Osvárt Andrea

Kép
Promóciók

Tedd teljessé a vakációt az Otthonok&Megoldások magazin varázslatos nyári számával!

Csupa szín és csupa élet, telis-tele van vidámsággal, miközben pedig minden pillanata a pihenésről és a lazításról szól, a hasznos elemeknek is jut benne hely bőven. Erről szól a nyár – és erről szól az Otthonok&Megoldások magazin legfrissebb száma is.

Kép
Életmód

Egy héten át te is megnézheted az Oscar-esélyes magyar rövidfilmet, a főszerepben Osvárt Andreával

Tóth Barnabás filmjéről, a Susotázsról most szavaznak az Amerikai Filmakadémia tagjai, hogy bekerüljön-e a jelöltek közé rövid játékfilm kategóriában. Nézd meg te is!

Kép
Életmód

Kisfröccs, nagyfröccs, hosszúlépés: Fröccs fajták, ahogy mi szeretjük

Fancy lett a fröccs. Ezért (is) isszuk kerti mulatságon, Duna-parti teraszon, balatoni vitorláson. Mert a legjobb. Fröccs fajták, ahogy mi szeretjük.

Kép
Életmód

Ultramenő jótékonysági kampány az UNICEF-től: Divatbabákkal a gyermekekért

Az eredeti, francia kampány után – ahol többek között a Chanel, Louis Vuitton és Christian Dior divatház képviseltette magát - ezúttal a magyar divatszakma tervezőinek krémje tervezett dizájn babát és hozzá illő babaruhát az UNICEF ultramenő kampányához.

Kép
Sztárok

Osvárt Andrea a cannes-i vörös szőnyegen tündökölt

Nem várt magyar szépség a cannes-i vörös szőnyegen: Osvárt Andrea a kasszasikernek ígérkező Mad Max: Fury Road premierjén tündökölt.

Kép
Sztárok

Osvárt Andrea zűrös olasz esküvője

Egy meglepő fordulatokban gazdag, olaszos bonyodalmakban bővelkedő, sziporkázóan mulatságos hétvégén zajlik Osvárt Andrea esküvője – legalábbis a filmvásznon. A december 18-án a mozikba kerülő Zűrös olasz esküvő főszereplője most látható először hazánkban olasz filmben. Nemrég készült el a vígjáték magyar szinkronja - Andi most először szinkronizálta önmagát.

Kép
Sztárok

Osvárt Andrea Alberta Ferrettiben ünnepelte új filmjét

Január 16-án, azaz ma debütál Rómában Osvárt Andrea új filmje, az Anita B. A tegnapi sajtótájékoztatón egy lenyűgözően nőies Alberta Ferretti ruhában jelent meg a magyar színésznő.

Kép
Promóciók

Cruciani C - Kifinomult kreativitás

2011 júniusában látott napvilágot az első színpompás, négylevelű lóherét formáló makramé karkötő Toszkána egyik legismertebb üdülőhelyén, Forte dei Marmiban.

Kép
Promóciók

Cruciani C - Kifinomult kreativitás

2011 júniusában látott napvilágot az első színpompás, négylevelű lóherét formáló makramé karkötő Toszkána egyik legismertebb üdülőhelyén, Forte dei Marmiban.

Kép
Életmód

Osvárt Andrea filmje a magyar mozikban

Osvárt Andrea filmje végre a hazai mozikba is megérkezett: a magyar színésznő az Utórengés című horrorban küzd az életéért, egy külföldi internetes oldal szerint a leghitelesebben az összes szereplő közül. Büszkeségünkkel a júniusi InStyle-ban is találkozhattok: Rómát mutatja be sok-sok személyes élménnyel és kötődéssel.

Kép
Sztárok

Osvárt Andrea amerikai tévéshow-ban debütált