Sminktrend

Kép
Sztárok

Pasik sminkben - újabb kozmetikai márka kampányában láthatunk férfit, nem is akárkit!

Az Urban Decay új kampánya azoknak szól, akiket nem érdekel, a társadalom kit tart szépnek vagy sminkviselésre alkalmasnak. Utánanéztünk kicsit a férfiak vs. smink kérdésnek!

Kép
Szépség

Bírnád, ha a pasid sminkelné magát?

Reggeli készülődés, a szerelmed pedig kölcsönkéri a szempillaspirálodat, mert az övé már becsomósodott... El tudod képzelni a helyzetet? A tavaszi trendek között férfi sminkeket is találtunk.

Kép
Szépség

5 nyári smink, ami sokkal izgalmasabb, mintha felkennél egy nude rúzst

A nyár a vibráló színekről, a pezsgésről, és a fülledt éjszakákról szól, ám a sminkelés a nagy forróságra való tekintettel ilyenkor háttérbe szorul. Nos, most hoztunk pár ötletet, ami láttán tuti, te is újra ecsetet ragadsz!

Kép
Szépség

A tavasz 5 legnépszerűbb sminktrendje, amit most mindenki ki akar próbálni

Kerülj képbe a szezon beauty-trendjeivel!

Kép
Szépség

A 3 legnépszerűbb 80-as évekbeli szépségtrend, amit most mindenki viselni fog

A '90-es évek után a '80-as évek köszön vissza a legnagyobb trendekben!

Kép
Szépség

Különleges tustrend köszönt be az ősszel – Te kipróbálnád majd?

Ez az ősz nem lesz unalmas!

Kép
Szépség

Neked vajon jól állna? Ez a sminktrend a nyár legnagyobb slágere

A sztárok már rákattantak!

Kép
Szépség

InStyle exkluzív: A szezon legmenőbb sminktrendjeiről és újdonságairól mesél a NYX sminkmestere

Megnyitott a NYX 2. magyarországi üzlete, az Allee után már a WestEndben is elérhetőek a nagy népszerűségnek örvendő sminkmárka termékei. Epres Panni kérdezte a NYX sminkmesterét a legizgalmasabb újdonságokról!

Kép
Szépség

Látványos tavaszi szépségtrend: itt a sci-fi smink

Az űr és a jövő a legfrissebb sminktrendek ihletője.

Kép
Szépség

Megint itt egy fura sminkcucc: barátkozz meg a pizzaszeletelő tussal!

Nagyon bizarr, de hatékonynak tűnik.

Kép
Szépség

Ezeket vétek lenne kihagyni! 10 gyönyörű smink, ami méltó az ünnepekhez

Ha megvan a ruha, már csak egy különleges smink hiányzik!

Kép
Shopping

5 ok a sok közül, miért szerezd be a július-augusztusi InStyle-t

Nagy nyári lapszámunk, a csodás Julia Roberts-szel a címlapon, telis-tele van stílus- és szépségtippekkel, igazi amivel sikkesen tudjátok átvészelni a legforróbb hónapokat, a fesztiválszezonra is remek inspirációt találhattok, emellett pedig ismét izgalmas „sztárvendéget” fotóztunk, érdemes megnézni a gyönyörű képeket! Lássuk, mi vár még rád a magazinban!

Kép
Szépség

Előtte-utána: 9 sztárpélda arra, hogy mennyit számít a tökéletes szemöldök

Hosszú utat jártunk be a cérnavékony, kiborotvált szemöldöktől, a ma annyira népszerű dús fazonig. Sokan még mindig próbáljuk visszanöveszteni az elhagyott szálakat és természetes formát. Hogy megéri-e a küzdelem? Íme!

Kép
Szépség

A formás és hibátlan szemöldök titka

A szemöldök keretezi és kiemeli szemeidet, meghatározza arcod karakterét. Ezért fontos figyelni a tökéletes formázásra, hiszen hibázási lehetőségből akad bőven. Íme 5 profi trükk, amivel garantált a hibátlan szemöldök!

Kép
Szépség

Ezek a legmenőbb téli sminktrendek 2015-ben

Összeszedtük a szezon legmenőbb sminktrendjeit egyenesen a kifutókról. Ha kíváncsi vagy, hogy melyek az téli szezon őrületei, akkor jó helyen jársz!

Kép
Sztárok

Sztárok smink nélkül

El tudnád képzelni, hogy reggel ne kenj fel semmi sminket az arcodra? Hogy ne tüntesd el az apró hibákat, ne rejtsd el a szemed alatti táskákat? Ugye a gondolat is rémisztő? Márpedig a következő sztárok büszkén és boldogan jelennek meg a kamerák előtt smink nélkül is, ami igazán inspiráló!

Kép
Szépség

A vörös 5 árnyalata - rúzs, ahogy a sztárokon láttuk

A vörös rúzs örök, ez szezonról szezonra bebizonyosodik. Nemcsak a kifutók backstage fotóin láthatod a csábító árnyalatot, hiszen kedvenc sztárjaink is visszanyúlnak a piroshoz. Most megmutatjuk, idén hogyan játssz a különböző árnyalatokkal hangulatod szerint.

Kép
Szépség

Káprázatos Avon-sminkek a New York Fashion Weeken

Idén a világhírű divattervezők kreációi mellett az érdeklődők két divattervező modelljein is megcsodálhatták az AVON új tavaszi-nyári sminktrendjeit a New York Fashion Weeken, melyet a szépségipari vállalat sztársminkesei, Jamie Greenberg és Lauren Andersen készítettek el. Az AVON sminkmesterei Nicholas K és Dennis Basso modelljeinek varázsoltak üde sminket.

Kép
InStyle TV

Videó: Martinovics Dorina és az őszi sminktrendek

Reflektorfényben az őszi sminktrendek Martinovics Dorinán: burgundi vörös száj, matt bőr, modern tusvonalak…Véger Fibi álomszép sminkeket álmodott meg a Társas játék főszereplőjének az októberi InStyle-ba - a nagy sikerű sorozat második évada október 6-án startolt el az HBO-n.

Kép
Szépség

Játssz és nyerj: Legyél Te is „it”LOOK Divatdiktátor!

A L’Oréal Professionnel és az InStyle elindítja az ősz nagy divatformáló versenyét, az „it”LOOK Divatdiktátorokat, melyben az őszi street style trendeket veszi górcső alá.

Kép
Szépség

Szempillatrendek: Bizony, többféle is van, és a szakértő elárulja, 2020-21-ben melyik hódít!

Aki követi a sminktrendeket tudja, hogy épp a matt vagy a fényes rúzs hódít, hogy a highlighterezés vagy a kontúrozás menő-e a szezonban. De a szempillatrendekkel csak kevesen vannak tisztában.

Előző oldal