Rúzs

Kép
Szépség

A legjobb trükk, amit valaha láttunk! Így tudod az utolsó cseppig elhasználni a rúzsod

Hogy ez miért nem nekünk jutott eszünkbe?

Kép
Promóciók

Íme, a Matte Shaker heti nyertesei!

Ki ne szeretné kipróbálni a hihetetlenül pigmentált, matt folyékony ajakrúzst, a Matte Shakert? Nézd meg, hogy te is a heti nyertesek között vagy-e!

Kép
Szépség

Egyértelműen ez az rúzstrend volt a befutó az idei SAG Awards-on

Hollywoodban tudják, mi a menő!

Kép
Szépség

Íme egy zseniális rúzstrükk, amit minden sminkrajongónak ismernie kell

Hogy ez miért nem nekünk jutott eszünkbe?

Kép
Szépség

Íme a legszebb rúzsozási trend az ünnepi időszakra

Idén karácsonykor felrúgjuk a szabályokat.

Kép
Szépség

Apró, de fontos sminktrükk Emma Watsontól

A szépséges színésznő tudja, mitől tűnik üdének az arc!

Kép
Szépség

Így viseli a kék rúzst Olivia Palermo

Nagyon merész színt választott a street style sztár.

Kép
Szépség

Egy rúzsárnyalat, amit 25 fölött minden nőnek ki kell próbálnia

Legyél szőke, barna, vörös vagy fekete, ha elmúltál 25, a vamp árnyalatot legalább egyszer ki kell próbálnod. Aztán újra, és újra...

Kép
Promóciók

A Rimmel & Kate Moss 15 éves együttműködésüket ünneplik egy különleges körömlakk és rúzs kollekcióval

Két brit ikon összefogott.... és már 15 éves a “London look”. Gyere és ünnepeld velünk a szépségipar páratlan együttműködését!

Kép
Sztárok

Ezt hogy gondolta? Kylie Jenner összezavarta az egész világot új kollekciójával

Kylie Jenner megcsinálta a bizniszt. Ezt értsd úgy, hogy a nevével fémjelzett Kylie Jenner Lip Kit kollekciókat szinte lehetetlenség beszerezni, mivel minden alkalommal percek alatt kapkodják el az amúgy megkérdőjelezhető minőségű darabokat!

Kép
Szépség

5+1 rúzsozási trükk, amit minden nőnek ismernie kell

Mi nők rúzzsal a kezünkben születtünk, de ez még nem azt jelenti, hogy az első perctől kezdve tökéletesen tudunk bánni vele. Néhány apró trükk, csak ennyin múlik a profi végeredmény! Te ismerted ezeket?

Kép
Egyéb

Sokkal több mint rúzs, valóságos ajakregeneráló

Legyen tartós! Legyen telt a színe! Ápoljon!... sorolhatnánk az igényeinken a tökéletes rúzsról, melyet azért nem olyan könnyű megtalálni. Nekünk sikerült!

Kép
Szépség

Nőnap, kicsit másként: Önbizalom növelő tippek, hogy megszeresd önmagad

Gondoltál már arra, hogy a nőnapnak többről is kellene szólnia, mint egy szál virágról az asztalodon, amit a férfi kollégáidtól kaptál? Miért ne szólhatna ez a nap csak és kizárólag rólad? Tedd az idei nőnapot igazán különlegessé és ünnepeld meg egy kis gondoskodással és odafigyeléssel a benned élő független, magabiztos és erős nőt!

Kép
InStyle TV

InStyle vlog: Otthon is elkészíthető, szépítő bőrradír

Debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita (Fashion & City blog) most egy otthon is elkészíthető, téli szépítő bőrradírt ajánl nektek. Nézzétek csak!

Kép
InStyle TV

InStyle vlog: Így lesz tartós a vörös rúzs

Debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita (Fashion & City blog) most megmutatja nektek, hogyan vihetitek fel a lehető legtartósabban a vörös rúzst az ajkaitokra. Nézzétek csak!

Kép
InStyle TV

Így készítheted el a legszebb natúr sminket- VIDEÓ

Videónkból megismerheted a legszebb natúr smink elkészítésének tippjeit!

Kép
Szépség

Ezek a legmenőbb téli sminktrendek 2015-ben

Összeszedtük a szezon legmenőbb sminktrendjeit egyenesen a kifutókról. Ha kíváncsi vagy, hogy melyek az téli szezon őrületei, akkor jó helyen jársz!

Kép
Szépség

Villámtippek: Az elfoglalt nők 5 szépségtrükkje

Mit nem adnánk azért, hogy néha megállíthassuk az órát a reggeli készülődés közben. Az idő csak rohan, a haj még nem elég göndör, a tus még nem száradt meg. A rutinosan elfoglalt nők már mindenre fel vannak készülve, hiszen késni nem lehet!

Kép
Szépség

Randira készülsz? Üzenj a férfinak a rúzsod színével

Milyen legyen a rúzsod színe az első randin? Összeszedtük a legnépszerűbb árnyalatokat, és azt is eláruljuk, hogy melyik milyen üzenetet hordoz. Így a döntés csak rajtad áll!

Kép
Szépség

Randira készülsz? Ezt árulja el rólad a rúzsod színe

Milyen legyen a rúzsod színe az első randin? Összeszedtük a legnépszerűbb árnyalatokat, és azt is eláruljuk, hogy melyik milyen üzenetet hordoz. Így a döntés csak rajtad áll!

Kép
Szépség

Öregít a smink? - Trükkök, hogy éveket letagadhass a korodból

A smink szépítő erejéről mindenhol ódákat zengnek, ám arról ritkábban esik szó, hogy kétélű karddal játszunk. Az évek telnek, a rutinos, berögzült mozdulatok maradnak, és meglehet, hogy magabiztosság helyett, néhány plusz évet dobtunk magunkra reggel a tükör előtt. Kíváncsi vagy, melyek azok a trükkök, amikkel megtarthatod a fiatalos kinézeted?

Kép
Szépség

Már kapható Giambattista Valli MAC-nek készült sminkkollekciója

A férfi, aki előtt Hollywood meghajol. A tervező, aki úgy beszél a nők nyelvén, mint senki más. Giambattista Vallival Milánóban beszélgetett a MAC-nek készült sminkkollekciójáról szépségszerkesztőnk, Schuster Lili.

Kép
Szépség

Szuper hírek a szépségápolás szerelmeseinek: Új kozmetikai részleggel bővült az H&M

Az H&M szuper hírrel rukkolt elő, ugyanis augusztus 24-én ünnepélyes megnyitó keretén belül került bemutatásra a márka új, az Arc Divatja névre keresztelt szépségápolási termékeket tartalmazó kozmetikai részlege.

Kép
Szépség

Legyen vörös! Zseniális appot dobott piacra Louboutin

Épp a napokban értekeztünk arról, hogy Christian Louboutin tudja, mi kell a nőnek. A világhírű vörös talpú cipők, a körömlakk- és a rúzskollekció után most itt az újabb nagy dobás: egy applikáció, amely "louboutinizálja" a világot.

Kép
Szépség

Louboutin megalkotta a legszebb rúzskollekciót, amit valaha láttunk - FOTÓK

Először a legendás magas sarkú cipők, majd a táskák és most ez: Christian Louboutin tudja, mi kell a nőnek. Most például egy 38 árnyalatból álló rúzskollekciót tervezett.

Kép
Sztárok

Sztárok smink nélkül

El tudnád képzelni, hogy reggel ne kenj fel semmi sminket az arcodra? Hogy ne tüntesd el az apró hibákat, ne rejtsd el a szemed alatti táskákat? Ugye a gondolat is rémisztő? Márpedig a következő sztárok büszkén és boldogan jelennek meg a kamerák előtt smink nélkül is, ami igazán inspiráló!

Előző oldal
Következő oldal