Magyar filmek ünnepe az ETELE Cinema-ban

Magyar filmek ünnepe az ETELE Cinema-ban
Forrás: PR

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

2023. április 30-án a magyar filmeké a főszerep az ETELE Cinema-ban, ahol két teremben, nyitástól zárásig közönségkedvenc és díjnyertes magyar produkciókat láthatnak a nézők.

122 éve, 1901. április 30-án mutatták be az első magyar filmet, melyet Zsitkovszky Béla rendezett „A táncz” címmel. 2018 óta ezt a napot ünnepli a magyar film napjaként országszerte a hazai filmkészítő és a filmekért rajongó közösség.

A programhoz az ETELE Cinema is csatlakozik: április 30-án, vasárnap a mozi két termét kizárólag a hazai alkotásoknak szenteli, a vetítésekre pedig kedvezményes jegyeket válthatnak az érdeklődők.

Itt lesz elérhető a magyar filmek egyik legszélesebb kínálata, a műfajokon átívelő válogatásban minden mozinéző megtalálja a kedvencét, akár a könnyed vígjátékokat, akár az elgondolkodtatóbb műveket keresi, az élőszereplős alkotások mellett pedig természetesen animációs filmek is műsorra kerülnek. Az ETELE Cinema a felnőtt mozirajongók mellett a fiatalabb nézőire is gondolt: két filmet a KIDS teremben vetítenek majd, hogy a gyerekek is maradéktalanul élvezzék a programot.

Az ETELE Cinema-ban a magyar film napján bemutatott filmek teljes listája:

• Toldi
• Lajkó - Cigány az űrben
• Szia életem
• Blokád
• Nyugati nyaralás
• Toxikoma
• Kojot négy lelke
• Egy nap
• Rossz versek
• Larry
• Hat hét
• Magasságok és mélységek
• Lengemesék
• Vízipók csodapók

A mozi műsorán szerepel a Nemzet Aranyai című nagyszabású sport-dokumentumfilm is, ennek vetítései teljes árú mozijeggyel láthatóak.

Az ETELE Cinema a mozizás új korszakát hozza el 14 teremben, ahol a legmodernebb technikával vetített filmeket a legkényelmesebben élvezhetik a mozirajongók. A barátságos színvilágú KIDS termek tökéletesen a kicsik igényeire szabottak, és a családi kikapcsolódás egyedülálló élményét kínálják. A PREMIUM termekben a legjobb minőségben bemutatott filmek megtekintése előtt válogatott finomságok közül választhatnak a nézők az exkluzív környezetben.

Kép
forrás: PR

Az Etele Plaza Budapest legsokoldalúbb bevásárló- és szórakoztatóközpontja, amely több mint 150 üzlettel, számos szolgáltatással és kikapcsolódási lehetőséggel vár mindenkit a XI. kerületben, az Etele téren. Az élményekkel teli bevásárlóközpont nem csak az itt megtalálható divatmárkák rendkívül széles kínálatának köszönhetően tölt be meghatározó szerepet Budán. Család- és kutyabarát koncepciója miatt egy olyan különleges helyszín, ahol a vásárlók mindent egy helyen megtalálhatnak, legyen szó vásárlásról, sportról vagy szórakozásról.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!