Ez a nő mindössze napi 10 fekvőtámaszt csinált 3 éven keresztül, és az átalakulása valami elképesztő

Ez a nő mindössze napi 10 fekvőtámaszt csinált 3 éven keresztül, és az átalakulása valami elképesztő
Forrás: @polly__wants

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A Covid idején rengetegen kényszerültek home office-ba, például Polly Wants is, aki az Instagram által lett ismert, mikor közzétette videóját, ami villámcsapásszerűen terjedt a közösségi médiában!

A 34 éves orosz származású Polly a pandémia előtt az ukrán Vogue főszerkesztő-helyetteseként, majd később Seattle-be költözött és bloggerként dolgozott. 2020. február 18-án elhatározta, hogy minden nap elvégez 10 fekvőtámaszt, amit közzé is tesz az oldalán.
„Az volt a célom, hogy én irányíthassak végre valamit az életemben, egy olyan világban, amely teljesen kiszámíthatatlan volt. Be akartam bizonyítani, hogy van hatalmam a testem és az elmém felett, a fekvőtámaszozás pedig tökéletes módja volt ennek, mivel soha nem voltam tehetséges semmilyen sportban“ - tekint vissza Polly, aki a #pollywants_to❤️pushups hashtaget is elkezdte használni a posztjaiban, ezzel is motiválva a követőit a fekvőtámaszozásra.

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül 3 év alatt!

„Minden egyes nap tudatosítottam magamban, hogy a világban zajló események ellen nem tehetek semmit, de önmagam egészségéért a napi 10 fekvőtámasszal igenis hozzá tudok járulni. Szeretem a szép, látványos tájakat, ezért egy idő után arra gondoltam, hogy feldobom a fekvőtámaszozást, és felmegyek a házunk tetejére. Majd elmentem a város legszebb parkjaiba, felkerestem a turisták által kedvelt helyeket, és inspiráló környezetben végeztem el a napi adagokat. Bárhol is jártam, attól kezdve nem maradhatott el a fekvőzés. Ez pedig nem testileg, de lelkileg és főleg mentálisan megerősített“ - meséli Polly.

"Nem egyetlen konkrét céllal kezdtem ezt a kihívást, nem akartam 10 tökéletes fekvőtámaszt soha elvégezni, csak meg akartam szeretni magát a fekvőtámaszozást" - mondja Polly. "Még mindig nem vagyok abban biztos, hogy ez sikerült-e, de abban biztos vagyok, hogy képes vagyok bármire, amit elhatározok. Ebben ez a legszebb, mert most már tudom, hogy ezt senki nem veheti el tőlem."

És a a „lusta csajok edzéstervéről” hallottál már? Nem kell hozzá semmilyen eszköz, a mozdulatsorokat fekve vagy ülve kell végezni - nézd meg galériánkban 7 szuper videót, ami bemutatja, milyen a „lusta csajok edzésterve” a való életben!

Galéria / 7 kép

7 szuper miniedzés lusta csajoknak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.