érdemes pletykálni arról, hogy várandós-e valaki

Palvin Barbi babát vár? Ezért nem érdemes pletykálni arról, hogy várandós-e valaki
Forrás: Laurent KOFFEL/Gamma-Rapho/Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A napokban szinte felrobbantották az internetet azok a találgatások, melyek Palvin Barbi esetleges terhessége körül jelentkeztek. Ugyanis a szárnyra kelt teóriák szerint Barbara kisbabát vár. Ennek a hírnek alapja egyelőre nincsen, a találgatások kizárólag annak köszönhetőek, hogy a rajongók Barbi hasát gömbölyödni vélték a képeken. De vajon miért kell azonnal találgatásokba kezdeni, ha egy nő hasa, akár csak egy picit is másképpen mutat egy képen?

A pletykasorozatot az a kép indította el, melyet Dylan Sprouse posztolt Instagramra, ebben feleségét köszönti, aki nemrégiben töltötte be a 30. életévét. A képeken jól látható, hogy a pár egy romantikus szőlősben ünnepel. Itt pedig csodaszép fotók készültek róluk. A rajongók pedig azonnal pletykálni kezdtek, mivel férje átöleli a szupermodell hasát, ami egyesek szerint gömbölyödik a képeken. Azonban ellentmondásos, hogy több fotón vörösborral pózol a modell.

A nők az első trimeszter végéig általában titkolják a várandósságukat

Ám abban az esetben, ha még terhes is lenne Barbi, sem illendő erről már azelőtt pletykálni, hogy ő azt megosztaná a követőivel. Ugyanis a legtöbb hölgy legalább az első trimeszter végéig szeretne várni azzal, hogy ezt az örömhírt megossza követőivel. Érdemes inkább megadni a kismamának azt a szabadságot, hogy a saját várandósságát ő közölje a nyilvánossággal.

Bántó lehet ez a kérdés

Azonban ez az eset egy tökéletes példája annak, hogy minden tapintat nélkül képesek az emberek rákérdezni, vagy éppen konkrétan pletykákat indítani arról, hogy egy nő várandós. Általános szabály, hogy ezt nem szabad megkérdezni senkitől, hiszen elképzelhető, hogy a másik embert ezzel a kérdéssel nagyon megbántjuk, esetleg kifejezetten felzaklatjuk.

Egyesek például bármennyire is szeretnének kisbabát, egyszerűen nem sikerül nekik, mert netalán olyan betegségek, esetleg meddőség, vagy más indokok állnak a háttérben. Fontos szabály, hogy abban az esetben, ha várandósnak is tűnik valaki, akkor se feltételezzük azonnal azt, pláne ne kérdezzünk rá egyenesen. Ugyanis elképzelhető, hogy csak felszedett pár kilót, és így kifejezetten kínosan érinti a kérdés.

Így általános illemszabály, hogy mindenképpen tiszteljük meg a nőket azzal, hogy amennyiben várandósak, majd ők maguk megosztják ezt, és nem kell rájuk erőltetni azt, hogy ezt megosszák azelőtt, mielőtt készen állnának erre.

Az alábbi galériában összeszedtünk 5 híres magyar nőt, akik eltitkolták a terhességüket!

Galéria / 5 kép

Híres magyar nők, akik eltitkolták a terhességüket

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

Egy gyakori hiba, amit el kell kerülni az arcmaszkok használata közben

Eláruljuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az arcmaszkok használatából, ahogy a leggyakoribb hibákról is lerántjuk a leplet!

Kép
Sztárok

11 eset, ami bizonyítja, Keanu Reeves a legszerényebb és legközvetlenebb sztár a világon

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.