Julia Roberts kedvenc illatához, a La vie est belle-hez most ajándék jár!

Julia Roberts kedvenc illatához, a La vie est belle-hez most ajándék jár!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Októberi címlapsztárunk, Julia Roberts 46 évesen is sugárzóan szép – nem csoda, hogy a Lancôme népszerű illatának, a La vie est belle-nek 2012 óta ő az arca. Íme egy kis ízelítő az La vie est belle család új illatából!


A boldogság eszenciája


Az elmúlt két évben a La vie est belle valóra váltotta a nők a legtitkosabb álmait. Megértették, hogy a mosoly jelenti az első lépést a boldogság felé vezető úton. Nincs nagyobb öröm annál, mint kiélvezni egy-egy pillanat szépségét. A vágy, hogy teljesnek érezhessék magukat. A La vie est belle egy tökéletes csábítás a boldogság elérésére, az álmok megvalósítására, az élet élvezetessé tételére, amely most új illatvariánssal jelentkezik. A La vie est belle L’Absolu de Parfum erőteljesebb, érzékibb, de épp olyan harmonikus, mint az eredeti, Eau de Parfum. Fenséges összetevőkkel átszőve finom összhangot teremt a kecses írisz és a többi kivételes illatjegye között.

La vie est belle, L’Absolu de Parfum



Dominique Ropion és Anne Flipo, a La vie est belle illat megalkotói új kihívásra vállalkoztak: visszatérni az eredeti összetevőkhöz úgy, hogy még fenségesebbé tegyék azokat. Így született meg a napjainkban egyedülálló írisz koncentráció, amelytől a A La vie est belle új illata elragadó, esszenciája pedig még nagyszerűbb, gazdagabb és kifinomultabb, mint valaha.
“Ahhoz, hogy megalkoss egy parfümöt, meg kell szépítened az összetevőket - különösen a szív és az alap illatjegyeket, amelyek így még erőteljesebbé és elragadóbbá válnak és megteremtik az eredeti parfüm jellegzetességét.” Anne Flipo

Az ikonikus gourmand írisz akkord újbóli felfedezése


LVEB Absolu
LVEB Absolu

A gourmand és írisz jegyek felerősödnek, így teljesednek ki igazán. A Haute-parfümkészítési hagyományokat követve az illatjegyek sokkal intenzívebbé és elragadóbbá válnak, miközben megőrzik a parfüm eredeti karakterét. A híres gourmand akkordhoz finom praliné és színpompás gyümölcsök párosulnak, melyet a tonka bab mandulás jegyei és az új vanília akkordok tesznek teljessé. Ezek az illatjegyek emelik fenséges magasságokba a parfümöt, mely most még elegánsabb, intenzívebb és érzékibb, mint valaha. Az illat az aldehidek ölelésében alakul át, melyek tündöklő ragyogásukkal fokozzák a fej illatjegyek intenzitását, miközben szebbé varázsolják a jázmin, a narancsvirág és a damaszkuszi rózsa esszenciáját. A pacsuli mély és megkapó jegyeinek felerősítése új textúrának nyit utat a balzsamos szuhar lágy és a cashmeran fás, vibráló összetevőivel.

A leggyönyörűbb mosoly elbűvölő bája


Julia Robert jellegzetes mosolya a ragyogó nőiesség szimbóluma. Egy igazi csupa szív-lélek nő, aki megtestesíti a La vie est belle minden jellegzetességét és a nők minden csodás tulajdonságát szerte a világon.
Próbáld ki te is a Julia Roberts ihlette Lancôme illatot a La Vie Est Belle-t, melynek legexkluzívabb kiadása a La Vie Est Belle Absolu de Parfum már kapható az üzletekben!

Figyelem, most AJÁNDÉK jár minden parfümhöz!


Vásárolj egy La Vie Est Belle illatot október elsejétől a Lancôme Szépségszigeten, és most megajándékoznak egy professzionális sminktükörrel és egy mini Gloss In Love ajakfénnyel. Az ajánlat a Lancôme Szépségszigeten, az InStyle októberi számának felmutatásával vehető igénybe, a készlet erejéig. (Lancôme Szépségsziget: WestEnd City Center I. em. Millennium udvar 225. / Tel.: 06-1-438-2366, Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 10:00 – 21:00; Vasárnap: 10 – 18:00)
Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!