Elárulta, mi bomba testének a titka! Ezeket a gyakorlatokat végzi Miley Cyrus a szálkás, mégis formás testért

Elárulta, mi bomba testének a titka! Ezeket a gyakorlatokat végzi Miley Cyrus a szálkás, mégis formás testért
Forrás: GettyImages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Miley Cyrus izmos testéről nem tudtuk levenni a szemünket a Grammy-díjátadón! Most elárulta, mi bomba formájának a titka!

Miley Cyrust nagyon felkavarta a Liam Hemsworth-el való szakítása, ám a válásnak azért így utólag tekintve voltak pozitív hozadékai is. Az énekesnő mindig is csinos volt, de mióta kőkeményen edz, azóta látványos izomtömeget is épített magára. Na meg persze legnagyobb slágeréről, a Flowers című számáról se feledkezzünk meg, amivel idén megnyerte első Grammy-díját. A gálán izmos testét meg is mutatta egy szinte alig takaró arany ruhában. De, hogy mi a titka? Díjnyertes slágerének videoklipjéből kiderül!

Videóklipjében egy egész edzésprogramot mutat be Miley Cyrus

A Flowers klipjében Miley négy kőkemény edzésgyakorlatot is bemutat, amire a személyi edzők is esküsznek!

1. Rope - Hajóköteles edzés

Fogd meg a kötél két végét a kezeiddel. Állj megfelelő távolságra a kötéltől, és ügyelj rá, hogy elegendő helyed legyen a mozgáshoz. Hajlítsd enyhén a térded, tartsd a lábad vállszélességben és feszítsd meg a hasizmodat a stabil testtartásért. Ezután váltakozva húzd meg mindkét kezeddel a kötelet felfelé és lefelé, hogy mozgásba hozd. Figyelj arra, hogy folyamatos lendülettel mozgasd a kötelet és tartsd fenn a ritmust. Koncentrálj arra, hogy a gyakorlat során különösen a karok, vállak és a hasizom dolgozzanak. Fontos, hogy figyelj a megfelelő testtartásra és technikára, hogy maximalizáld a hatékonyságot és minimalizáld a sérülés kockázatát.

2. Felhúzott lábas fekvőtámasz

Vedd fel az általános fekvőtámasz pózt, majd amennyire csak tudsz, lépj egyik lábaddal előre, minél közelebb a kezedhez, és így engedd le fekvőtámaszba a tested. Ezt ismételd meg váltott lábbal. Mikor ez már könnyen megy ismétléssel, akkor emelheted a tétet, mint Miley: a csípődre helyezz egy gumikötelet, ami ki van kötve, és így lépkedj fekvőtámaszban előre.

3. Csípőemelés

Feküdj le a hátadra és hajlítsd be a lábaidat úgy, hogy a talpad a talajon maradjon. Karjaidat tartsd a tested mellett, tenyered lefelé fordítva. Ezután feszítsd meg a hasizmaidat, majd lassan emeld fel a csípődet a talajtól. Közben koncentrálj arra, hogy a súlyt a sarokra és a vállakra helyezd. Emeld fel a csípődet a levegőbe, hogy egyenes vonalat hozz létre a térdtől a vállakig. Tartsd meg ezt a pozíciót néhány másodpercig, majd lassan engedd le a csípődet a talajra.

4. Burpee

A burpee egy dinamikus, teljes testet megmozgató gyakorlat, tulajdonképpen ötütemű fekvőtámasz. Kezdd el azzal, hogy álló helyzetből indulva egyenesen ugrással emeled fel magad, miközben a karjaidat felemeled a fejed fölé. Ezután hajolj le, tedd le a tenyered a talajra, és ugorj hátra, hogy a testtámasz pozícióba kerülj, csinálj egy fekvőtámaszt, majd ugorj előre úgy, hogy a lábaid a mellkasodhoz közelítsenek. Végül ugorj fel a levegőbe, emeld fel a karjaidat, és térj vissza az álló helyzetbe.

Most pedig íme10 fogyást gyorsító edzéstipp, amire a híres nők esküsznek!

Galéria / 10 kép

10 fogyást gyorsító edzéstipp, amire a híres nők esküsznek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.