Vígjáték

Kép
Sztárok

Osvárt Andrea zűrös olasz esküvője

Egy meglepő fordulatokban gazdag, olaszos bonyodalmakban bővelkedő, sziporkázóan mulatságos hétvégén zajlik Osvárt Andrea esküvője – legalábbis a filmvásznon. A december 18-án a mozikba kerülő Zűrös olasz esküvő főszereplője most látható először hazánkban olasz filmben. Nemrég készült el a vígjáték magyar szinkronja - Andi most először szinkronizálta önmagát.

Kép
Életmód

Csütörtöktől a mozikban Cameron Diaz Szexvideója!

A Rossz tanár volt Cameron Diaz (aktuális címlapsztárunk) és Jason Segel első közös vígjátéka. A nagysikerű és bevállalós vígjáték rendezője, valamint főszereplői most még többet mernek – és még viccesebbek. Mi már nagyon várjuk a Szexvideót!

Kép
Promóciók

Jutalomjáték a Játékszínben

Bernard Slade vígjátékát Szirtes Tamás vitte színre. Ha nem ismernéd a darabot:

Kép
Életmód

Jön a Couch surf: Hámori Gabriella és Kerekes Vica újra főszerepben

Nemzetközi terepen is sikert sikerre halmozó színésznőnk, Hámori Gabriella, valamint a cseh és szlovák nézők szívét is meghódító kiválóságunk, a január-februrári InStyle-ban is látható Kerekes Vica új magyar vígjátékban tündököl. Március 6-tól a mozikban.

Kép
Sztárok

Kim Basinger merész választása

Kim Basinger mostanság ritkán jelenik meg vörös szőnyeges eseményeken, de ezúttal jó oka volt arra, hogy tiszteletét tegye a Grudge Match című film New York-i premierjén: ő ugyanis a nálunk március végén bemutatásra kerülő vígjáték az egyik főszereplője Robert De Niro és Sylvester Stallone mellett.

Kép
InStyle TV

Csányi Sándor a decemberi InStyle-ban

December elején kezdik vetíteni a hazai mozik a Csányi Sándor főszereplésével forgatott Coming out című vígjátékot. A filmben egy olyan meleg férfit alakít, aki – bár eleinte tiltakozik ellene – lassan beleszeret egy nőbe. A kasszasikernek ígérkező karácsonyi mozi mellett különböző produkciókban áll színpadra, A férfiagy című egyszemélyes előadására év végéig elkeltek a jegyek.

Kép
Sztárok

Exkluzív: Jason Sudeikis-interjú az InStyle-ban

Jason Sudekist leginkább lehengerlő humoráról ismerheted. Olyan vígjátékokban láthattad, mint a Míg a Jackpot el nem választ, Exférj újratöltve, Elhajlási engedély, Förtelmes főnökök. Az NBC televízió Emmy-díjas Saturday Night Live-jának kaméleonja nem ismer lehetetlent, ezt jelenleg két főszerepben is bizonyítja.

Kép
Életmód

Sandra Bullock újra az FBI tagja lett

Munkatársunk, Brunner Ágnes képszerkesztő ajánlja:

Előző oldal