Osvárt Andrea zűrös olasz esküvője

Osvárt Andrea zűrös olasz esküvője

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy meglepő fordulatokban gazdag, olaszos bonyodalmakban bővelkedő, sziporkázóan mulatságos hétvégén zajlik Osvárt Andrea esküvője – legalábbis a filmvásznon. A december 18-án a mozikba kerülő Zűrös olasz esküvő főszereplője most látható először hazánkban olasz filmben. Nemrég készült el a vígjáték magyar szinkronja - Andi most először szinkronizálta önmagát.


A film öt jó barát történetét meséli el, akiket a közös gimnáziumi kalandok, a foci, a barátság és a szerelem úgy tűnik, örökre összeköt. Ahogy azonban az lenni szokott, húsz évvel később meglepetten tapasztalják, hogy az élet mennyire különböző irányba sodorta őket. Daniele az egyetlen, aki közülük látszólag sikeres életet él, és ennek megkoronázásaként egy svájci hétvégére hívja meg egykori pajtásait, hogy vegyenek részt az esküvőjén.
A film férfi főszereplője a hazájában nagy ismertségnek örvendő Adriano Giannini. „Vicces, hogy a filmben Adrianóval véletlenül Velencében lyukadunk ki, ahonnan nagy nehezen jutunk el Zürichbe, míg ez a valóságban szinte kísértetiesen ugyanúgy megtörtént velünk. Ketten mentünk volna a forgatásra, de törölték a Róma-Bolzano járatot, ezért Velencébe repültünk, és onnan sokáig nem tudtuk, hogy jutunk át Bolzanóba, ami 3 órányi út kocsival. Végül szinte ugyanazt az utat kellett kettesben bejárnunk, mint amit másnap a filmben is felvettünk” – emlékezik a forgatásra Osvárt Andrea.
Osvárt Andi több szálon kötődik az olasz filmhez. Az ELTE olasz szakán szerzett diplomát, majd a modellkedést hátrahagyva Rómába költözött, hogy színésznő lehessen. Kitartó, céltudatos munkával és rendkívüli tehetségével elérte, hogy ma már főszerepeket játszik nemcsak magyar, de olasz és nemzetközi koprodukciókban készülő filmekben egyaránt. Olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Julia Roberts, Heath Ledger, Jeremy Irons vagy Brad Pitt.

Kép

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.