Mi történt a Secret Roomban az INSTYLE STYLE AWARD-on?

Mi történt a Secret Roomban az INSTYLE STYLE AWARD-on?
Facebook
Twitter
Pinterest

A nagyközönség és sokszor még az ott dolgozók sem látják, hogy valójában mi történik a színfalak mögött.

Kép

Egy eseménynek van beharangozója. Van élő közvetítése. Van utókommunikációja. A háromban az a közös, hogy mindig nagyon hangos, fényes és sikeres pillanatokkal van tele. Ahhoz azonban, hogy egy ilyen esemény megvalósulhasson, elég sok mindenre van szükség. Pont ezért, egy hagyományos lerágott hatású beszámoló helyett megkértük az event divízóvezetőnket és a senior eventmenedzserünket, hogy meséljék el nektek, mi történik valójában az INSTYLE STYLE AWARD gála előtt, közben és után.

Kép

Az esemény teljeskörű megszervezése rengteg idő: felkutatjuk a legjobb, az INSTYLE-hoz legjobban passzoló helyszínt. Ez annyira nem tűnik bonyolultnak, de ha elmondjuk, hogy figyelembe kell venni a szponzorigényeket, a létszámot és még sok mást, máris nem olyan könnyű a helyzet. Mindig fontos és alapos megfontolást igénylő művelet kiválasztani a műsorvezetőt, de hosszan munkát igényel mindent leegyeztetni a PR ügynökségünkkel, és a legmelósabb pedig, amikor nekiállunk kidolgozni az apró részleteket- mesélte el Balogh Zelma, aki az event divízóvezetőnk.

#aszereplők

Zelma mesélte el, hogy többször is előfordult már olyan, hogy csúszott az esemény, mert valamelyik fontos szereplő nem ért oda, de mint mondta, ez benne van a pakliban. "Mivel ez fontos és nívós gála, gyakran a rutinos meghívottak is izgulnak. "Volt olyan műsorvezetőnk, aki borzasztóan lámpalázas volt már napokkal előtte."

#asecretroom

"Ez a mini backstage-ünk, ahol mindig történik valami- kezdi meséli Somorai László, a senior event managerünk, aki a rendezvény felelőse volt. Most például hihetetlen élményben volt részem, mert az est fellépői Vavra Bence és Tóth Ádám abban a pici szobában "melegítettek be". Csak a srácok, a műsorvezetőink, Gömöri András Máté, Nagy Réka, Franci (Plachi Franciska a senior project managerünk) és voltunk a szobában. Katartikus volt!"

#azidőtényező

Hónapokkal korábban kezdődik el a szervezés.

#adolgozók


A teljes, az eseményen létrejöttén dolgozó létszám 60 fő.

"A rendezvény napján csak a helyszínen 20 ember sürgölődött." - mondta Somorai László senior event managerünk.

#afogyóeszköz

A legnagyobb fogyóeszköz az ital
(víz, bor és pezsgő a legnépszerűbbek).

Eseményfotókat alább nézegethetsz

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

⬇⬇⬇⬇

Galéria / 10 kép

Pillanatok a 2019-es INSTYLE STYLE AWARD gáláról 1.

Megnézem a galériát

Galéria / 11 kép

Pillanatok a 2019-es INSTYLE STYLE AWARD gáláról 2

Megnézem a galériát
Tovább olvasok
Életmód

Nagyot szólt a magyar dizájn Londonban

London a világ egyik dizájnfővárosa, nem véletlenül szerveznek minden évben több csúcstalálkozót, konferenciát, kiállítást és vásárt is ott. Ezek közül az egyik legrangosabb a London Design Fair, amelyen idén 11 alkotó tette fel a dizájntérképre Magyarországot.

Stílus

Csapj le a legmenőbb őszi kabátokra 10.000 Ft alatt!

Még mindig nem szerezted be az idei legtrendibb őszi kabátodat? Segítünk!

Sztárok

Nézd meg a szexi lelkészt, mielőtt letörli magát az Instagramról!

Semmi sem lesz olyan forró ma, mint Oskar, a svéd crossfit lelkész, aki egy csapásra az Instagram sztárja lett.

Egyéb

Csomagolj és vidd!

Egy szép kivitelezésű papírtáska, amelybe az ajándékainkat csomagoljuk, vagy személyes dolgainkat visszük nap mint nap, mindig egy kis eleganciát kölcsönöz tárgyainknak, és ezzel lényegében nekünk.

Egyéb

Ne hagyjuk magunkat átverni, avagy hogyan vásároljunk valódi gyöngyöt

Mikor gyöngysort vásárolunk, az egyik legfontosabb dolog, hogy ne hagyjuk, hogy hamis gyöngyöt adjanak el nekünk igazi gyöngy helyett. A valódi gyöngyök lehetnek igazgyöngyök, illetve tenyésztett gyöngyök egyaránt. Nagyon fontos, hogy ezekkel tisztában legyünk, és különbséget tudjunk tenni közöttük.

Egyéb

Találó ajándék szülinapra

Egy születésnapi ajándék akkor jó, ha az ünnepeltnek eszében sincs tovább ajándékozni azt.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem