Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását

Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását
Forrás: UNION

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az idei tavasz hét meghatározó cipőtrendje

Facebook
Twitter
Pinterest

Az UNION 2012 és 2017 után immár harmadízben nyerte el a Vienna Insurance Group (VIG) által 30 országban meghirdetett Günter Geyer-díjat. A szociális érzékenység területén tanúsított elhivatott tevékenységért odaítélt bronz díjat és a vele együtt járó 20 ezer eurónyi összeget Lehel Gábor, a VIG igazgatósági tagja adta át Almássy Gabriella elnök-vezérigazgatónak.

A 2012-ben alapított Günter Geyer-díj a Társadalmi Érzékenységért célja bemutatni és elismerni a Közép-Kelet Európa 30 országában tevékenykedő, több, mint 50 VIG vállalat legjobb társadalmi kezdeményezéseit. Az UNION az évek során stabil és megbízható partnernek bizonyult a szociális projektekben. A díj egyrészt jutalmazza a vállalat hosszú évek óta tartó folyamatos elkötelezettségét, illetve pozitívan értékeli az UNION Nagyköveti Programját. A program célja, hogy a kollégákat még jobban bevonja a biztosító CSR aktivitásaiba, közös vállalati megmozdulásaiba. A nagykövetek a kampányok belső arcai, akik segítenek a motiváció növelésében.

Az UNION társadalmi felelősségvállalási stratégiája a biztosító alapértékeire építve a gyermekeket, a tudatos jövőépítést és a hosszú távú gondoskodást helyezi a középpontba. A biztosító anyagilag, illetve egyéb eszközökkel - mint például munkatársainak közvetlen és önkéntes részvételén keresztül - segít hátrányos helyzetű, beteg és fogyatékkal élő gyermekeken, fiatalokon, közösségeken.

Az UNION a Bátor Táborral, a Kézen Fogva Alapítvánnyal, a KórházSuli Alapítvánnyal, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal és a Nem Adom Fel Alapítvánnyal működik együtt.

Kép
forrás: UNION

A díjátadásra a szervezetek képviselőinek részvételével került sor május 23-án, Budapesten. Almássy Gabriella, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója kiemelte:

„Az UNION Biztosító hosszú évek óta fordít kiemelt figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra, melynek eszméje mára a vállalat kultúrájának, a vezetők és a munkatársak életének szerves részévé vált.”

Lehel Gábor a VIG Igazgatósági tagja a díj átadása során elmondta:

„Nagyon büszke vagyok az UNION munkatársaira, kiemelkedő elkötelezettségüket értékeli a most átadott díj is. Biztos vagyok benne, hogy a Günter Geyer-díj mellé biztosított 20 ezer eurós pénzösszeg a leghatékonyabb formában hasznosul majd az UNION társadalmi tevékenysége keretében.”

www.union.hu

www.facebook.com/union.hu

_

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az idei tavasz hét meghatározó cipőtrendje

Kép
Sztárok

Az 54 éves Jennifer Lopez esküszik erre 8 ezer forint alatti arckrémre - csodát tesz a bőröddel!

Jennifer Lopez kedvenc szépségápolási termékeit te is könnyen beszerezheted!

Kép
Életmód

6 sport, amivel óránként akár 1000 kalóriát is elégethetsz

Ezekkel a sportokkal nagyon szépen belendítheted a fogyásod és koplalnod sem kell!

Kép
Sztárok

10 híresség, aki fényűzés helyett a visszafogott életet választotta

Attól, hogy valaki a világ összes pénzét megkeresi, nem muszáj mindet gyorsan el is szórni. Vannak, akik ezt vallják.

Kép
Sztárok

Ez vár a Next Top Model Hungary versenyzőire is? Korábbi America's Next Top Model szereplők, akiknek tényleg sikerült befutniuk a Topmodell leszek! után

Úgy tűnt, hogy a Next Top Model valóságshow-n sokáig átok ült, ugyanis győzteseit nem igen kapta fel a szakma! Vesztesei között viszont akadnak olyanok, akik azóta a karrierjük csúcsán járnak!

Kép
Sztárok

7 sztár, akinek a karrierje soha nem lett ugyanaz azután, hogy meztelen jelenetet vállalt

Ezek a sztárok meztelenre vetkőztek egy-egy szerep kedvéért, emiatt pedig megváltozott az egész karrierjük.

Kép
Sztárok

7 zenész, akit a saját bandájából rúgtak ki: volt, akinek a turnébuszból hajították ki cuccait

A sztárokkal kapcsolatban gyakran élhet bennünk az a kép, hogy velük az olyan hétköznapi dolgok nem történhetnek meg, mint egy felmondás vagy esetleg kirúgás. Pedig a zenetörténelemben több olyan sztorit is találtunk, amikor híres zenészeket a a saját zenekarukból társaik rúgtak ki. Hogy mi vezethetett az ilyen drasztikus döntések meghozatalához? Utánajártunk!