Milyen színű legyen az otthonunk?

Milyen színű legyen az otthonunk?

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A színválasztás alapvetően meghatározza életterünket, hiszen sok időt töltünk otthon. A színek befolyásolják hangulatunkat, és kihatással bírnak hétköznapjainkra is. Összegyűjtöttük a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték színeit, és elmondjuk, milyen hatással rendelkeznek!


A zöld a természetesség, a harmónia és a gyógyulás színe. Segíti a pihenést és csökkenti a stresszt. Tulajdonságainak köszönhetően a hálószoba falára tökéletes választás lehet a zöld mélyebb árnyalata is. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: palástfű.

Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


Lakberendezésben bátran kísérletezhetünk geometriai minták festésével. Például térelválasztás céljából tökéletes megoldást jelenthet egy fényes és tágas otthonban. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: nárcisz, gólyahír, sulyom
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


A fürdőszoba hangulata nem feltétlenül a tengert idéző kék-fehér kombinációban teljesedhet csak ki. Barnás, sárgás, sőt akár zöldes árnyalatokat is választhatunk. A meleg, pasztell árnyalatoknak köszönhetően a fürdőszobát valódi relaxációs központtá varázsolhatjuk. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: körömvirág
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


A kék melegebb árnyalatainak pihentető, nyugtató hatása van. Nagyszerűen kombinálható fehérrel, sárgával, bézs színekkel egyaránt. Kísérletezzünk bátran! Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: kökény.
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


Ha kevésbé kedveljük az élénk, harsány színeket a konyhában, a túl sok fehéret megtörhetjük halványabb bézses árnyalatokkal is. Egy kis játékkal kiemelhetjük a bútor és a csempe színét, megőrizve a konyha letisztult stílusát. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: hamuka és mandulavirág.
Kép

Forrás: Poli-Farbe Kft.


A citromsárga árnyalatai a napfényt, a boldogságot idézik, pozitív gondolatokat ébresztenek, segítik a gyógyulás. Megfelelő szín lehet a lakás bármely pontjában, ahol szeretnénk megőrizni életvidámságunkat, és kellemes perceket eltölteni. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: gólyahír.
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


A barna világosabb árnyalatai biztonságot, melegséget, nyugalmat sugároznak. A választott színnel harmonizáló bútorokkal, kiegészítőkkel a kényeztető, komfortos életérzés könnyedén kialakítható otthonunkban. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: beléndek.
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


A lila és a rózsaszín árnyalatai az utóbbi évek divatszínei lettek. A mélyebb árnyalatok nem csak a gyerekszoba falait dobhatják fel, de egy csajos lakást is valódi ékszerdobozzá változtathatnak. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: fukszia, fekete tulipán.
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


A szürke és a sárga árnyalatait bátran használhatjuk egymás mellett, erősítik egymás hatását a falon. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: habszegfű, kökény, sulyom
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


A narancssárga az aktivitás, az energia és az optimizmus színe. Bátran használjuk például a dolgozószoba falán. A mélykék kiegészítő színnel pedig a szemünkre gyakorolhatunk nyugtató hatást. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: csillagánizs, napraforgó.
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


A fehér a lakberendezés örök színe. Kombinálhatóságában és letisztultságában rejlik az ereje. Jól megválasztott bútorok és kiegészítők segítségével tovább fokozhatjuk a fehér szín eleganciáját. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: csillagfürt.
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


A sárga élénkít, felpezsdít, ezért például az előszoba hangulatának kialakításában meghatározó szerepe lehet. Egy fárasztó nap után, az ajtón belépve biztosan kellemes érzés fogja el az embert, ha ilyen színt lát. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: gólyahír.
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


A gyerekszoba vagy egy fiatalos lakás falait bátran megbolondíthatjuk vidám színekkel és egy nem mindennapi dekorációs festéssel. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: fukszia.
Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.


A piros szín erőt, lendületet, szenvedélyt, aktivitást sugároz. Igaz, hogy pozitív hatása van, mégis ajánlatos fokozottan használni a falon, markáns, erős jelenlétével túlzottan vibráló hatás érhető el, ami nem mindenki számára kölcsönöz kellemes életérzést. Tipp a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték választható árnyalataiból: pipacs, meggybordó.

Kép


Forrás: Poli-Farbe Kft.




A sokszínű falfesték: http://www.polifarbe.hu/hu/platinum/poli-farbe-platinum-rio-egyretegu-belteri-falfestek-1
Tippekért, ötletkért és szakmai tanácsokért látogasson el a Poli-Farbe blogjára: http://blog.polifarbe.hu
Elbizonytalanodott? Kérdezze szakértőnket: https://www.facebook.com/szobafestoattila
Hol lehet beszerezni a szükséges festékeket, szerszámokat? Nézze meg itt: http://www.holvegyekfesteket.hu/

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.