Testalkat

Kép
Stílus

Mindörökké pánt nélküli fazon? NE tedd: Ilyen menyasszonyi ruha illik a testalkatodhoz!

Ha esküvőre készülsz, és történetesen a menyasszony is te leszel, nem árt tisztában lenned azzal, milyen ruha passzol igazán a testalkatodhoz!

Kép
Stílus

A Jurassic World sztárja fast fashiont viselt a vörös szőnyegen

Bryce Dallas Howard arról panaszkodott, hogy testalkata miatt nincsenek lehetőségei, amikor estélyi ruhát kell viselnie.

Kép
Stílus

Stílustipp: Ilyen őszi kabát illik hozzád az alakod szerint

Segítünk megtalálni neked a szezon legtökéletesebb darabját, csak az a kérdés, hogy melyik típusba tartozol!

Kép
Shopping

Ez a szabás instant homokóra-alakot varázsol

Szerezd be, ha csinosabb idomokra vágysz!

Kép
Stílus

Egy bikini mind felett: Gigi Hadid kedvenc fürdőruhája tényleg minden testalkatú nőnek jól áll

Gigi Hadid megtalálta azt a fazont, ami nemcsak egy Vivtoria’s Secret modellen mutat jól, hanem minden nő számára kötelezővé kellene tenni - nézd meg, hogy miért!

Kép
Stílus

7 öltözködési trükk, amivel tökéletesnek fog tűnni az alakod

Ki ne szeretné, hogy alakja tökéletesen mutasson minden outfitben? Szerencsére van pár szuper öltözködési trükk, amivel észrevétlenül terelheted a tekintetet a legelőnyösebb testrészeidre. A divatdiktátor sztárok már jól ismerik ezeket, persze nekik egy profi stylist súgta meg a titkokat, nektek meg itt vagyunk mi!

Kép
Stílus

Kerek idomok: Hollywood 16 legdögösebb szexszimbóluma

Mitől lesz valakiből hamisítatlan hollywoodi szexszimbólum? Az út első lépcsőfoka például az, hogy rendelkezzen a közvélemény szerint is tökéletesnek ítélt testarányokkal, ami a homokóra sziluett!

Kép
Sztárok

Beyoncé vegán diétájának 5 jótékony hatása

Habár Beyoncé mindig is imádta hangoztatni, hogy houstoni lányként mennyire szereti a sülteket és a nehéz, zsíros ételeket, nemrég kipróbált egy 22 napos vegán diétát és elhatározta, hogy ennek az étrendnek a tanácsai szerint fog étkezni a jövőben. Tudd meg velünk, miért kellene Neked is elgondolkodnod a veganizmuson!

Kép
Sztárok

Sztárok bikiniben: A nyár eddigi legdögösebb fotói

Hamarosan sorra lepik majd el a közösségi oldalakat a sztárok bikinis fotói, azonban a legdögösebb képek már megérkeztek, mi belőlük válogattuk ki Nektek saját kedvenceinket!

Kép
Stílus

A valódi nőiesség jegyében szelfiznek a legnagyobb divattervezők

Magyarországon eddig példa nélküli módon fogtak össze a világszerte elismert hazai designerek: Konsánszky Dóra, Léber Barbara, Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri és Tóth Bori magyar nőknek segítenek abban, hogy merjék önmagukat felvállalva megmutatni, mennyire színes egyéniségek. A neves divattervezők ezúttal családanyákra és a konfekciómérettől eltérő testalkatú hölgyekre szabták kreációikat, s kivételes módon bepillantást engedtek műhelymunkájukba is egy-egy selfie-vel.

Előző oldal