Miért szervezd ki a weboldalkészítést?

Miért szervezd ki a weboldalkészítést?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Ugyan már, mi csak egy kicsi cég vagyunk! Áhh, minket eddig sem az internetről találtak meg! Ezt csak úgy létrehoztuk, elég nekünk a Facebook. - A legtöbben ilyen kifogásokkal szokták lebeszélni saját magukat, és visszautasítani a cégek weboldalkészítési ajánlatait. Pedig egy profi weboldalt ma már bárki megengedhet magának. Elképzelhető, hogy elsőre borsosnak tűnik az ár, de hosszú távon az egyik legjobb befektetés.

Miért ne elégedj meg az ingyenes megoldással?

Sokan azt gondolják: elég, ha valamelyik ingyenes honlapkészítő rendszer segítségével elkészítik a bemutatkozóoldalukat. Van, aki kifejezetten sok időt és energiát áldoz egy jól felépített oldal elkészítésére, de egy ingyenes oldal sokszor nem hozza a megfelelő eredményeket.

Mik lehetnek az ingyenes weboldal hátrányai?


Sok hirdetési rendszer, például a Facebook sem fogadja el az ingyenes domainen üzemelő tartalmak nagy részét. A keresőmotorok kevésbé tartják megbízhatónak, hátrébb sorolják ezeket az oldalakat. Sok a hiányzó funkció. Nem kelt jó benyomást az ügyfelek szemében.

Ha már időt és energiát szánsz a weboldalkészítésre, megéri évi néhány ezer forintot szánni arra a célra, hogy megvásárold a megfelelő tárhelyet és domainnevet.

Miért szervezd ki a weboldalkészítést?

Honlapot építeni nem boszorkányság. Ha viszont még nem foglalkoztál vele, rengeteg időt és energiát tud felemészteni. Ha nincsen tapasztalatod a dizájnban, a képek szerkesztésében, a tartalom szerkezetének kialakításában, valószínűleg lesz néhány sikertelen próbálkozásod.

Ha egyből kiszervezed a honlapépítést, megfelelő alapokkal tudsz dolgozni. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül teljesen ki kell adnod a kezedből az oldaladat vagy a marketingedet. Egyszerűen csak annyit tesz, hogy valaki stabilan megépíti és megszerkeszti az oldalt a számodra, neked pedig már csak néhány apróbb beállítás, gyors napi feladat marad.

Hogyan válassz weboldalkészítő szakembert?

Érdemes olyan vállalkozásra bízni a weboldalkészítést, ahol nem csak megépíteni tudják a weboldaladat. A legjobb, ha olyan céget választasz, akik akár a weboldal hostolását, vagyis a tárhelyszolgáltatást is meg tudják oldani. Ez azt jelenti, hogy teljes jogú felhasználói a szervernek, amelyen az oldalad található.

Ez a megoldás nagyon sokat segít, hogy a weboldalad mindig stabilan és gyorsan üzemeljen, és védve legyen a kártevőktől is. A honlapod készítője így pontosan átlátja, mire lehet szükséged, milyen szolgáltatásokat fogsz valóban használni. Ezzel rengeteg időt, pénzt és idegeskedést takaríthatsz meg magadnak.

A megfelelően felépített és a céged igényeihez igazított weboldal fellendítheti a vállalkozásod működését. Lehetőséget ad arra, hogy kihasználd a kereső- és online marketing előnyeit, ráadásul az ügyfeleidre is jó benyomást tehetsz majd.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!