#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Motiváló beszélgetéssorozatot indít az InStyle - Szakértőnkkel keressük a választ, mi kell ahhoz, hogy te is úgy érezd: #Képesvagyok!

Motiváló beszélgetéssorozatot indít az InStyle - Szakértőnkkel keressük a választ, mi kell ahhoz, hogy te is úgy érezd: #Képesvagyok!
Facebook
Twitter
Pinterest

Tovább szárnyal az Instyle #Képesvagyok kampánya. Indul új, szakértői beszélgetéssorozatunk, hétről hétre S.Tóth Márta Life és Business Coach-csal fog beszélgetni az InStyle szerkesztője, Hartinger Emese szociológus, a #képesvagyok mozgalom társalapítója.

Mindössze néhány hete indult az Instyle #Képesvagyok kampánya, ami a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. A mozgalom a keretein belül nemcsak egy különleges lapszám született meg, de számos híresség őszinte története is napvilágot látott. Ehhez kapcsolódóan indul egy új Facebook beszélgetéssorozat, ahol minden héten arra keressük a választ, mi kell ahhoz, hogy te is úgy érezd: #Képesvagyok! Hétről hétre S.Tóth Márta Life és Business Coach-csal fog beszélgetni az InStyle szerkesztője, Hartinger Emese szociológus, a #Képesvagyok mozgalom társalapítója.

Az első beszélgetés témája a (nem csak a) fejünkben élő akadályok. Lehet, hogy te vagy önmagad legnagyobb ellensége? Hátráltatod magad? Hogyan győzheted le a nehézségeket?

Csatlakozz a motiváló beszélgetéshez, és tedd fel bátran a kérdéseidet!

TÉMÁINK:

  • Akadályok: csak a fejünkben élnek vagy kívülről jönnek? Honnan tudjuk megállapítani, hogy melyikről van szó? Mit tehetünk a legyőzésükért?
  • Ableizmus: mit jelent ez pontosan? Honnan ered? Mit tehetünk ellene? Mi is másként állunk a testi- és/vagy szellemi fogyatékossággal élőkhöz? Esetleg saját bőrünkön tapasztaltuk a diszkriminációt?
  • Az önbecsülés: hogyan hat a hiánya az élet minden területére? Hogyan szerezzük vissza, és változtassunk sorsunkon?
  • A motiváció: honnan meríthetsz erőt a mindennapok kihívásaihoz, hogyan ne veszítsd el a motiváció: Az erő, amellyel, ha látjuk a jövőt magunk előtt, akkor az elkezd élni

Ha pedig szívesen olvasnád hazai sztárok inspiráló #képesvagyok történeteit, nézd meg őket itt: www.instyle.hu/kepesvagyok

Ne maradj le az inspiráló beszélgetésről, és csatlakozz az esemény Facebook oldalán!

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Életmód

A csillagjegyed elárulja: Erre kellene sokkal jobban odafigyelned az egészséged (és persze az alakod) miatt

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! Leonardo DiCaprio exe erre a filléres alapdarabra esküszik

Camila Morrone stílustippjét ráadásul pár pillanat alatt lemásolhatod!

Kép
Stílus

Ez lesz a 2023-as nyár egyik legmegosztóbb trendje: visszatér nagyanyáink kedvenc cipője!

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!

Kép
Stílus

5 ruhafazon, ami már nem lesz divatos 2023 nyarán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A ruhatrendek háza táján pont annyi változás áll be, amihez mi is szinte észrevétlenül tudunk alkalmazkodni a következő hónapokban.

Kép
Sztárok

„A 60-as éveimben járok, és minden tőlem telhető módon küzdök az öregedés ellen” - Kim Cattrall először beszél őszintén a szépészeti beavatkozásairól

Még mindig alig bírunk magunkhoz térni a hírtől, hogy Kim Cattrall is szerepel az And Just Like That 2. évadában…

Kép
Sztárok

Nem édeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisan, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.