Hihetetlen, de nem a Rocky és nem is a Rambo! A nézők szerint ez Sylvester Stallone legjobb filmje

Hihetetlen, de nem a Rocky és nem is a Rambo! A nézők szerint ez Sylvester Stallone legjobb filmje
Forrás: Joe Maher/Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Sylvester Stallone tehetségét bár sokan a mai napig megkérdőjelezik, és vannak, akik szerint mindegyik filmje nézhetetlen, azért a rajongók nagy része ezt másként gondolja.

Pár napja startolt el a Netflix oldalán a Sylvester Stallone életéről szóló, Sly nevet viselő dokumentumfilm, melyben a ma 77 éves színész kendőzetlen őszinteséggel mesél nemcsak zűrös és hányatott gyerekkoráról, de apjához fűződő bonyolult kapcsolatáról is, miközben nem fél bevallani azt sem, hogy az első hangos siker után karrierjének voltak mélyebb és felejthető állomásai, és bizony a hírnév nem volt mindig olyan édes és könnyű, mint ahogy azt sokan gondolták volna.
A gimnázium után sportösztöndíjjal egy ideig a svájci American College of Switzerland hallgatója volt, és itt szerette meg a színjátszást annyira, hogy visszatérve az Egyesült Államokba, a Miami Egyetemen folytatta tanulmányait dráma szakon. Végül azonban nem fejezte be az iskolát, és New Yorkba ment, hogy szerencsét próbáljon. 1970-től kezdve számos kisebb szerepet kapott különféle filmekben, de a nagy áttörés csak nem jött el. Így egy ponton úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a sorsát, és elkezdett forgatókönyveken dolgozni, ekkor íródott meg a Rocky története is. 1975 környékén Irwin Winkler és Robert Chartoff producereknek megtetszett a sztori és hajlandóak lettek volna megvenni azt, ám Sylvester Stallone egy feltételhez kötötte az üzletet, mégpedig ahhoz, hogy csak akkor készülhet el a film ha ő játssza a főszerepet. A készítők hallani se akartak róla, egyre több pénzt ajánlottak a színésznek azért, hogy elálljon elszánt ötletétől, de nem jártak sikerrel, így végül rábólintottak a dologra, az 1976-ban bemutatott Rocky pedig a tíz Oscar-jelölésből hármat díjra is váltott, és ezzel egy életre megváltoztatta Stallone életét. Az azóta eltelt 47 évben számos alkotást forgatott a sztár, már csak az a kérdés, hogy melyiket tartják a nézők a legjobbnak mind közül?!

Kattints tovább és mutatjuk Sylvester Stallone top 15-ös szerepeinek a listáját a legrosszabbtól kezdve, egészen a legnépszerűbbnek értékeltig a Rotten Tomatoes-on!

Galéria / 15 kép

Sylvester Stallone top 15: A legrosszabbtól, a legnépszerűbb filmjéig

Megnézem a galériát

Sylvester Stallone élete karrierje kezdetén lemondásokkal járt, ám nem ő az egyetlen, akinek nélkülöznie kellett a hírnév előtt és egy ideig hajléktalanként él!

Galéria / 9 kép

Sztárok, akik egykor hajléktalanok voltak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!