Különleges tustrend köszönt be az ősszel – Te kipróbálnád majd?

Különleges tustrend köszönt be az ősszel – Te kipróbálnád majd?

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ez az ősz nem lesz unalmas!

Ha már elsajátítottad a tökéletes füstös szem és mérnöki pontosságú tusvonal titkát, akkor itt az ideje, hogy szintet lépj. A klasszikus fekete cicás szemnél persze sose volt és sosem lesz szexibb, ám az idei ősz valami egészen izgalmas újdonságot tartogat számunkra. Kíváncsi vagy, hogy mi az?

Nos, az idei ősz a színes szemhéjtusok szezonja lesz!

Bizony, színes és feltűnő vonalak jönnek a következő hónapokban, méghozzá egészen extrém formákban. A sminkesek szerint az ősz vezető színei a sárga, a piros és a kék lesznek, ezekkel pedig csodás szemsminket készíthetünk magunknak.

A trendet a szemfülesek már kiszúrhatták az AW17-es divatbemutatók kifutóin, ám úgy tűnik, ez a trend nem állt meg a divathetek határain belül, az utcára is kiszabadul. Mint ahogyan már a kékrúzsőrület esetében is, nem győzzük hangsúlyozni, hogy az élénk színektől nem kell félni, s hogy mennyire jól mutat egy vibráló szín az ajkakon, azt maga a stílus koronázatlan királynője, Olvia Palermo is bemutatta már:

Olvasd el ezt is!

Te térjünk vissza a szemhéjtusokra. Nem tudod elképzelni, hogyan is nézhet ki tényleg menőn egy kanárisárga szemsmink? Íme a sminkesek tippjei!

SÁRGA

Akár nárcisz, kanári vagy mustár árnyalatról van szó a sárgával nem árt vigyázni. Meglepő módon a sárgásabb árnyalatú bőrszínhez ezt a színt nem ajánlják a profik, ám a világos, porcelánbaba arcon úgy mutat a sárga, mintha a felkelő nap első sugarai csókolták volna meg az illetőt. Kicsit nyálas, de ütős, ám ha ezt próbálod ki, akkor a szempillaspirált már felejtsd el, hogy semmi se nyomja el a vibráló színt.

Kép

PIROS

A piros és testvérárnyalatai, beleérte a rózsaszínt is, hatalmas kedvencei lesznek az ősznek, mint az öltözködés, mint a sminkelés terén. Ám kivételesen a dögös vörös most nem az ajkainkra kerül, hanem a szemhéjunkra. Ezzel a színnel azonban nem árt vigyázni, ha a sminkesekre hallgatsz, akkor mindig kihúzod a belső vízvonalad feketével vagy barnával, és spirálozni sem felejtesz el.

Kép

KÉK

Talán a három közül a leginkább hordható szín, amit még a kevésbé merészek is be mernek vállalni egy bulis péntekre. A kék mindenkinek jól áll, egyedül csak arra kell figyelned a sminkesek szerint, hogy a szem alatti karikáidat ebben az esetben extrán tűntesd el egy jó korrektorral, különben olyan lesz az összhatás, mintha behúztak volna egyet.

Kép

Te melyik színt próbálnád ki a három közül?


És ha ennél is több színre vágysz, akkor tudunk még mit mutatni. Nézd meg galériánkban az év másik nagy sminktrendjét, a colorblockingot, ahol aztán tényleg elszabadul az őrület!

Galéria / 9 kép

Colorblocking, az új sminktrend!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.