Elárulta, mi bomba testének a titka! Ezeket a gyakorlatokat végzi Miley Cyrus a szálkás, mégis formás testért

Elárulta, mi bomba testének a titka! Ezeket a gyakorlatokat végzi Miley Cyrus a szálkás, mégis formás testért
Forrás: GettyImages

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Miley Cyrus izmos testéről nem tudtuk levenni a szemünket a Grammy-díjátadón! Most elárulta, mi bomba formájának a titka!

Miley Cyrust nagyon felkavarta a Liam Hemsworth-el való szakítása, ám a válásnak azért így utólag tekintve voltak pozitív hozadékai is. Az énekesnő mindig is csinos volt, de mióta kőkeményen edz, azóta látványos izomtömeget is épített magára. Na meg persze legnagyobb slágeréről, a Flowers című számáról se feledkezzünk meg, amivel idén megnyerte első Grammy-díját. A gálán izmos testét meg is mutatta egy szinte alig takaró arany ruhában. De, hogy mi a titka? Díjnyertes slágerének videoklipjéből kiderül!

Videóklipjében egy egész edzésprogramot mutat be Miley Cyrus

A Flowers klipjében Miley négy kőkemény edzésgyakorlatot is bemutat, amire a személyi edzők is esküsznek!

1. Rope - Hajóköteles edzés

Fogd meg a kötél két végét a kezeiddel. Állj megfelelő távolságra a kötéltől, és ügyelj rá, hogy elegendő helyed legyen a mozgáshoz. Hajlítsd enyhén a térded, tartsd a lábad vállszélességben és feszítsd meg a hasizmodat a stabil testtartásért. Ezután váltakozva húzd meg mindkét kezeddel a kötelet felfelé és lefelé, hogy mozgásba hozd. Figyelj arra, hogy folyamatos lendülettel mozgasd a kötelet és tartsd fenn a ritmust. Koncentrálj arra, hogy a gyakorlat során különösen a karok, vállak és a hasizom dolgozzanak. Fontos, hogy figyelj a megfelelő testtartásra és technikára, hogy maximalizáld a hatékonyságot és minimalizáld a sérülés kockázatát.

2. Felhúzott lábas fekvőtámasz

Vedd fel az általános fekvőtámasz pózt, majd amennyire csak tudsz, lépj egyik lábaddal előre, minél közelebb a kezedhez, és így engedd le fekvőtámaszba a tested. Ezt ismételd meg váltott lábbal. Mikor ez már könnyen megy ismétléssel, akkor emelheted a tétet, mint Miley: a csípődre helyezz egy gumikötelet, ami ki van kötve, és így lépkedj fekvőtámaszban előre.

3. Csípőemelés

Feküdj le a hátadra és hajlítsd be a lábaidat úgy, hogy a talpad a talajon maradjon. Karjaidat tartsd a tested mellett, tenyered lefelé fordítva. Ezután feszítsd meg a hasizmaidat, majd lassan emeld fel a csípődet a talajtól. Közben koncentrálj arra, hogy a súlyt a sarokra és a vállakra helyezd. Emeld fel a csípődet a levegőbe, hogy egyenes vonalat hozz létre a térdtől a vállakig. Tartsd meg ezt a pozíciót néhány másodpercig, majd lassan engedd le a csípődet a talajra.

4. Burpee

A burpee egy dinamikus, teljes testet megmozgató gyakorlat, tulajdonképpen ötütemű fekvőtámasz. Kezdd el azzal, hogy álló helyzetből indulva egyenesen ugrással emeled fel magad, miközben a karjaidat felemeled a fejed fölé. Ezután hajolj le, tedd le a tenyered a talajra, és ugorj hátra, hogy a testtámasz pozícióba kerülj, csinálj egy fekvőtámaszt, majd ugorj előre úgy, hogy a lábaid a mellkasodhoz közelítsenek. Végül ugorj fel a levegőbe, emeld fel a karjaidat, és térj vissza az álló helyzetbe.

Most pedig íme10 fogyást gyorsító edzéstipp, amire a híres nők esküsznek!

Galéria / 10 kép

10 fogyást gyorsító edzéstipp, amire a híres nők esküsznek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek káoszba fordulnak a napjai április végén

Ezeknek a csillagegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi cipő 20 ezer forint alatt

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép
Szépség

A bőrgyógyászok nem költenek pár ezer forintnál többet erre a 3 szépségápolási termékre - ezekből az olcsó is jó!

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép
Életmód

Robert Pattinson is bevallotta! 8 film, amikben az intim jelenetek valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.