Punk

Kép
Életmód

A 10 legstílusosabb csomagolási technika karácsonyra

Nincs is szebb, a fa alatt sorakozó gyönyörűen dobozoknál, ugye? Hiába az érdekel mindenkit, hogy mi van a csomagolópapír alatt, a lelkiismeretesebbek a külsőségekre is nagy hangsúlyt fektetnek. Íme 10 legstílusosabb csomagolási technika, amiket tuti mi is ellopunk- csak győzzük másnap összeszedni a szétcincált maradványokat!

Kép
Shopping

Az InStyle ajánlja: A JOY előfizetéshez most Cango&Rinaldi karkötő jár!

Ha most fizetsz elő 2 évre testvérlapunkra, a JOY-ra, egy 14 ezer forint értékű Cango&Rinaldi karkötőt adunk ajándékba!

Kép
Életmód

A Csemete Alapítványért futunk az Ultrabalatonon - Segíts te is!

Ebben az évben két csapatot indít testvérlapunk, a Runner’s World magazin az Ultrabalatonon. A Runner's World csapataival futnak az InStyle, a JOY, a Shape, a Men's Health és a Playboy munkatársai is. Míg a tavalyi cél a kör sikeres teljesítése volt, 2015-ben mindkét Runner’s World csapat a Csemete Alapítványt támogatja futásával.

Kép
Sztárok

D. Tóth Kriszta smink nélkül az Éva magazin címlapján

Testvérlapunk, az Éva magazin áprilisi lapszáma meghökkentő címlappal jelent meg március 17-én: a borítón D. Tóth Kriszta szerepel, aki az online térből kilépve az Éva címlapján is smink, retus, filter nélküli arcát mutatja.

Kép
Stílus

Ilyen a modern punk-gót, McQueen szerint

A Londoni Divathéten exkluzív tudósítónk, Csalár Bence a brit főváros legmenőbb galériájába is ellátogatott, hogy beszámoljon nektek a néhai divatzseni, Alexander McQueen "McQ" kollekciójának prezentációjáról.

Kép
Sztárok

Szavazz a legstílusosabb férfiakra!

Második alkalommal keresi az erősebbik nem legmeghatározóbb alakjait testvérlapunk, a Playboy. A Playboy Man of the Yearen ezúttal a stílusos férfiak, frontemberek, médiaszemélyiségek, színészek és ikonok mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák majd a gálán.

Kép
Sztárok

"Két test egyesül" - Exkluzív Nouvelle Vague interjú

A punk és bossa nova hangulat ötvözetén túl két lökött tyúktól lüktet a Nouvelle Vague, akik annyira lazák, hogy biztosan nem fognak megsértődni, ha ezt írom le róluk. Franciák, de csak félig-ízig, ettől igazán izgalmas a banda maga. Míg Mélanie totál francia és jópofán flegma, addig a csupa tűz Liset kubai. A kulisszák mögül Dávid Máté jelentkezik.

Kép
Életmód

Szuper gombás reggeli Erdőháti Árontól

Lapunk novemberi számában már láthattál két remek gombás receptet, de kérésünkre Erdőháti Áron – aki szakácsból lett népszerű fotós – egy harmadik finomság elkészítési módját is elárulta nekünk. Abszolút kezdőknek is ajánlott!

Kép
Stílus

A hét legviccesebb videója: Kristen Stewart és Anne Hathaway fiúnak öltözött

Tapsvihar jár Jenny Lewis-nak, aki bearanyozta keddi napunkat azzal, hogy megjelentette új videóklipjét, a ” Just One of the Guys”-t, a The Voyager című albumáról. A Lewis által rendezett klip, amiben sztár barátai, Kristen Stewart, Anne Hathaway és Brie Larson is szereplenek, egyszerűen fantasztikus. És nagyon-nagyon vicces.

Kép
Sztárok

Schwarzenegger fia az új Tom Ford kampány sztárja

Néhány hete testvérlapunk, az ÉVA írt arról, hogy Clint Eastwood fia, Scott modellnek állt, és egyből meg is csípett egy Hugo Boss kampányt. A jó gének persze nem csak náluk öröklődtek: néhány hónapja Jude Law gyönyörű, 17 éves fia sétált végig a kifutón, ráadásul a DKNY show-ján.

Kép
Életmód

UltraBalaton, jövünk! Avagy így futunk mi

Hárman is rajthoz állunk az InStyle szerkesztőségéből a hétvégi UltraBalatonon testvérlapunk, a Runner's World Magyarország csapatában. Ennek apropóján arra gondoltunk, hogy mesélünk kicsit arról, hogyan futunk mi. Azt már elöljáróban eláruljuk, hogy ahány futó, annyi szokás. Olvassátok, aztán húzzatok ti is egy stílusos futócipőt a lábatokra és hajrá!

Kép
Sztárok

Kitaláljátok, ki lesz az InStyle júniusi címlapsztárja?

Óriási meglepetéssel készülünk nektek ötödik születésnapunk alkalmából: annyit már most elárulhatunk, hogy az InStyle júniusi címlapsztárja ismét egy magyar híresség lesz. De vajon kitaláljátok, kicsoda?

Kép
Sztárok

Hazánk legjobb pasijai versengenek a Playboy Man of the Year díjáért

Határozottak, intelligensek, nyitottak – ennek jegyében indított szavazást testvérlapunk, a Playboy magazin, hogy kiderítse, kik az ország legmeghatározóbb férfijai. A nyuszis magazin Man of the Year elismerését idén először vehetik át a legjobb pasik.

Kép
Promóciók

Ajándék L’Occitane termék minden vásárlónak

Úgy érzed, rád férne egy kis kényeztetés? Szerezd be a testvérlapunk, a JOY online shoppingján a L’Occitane legnépszerűbb és legújabb termékeit, amelyek ellazítanak, felfrissítenek és még meg is szépítenek!

Előző oldal