Ő volt a Sikoly filmek ártatlan tinilánya: Neve Campbell már elmúlt 50 éves, és így néz ki most

Ő volt a Sikoly filmek ártatlan tinilánya: Neve Campbell már elmúlt 50 éves, és így néz ki most
Forrás: Mirax

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Neve Campbell mai napig a horror rajongók kedvenc színésznője!

A kanadai származású színésznő, Neve Campbell október 3-án ünnepelte kereken 50. születésnapját, ami friss fotóit elnézve egészen hihetetlen. Színészi pályafutását a kilencvenes évek elején kezdte, olyan produkciókban szerepelt, mint a Catwak, az Odalent a sötétben vagy A hamisság hálója. A siker nem maradt el, akkoriban igazi tini ikonná vált, még a Teen Choice Award jelöltjei közé is bekerült a Choise TV Actress kategóriában. Nemzetközi hírnévre akkor tett szert, amikor megkapta Sidney Prescott szerepét Wes Craven aprítós horrorjában, a Sikolyban, 1996-ban. A film hatalmas siker lett, így aztán jöttek a folytatások, 1997-ben a Sikoly 2., 2000-ben a Sikoly 3., 2011-ben a Sikoly 4., majd 2022-ben a Sikoly (5.). A horror rajongók a mai napig imádják Neve Campbell-t, aki két és fél évtizeden át hozta nagyszerűen Sidney karakterét.

Így néz ki 50 évesen Neve Campbell

Neve nem szereti a rivaldafényt, ezért a magánéletéről, a családjáról keveset lehet tudni. Az azonban biztos, hogy holland származású anyukája, Marnie jógaoktató és pszichológus, míg apukája, Gerry Campbell skót származású középiskolai drámaoktató. Neve anyai nagyszülei színházüzemeltetők Amszterdamban, de apai nagyszülei is erősen kötődnek az előadóművészetekhez. A színésznőnek van egy bátyja, a szintén színész Christian Campbell, valamint két fiatalabb féltestvére, Alex Campbell és Damian McDondald. Szülei ugyanis alig kétéves korában elváltak, majd mindketten újraházasodtak, ismét családot alapítottak. A sztár kislánykorában arról álmodott, egy napon híres balett-táncos lesz, azonban számos tánccal kapcsolatos sérülés után, mindössze 15 évesen úgy döntött, inkább a színészet felé fordul.

Neve először mindössze 22 évesen ment férjhez, 1995-ben Jeff Colt-nak mondott igent, azonban 1998-ban elváltak. Ezután nem sokkal John Light-tal kezdett el randizgatni, aki 2005-ben eljegyezte, esküvőjükre 2007-ben, Malibun került sor. Úgy tűnt, boldogok együtt, azonban Campbell 2010-ben válásért folyamodott a bíróságon. A színésznő két évvel később, 2012-ben már mástól várta első gyermekét, ekkoriban jött össze JJ Feild-del. Fiuk, Caspian 2012 nyarán született, majd 2018-ban a színésznő bejelentette, párjával együtt örökbe fogadtak egy kisfiút, aki a Raynor nevet kapta. A csillag egyébként aktív a közösségi oldalakon, az Instagramját csaknem 620 ezren követik. Itt többnyire a munkásságáról, a számára fontos ügyekről, illetve magáról posztol, családját, különösen fiait nagyon védi.

Most pedig íme 9 színész, akiket traumatizált saját horrorfilmje!

Galéria / 9 kép

Színészek, akiket traumatizált saját horrorfilmjük

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!