Kézápoló kisokos

Kézápoló kisokos

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha kíváncsi vagy egy nő valódi korára, nézd meg a kezét – halljuk gyakran. Bizony, a mondás igaz, hajlamosak vagyunk a kéz ápolásáról megfeledkezni, pedig az arc után a kezünk az a testrész, ami leginkább fürkésző tekinteteknek van kitéve, így ápolása pontosan annyira fontos, mint ahogy arcunkról vagy hajunkról gondoskodunk nap, mint nap.A kézfejet borító bőr nagyon vékony, nincs alatta nagy mennyiségű zsír, vagy vaskos izomzat, így könnyen kiszáradhat, hajlamossá válik a korai öregedésre és a napfoltosodásra. A kézápolás intenzív időszakát általában a téli, hidegebb hónapokra tesszük, pedig tavasszal és nyáron is komoly stresszhatásnak van kitéve! A kerti munkák, az UV sugárzás, a tengerparti sós víz és homok, és még sorolhatnánk a károsító hatásokat. Következő néhány tippünk segíteni fog abban, hogy kezed ápolt és gyönyörű legyen!

  1. Hidratálj minden kézmosás után! Még akkor is érdemes, ha csak sima vízzel öblíted le a kezedet, ha pedig szappannal alaposan megmostad, mindenképpen. Nyáron érdemes könnyű, nem zsíros állagú, gyorsan felszívódó krémet használni.
  2. Szabad levegőn vagy napozás közben ne felejtsd el napvédő krémmel bekenni a kézfejedet is. Legyen nálad mindig egy kis kiszerelésű, amit mindig magadnál tarthatsz.
  3. Ha erős vegyszerekkel dolgozol takarítás közben, vagy a kertben dolgozol, mindig használj gumikesztyűt, de jó szolgálatot tesz otthon, mosogatás közben is. Ezzel a bőr száradása mellett megakadályozhatod az ujjvégek, és a körmök sérülését is, a manikűröd is hosszú ideig tartós marad.
  4. Esténként, lefekvés előtt érdemes gazdagabb összetételű krémet használni, ha pedig úgy érzed, hogy extra támogatásra van szüksége a bőrödnek, krémezés után húzz fel egy szövetkesztyűt- gyógyszertárakban beszerezheted. Ez felér egy speciális kezeléssel,a hatása garantált, kezed pedig hálás lesz a gondoskodásért!

 NIVEA Expressz Hidratálás Kézápoló 999 Ft
NIVEA Expressz Hidratálás Kézápoló 999 Ft


A kézápolás a megfelelően megválasztott termékekkel egyáltalán nem bonyolult dolog, és pontosan annyira fontos a tökéletes megjelenéshez, mint egy gondosan elkészített smink, vagy egy alkalomhoz megfelelően kiválasztott ruha.
Gyorsan beszívódik, és nem okoz ragacsos érzetet, frissé és puhává varázsolja a kezeket. Rendszeres használatával aktiválja a bőr saját hidratáló mechanizmusát. Tengeri ásványokat és Hydra IQ hidratáló anyagokat tartalmaz.

 NIVEA Kényeztető Krémes Kézápoló 999 Ft
NIVEA Kényeztető Krémes Kézápoló 999 Ft


Puhítja és lágyítja a kiszáradt kezeket és vitaminnal táplálja. Hydra IQ hidratáló technológiával aktiválja a bőr hidratáló mechanizmusát.

 NIVEA Pure & Natural Kézápoló 999 Ft
NIVEA Pure & Natural Kézápoló 999 Ft


Biológiai termesztésből származó aragán-olajjal intenzíven táplálja a száraz bőrt, hogy egész nap puha és sima legyen.

Szöveg: Brunner Ágnes

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!